Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Türkçe Yama (ÇIKTI)!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
26.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

    Call Of Juarez'in yandan Yemişi


    Bu nasıl bir yorum. Burası oyun hakkında kritik yapılan bir yer değilki. Yüklüceksen yamayı yapan kişiye teşekkür edersin olur biter. Kullanmıcaksanda birşey yazmana gerek yok. Demin dikkat ettim 50 yaşında insanların bulunduğu ciddi bir forum olan rFactor topiğinede girip saçmalamışsın.
  • saçmalamanın sınırı yoktur hocam, boşver - bu çalışmanın değerini yeterince bilenler var.
  • Loading sürelerini çözdüm..

    Clear sky tam bi rezalet olmuş. Oyunu azdaha siliyodum. Hiç beğenmedim. SoC daha iyiydi resmen..

    Call of Pripyat nasıl arkadaşlar bu clear sky'ı hemencecik bitirp ona geçeyim diyorum ama o nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 31 Ağustos 2010; 12:34:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neccko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Formel

    S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Complate mod ile uyumlumudur acaba? İlk oyun modsuz oynamıştım clear sky'ı complate mod ile oynamak isityorum da. Önce oyunu yükleyip sonra 1.5.10 patch yapıp sonta Türkçe yama sonra da Complate modu yükleyeceğim sıralama doğrdu mudur?


    Önce complate modu kur.Sonra türkçe yamayı kur =)


    neccko, oyun Steam'de. Complete modu kurdum, Türkçe yamayı nereye kuracağım? Dizin olarak yani? Denedim bir kaç şekil, olmadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm

    quote:

    Orijinalden alıntı: neccko
    Buyrun linkler: Windows 7 veya Vista kullanıyor iseniz linklerin altındaki açıklamayı okuyun.
    http://www.oyunmaniac.com/pc/s.t.a.l.k.e.r.-clear-sky.html Türkçe yama yazan kısmından indirebilirsiniz.
    http://hotfile.com/dl/36851222/8a78db4/Clear_Sky_Trke_Yama.exe.html
    http://www.filefactory.com/file/b0he6c9/n/Clear_Sky_T_rk_e_Yama.exe
    http://netload.in/dateiNh1jQ7ASI5.htm

    Oyun açılınca klavye çalışmaması sorununu yaşıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayınız.
    Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı
    İntronun bitmesini bekledikten sonra oyun menüsünün, seçenekler kısmındaki kontroller bölümünde bozulan (Sıfırlanmış halde karşınıza çıkar ) keybord ayarlarını varsayılan yapın. Bundan sonraki süreçte bu problemi yine yaşamazsınız..


    @ Neccko, valla en sonunda konusunu bulabildim. S.SoC ve S.CoP TR yamaları için themanyax ile görüş alışverişi yaparken S.CS sormuştum bir türlü yerinizi bulamadım. öncelikle themanyax için olduğu gibi sizede ellerinize gözlerinize sağlık yama için çok teşekkürler...

    Sormak istediğim ilk şey; mesajınızdaki linklerden sadecehttp://netload.in/dateiNh1jQ7ASI5.htm çalışıyordu bana öyle denk geldi bende burdan indirdim dosya güncelmidir?... Doğru kurulum sırası nedir: S.CS kur + 1.5.10 Patch uygula + S.CS Complete 2009 Mod kur + TR Yamayı kur + böyle yaparsak sorunsuz şekilde yamayı uygulayabilirmiyiz?... Sanırım TR yamanız oyunun orj. olarak çıkan Rus. ve Ing. sürümlerine uyumlu. ayrıca STEAM veya Retail-kutulu orj. alınan oyunada uyumluydu... Son olarak: konunuzun ilk mesajında belirttiğiniz TR yamadan sonra ayarlarda klavye çalışmama sorunu acaba giderildimi TR yama güncellendimi?, yada AnadoluKartalı arkadaşın belirttiği şekilde yapsak olur diyosanız tamam...


    Yamayı kurduktan sonra ekran kartım yandığı için geliştirme vs işleri yapamadım. Ama en temiz kurulum şu şekilde olacaktır.

    Oyunu kurun en son patchi kurun sonra complate modu kurun ardından ise türkçe yamayı boş bi klasorun içine kurun sonra türkçe yamanın içindeki gamedata\configs\text içinde bulunan "eng" klasorunu kopyalayıp oyun dosyaları içinde bulunan gamedata\configs\text klasorunun içine kopyalayıp değiştirme işlemini onaylayın sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.( Eğer mod ile beraber gelen ekstra textler varsa onlar ingilizce olarak çıkacaktır)

    Eğer oyun diliniz Rusça ise eng klasorunun ismini rus olarak değiştirin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    Loading sürelerini çözdüm..

    Clear sky tam bi rezalet olmuş. Oyunu azdaha siliyodum. Hiç beğenmedim. SoC daha iyiydi resmen..

    Call of Pripyat nasıl arkadaşlar bu clear sky'ı hemencecik bitirp ona geçeyim diyorum ama o nasıl ?


    Herkes öyle söylüyor ama nedense benim en çok sevdiğim oyun clear sky, o yüzden bu oyunu çevirmeyi yeğledim. Ama biraz oynarsanız seveceğinizden eminim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: atakhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: neccko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Formel

    S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Complate mod ile uyumlumudur acaba? İlk oyun modsuz oynamıştım clear sky'ı complate mod ile oynamak isityorum da. Önce oyunu yükleyip sonra 1.5.10 patch yapıp sonta Türkçe yama sonra da Complate modu yükleyeceğim sıralama doğrdu mudur?


    Önce complate modu kur.Sonra türkçe yamayı kur =)


    neccko, oyun Steam'de. Complete modu kurdum, Türkçe yamayı nereye kuracağım? Dizin olarak yani? Denedim bir kaç şekil, olmadı..


    Üstdeki şekilde söylediğim gibi kurarsanız sanırım sorunsuz bir şekilde oynarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 31 Ağustos 2010; 22:37:47 >




  • @Neccko; Mesajımı attıktan sonra denemeye devam ettim. Yamayı rastgele bir yere kurup klasördekileri Steam'de oyunun kurulu olduğu yere, aynı adlı olanlarla değiştirdim. O arada cevap yazmışsın, teşekkürler..
  • @Neccko Zaten Türkçe yama sayesinde oynuyorum oyunu yoksa yüzüne bakmam.
  • Bu arada Freedom'dayım ve Duty ile savaşmaktan ebem master oldu artık. Şöyle bi sorun var. Garbage yolu ve onun altında kalan yolu ele geçir yazıyor. Garbage yolunu ele geçirdim. Takviye geldi görev tamamlandı. Fakat alttaki yola hiçbir şekilde orada durması için takviye gelmiyor. Yarım saat orada bekledim ama kimse yok. Hatta gittim Duty yeniden ele geçirmesin diye haritadan sildim bütün nöbetcilerini ama yok kimse gelmiyor. Bug filanmı bu acaba ?


     S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Türkçe Yama (ÇIKTI)!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 4 Eylül 2010; 16:09:44 >
  • Evet o bir bug malesef ya çok beklemek gerekiyor yada eski savelerden birine dönmek.
  • hastası oldugum bir oyun

    türkçe oynamak daha daha çok zevkli olucaktır

    ellerinize,kollarınızı,zihninize sağlık

    emeği geçen herkese teşekkür
  • türkçe deneyelim bir de. yapanların eline sağlık gerçekten meşakkatli oluyor böyle çalışmalar.
  • Selam arkadaşlar,
    Bendeki oyun Polonya dilinde. Yama'yı da kurdum fakat bir değişiklik olmadı. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Lütfen yardım edin. Gerçekten bu oyunu türkçe oynamam lazım. Hele Polonya dilinde hiç oynanmıyor. Cevaplarınızı bekliyorum saygılar.

    Not: Yerel Disc D: de kurulu oyun ama gözattan hallettim. blah blah değişsin mi dedi evet dedim. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Ama masaüstündeki simgeden girdiğim de oyun yine polonya dilin de oldu. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler. He bu arada son patch'i yükledim. Yani bütün adımları aynen uyguladım fakat olmadı...




  • Hocam fix dosyasını yenileyebilirmisiniz.. Dil yamasını yüklememe rağmen oyun hala ingilizce .. Fix yapmam gerekiyor sanırsam.. Fakat link ölü.. Yenilerseniz sevinirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    Hocam fix dosyasını yenileyebilirmisiniz.. Dil yamasını yüklememe rağmen oyun hala ingilizce .. Fix yapmam gerekiyor sanırsam.. Fakat link ölü.. Yenilerseniz sevinirim..


    http://www.mediafire.com/?uvkcs78b8gut216

    İndirebilirsiniz. Yine bir sorun olursa yazınız.
  • çok teşekkür ederim.
  • Bu oyuna kötü diyip gta 4 e iyi diyen liselidir dedikten sonra , ya arkadaşım eline koluna sağlık valla helal olsun . 64 bit win7 kullanıyorum , kurulumu yönetici olarak çalıştırarak yaptım ama bir türlü menü dahil türkçe olmadı. ingilizce olsa ona da razıyım. fakat oyuna bir girdim oyun girişinde imzan gözüküyor ama yazılar yine başka dilde. nasıl yardım edebilirsin ne yapmam lazım teşekkürler .

    not: tamam gta 4 de iyi ama bi stalker değil sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncas

    Bu oyuna kötü diyip gta 4 e iyi diyen liselidir dedikten sonra , ya arkadaşım eline koluna sağlık valla helal olsun . 64 bit win7 kullanıyorum , kurulumu yönetici olarak çalıştırarak yaptım ama bir türlü menü dahil türkçe olmadı. ingilizce olsa ona da razıyım. fakat oyuna bir girdim oyun girişinde imzan gözüküyor ama yazılar yine başka dilde. nasıl yardım edebilirsin ne yapmam lazım teşekkürler .

    not: tamam gta 4 de iyi ama bi stalker değil sonuçta

    Oyun dili nedir onu söylerseniz yardımcı olabilirim, rusça olabilir mi ?
  • arkadaşlar oyunu 0 kurulum yaptım yamayı kurmak istiyorum v1.5.10 patch indirdim ama ondan önceki patchleri indirmedim indirmelimiyim hepsini yüklemelimiyim yoksa son yama kafimi biraz acil cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    arkadaşlar oyunu 0 kurulum yaptım yamayı kurmak istiyorum v1.5.10 patch indirdim ama ondan önceki patchleri indirmedim indirmelimiyim hepsini yüklemelimiyim yoksa son yama kafimi biraz acil cevap verirseniz sevinirim

    Direk 1.5.10 u kur öyle oyna sanmıyorum bir sıkıntı olacagını
  • yama için çok teşekkürler ama maalesef steam versiyonunda çalıştıramadım.xp kullanıyorum.Steam in içinde stalker ın neredeyse bütün bölümlerine yükledim ama yamayı görmüyor maalesef.
    oyunu steam de Türkçe yamayla çalıştırabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.