Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni patch ne zaman çıkacak bilen var mı?
  • arkadaşlar 1.5.04 ü mutlaka kurun inanilmaz performans artışı var.İlk başlangıçta full+full ayarlarda basede 30 frame alıyodum şimdi 60 frame civarı alıyorum outside da gündüz 100 civarı gece 140-150 ye çıktı.Tam bir 4870 x2 optimizasyonu olmuş.
  • hala yamadan haber yok....
  • Bunu oynamak için nasıl sistem gerekiyor???Sistemim profilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

Bunu oynamak için nasıl sistem gerekiyor???Sistemim profilde

Seninki bir sistem fazlasıyla yeter.
  • hadi bütün bug ları geçtimde bendeki sorun daha bi acaip!!!!

Faction olarak Duty lere katıldım sonra bir bir freedomları ele geçirmeye başladım.. şimdi burada iki önemli nokta var!!!!

artık son kaleyide aldım herşey yolunda gitti!!!
    sonra ana kalelerinin alt tarafında sağda kalıyo bi yer var orada bi grup freedom vardı onlarıda gidip yokedeyim dedim. yalnız haritanın altında daha bir kaç grup freedom daha var.. neyse çatıştık bi tane adam var adam ölmüyo 15 adet el bombası bırakın belki 1000 den fazla mermi harcadım kafadan kol bacak adam ölmüyor ölmüyor ölmüyor.. yani ben sallamıyorum inanın hadi dedim kaçıyim bari adam birde peşimden geliyo...

şimdi bu adamı ben isim olarak ya yanlış hatırlamıyosam sanki oyunda bi yerde karşılaştık.. freedomların lideri değil... ama sanki silah upgrade eden adam diye tahmin ediyorum ben daha önce ona flash disc ler için görev almıştım sonra duty lere katılınca zaten düşman olduk.. acaba diyorum bu o upgrade yapan adam sa ve görev ben onlara düşman olduğum halde gözküyor bu yüzden mi bu adam ölmüyor.. yoksa bu bi bug mı?? 2-3 kez oynadım o adam ölmüyorrrr... ingilizce 1.5.0.4 sürümü oynuyorum..

benim kendi görüşümce sizle paylaşmak isterim.. bu oyunun ilkini defalarca oynayıp bitirdim çok ama çok servdim ve aşırı fanatiğiyim.. ancak bu oyunu aldığımda içimden geçen tek şey şuydu ne güzel dedim adamlar artık işi hallettiler acemilik gitti üzerilerinden artık bugsız miss gibi oynarız diye ama gel gör ki daha beter olmuş herşey..bu oyunu sevenlere büyük hakarettir bence.. biraz daha erken para kazanmak için yapılan bir ayıptır.. yine kendi görüşümce bu oyunu 5 tane daha patch çıksa yinede tam düzelmeyecek.. çünkü hatalı bir oyun motoruna sahip baştan sona.. ki bence sıfırdan revizyon edilmeliydi.. yanlış anlaşılmasın ama oyun motoru çok çok iyi ama oturmamış orası kesin.. ve üstelik yukarıdaki arkadaşların dediği gibi her yeni patch'de oyuna birşeyler geliyor.. birşeyler gidiyor.. böle haftalık patch çıkarıcaklarına oturup adam gibi 1-2 ay gerekirse oyunu baştan sona inceleyip gerekirse 100lerce kez oynayarak sorunu büyük ve sağlam bi patch'le çözülmesi taraftarıyım.. ingilizcem olsa hiç sıkılmadan her siteye yazarımda...

birde şunu eklemek istiyorum son olarak keşke başka bir yapımcı şu oyunun haklarını alsa da yeniden revize edip orjinal düzeni bozmadan adam akıllı piyasaya sürse..ilkinde bu kadar sorun yoktu ya.. sanki kurulmuş saat gibi 1 saat oynaşak masaüstü... zaten bug için yaptıkları bildirim programcığından belli sanki böyle olacağı biliniyormuşta adamlar özellikle bu programı hazırlamışlar... tepkim duyulmaz ama yinede adam gibi bi şöle sıkıntısız bi oynayamadım ya şu oyunu off ki ne off.. dakka başı elim f5 te..

• quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

Bunu oynamak için nasıl sistem gerekiyor???Sistemim profilde

hoca dalga geçmiyon demi. 4 çekirdek işlemciyle oyunu açamıcanı mı düşünüyorsun yoksa ?
  • bug hataları gerçekten hatamı yoksa oyunun yapımcılarımı böyle istiyor anlamadım ;
    örnek : kulede bi sniper var indirmek de görevimiz görew aktif olduğu halde bütün şarjörü kafasına sıktım hiç bişey olmadı bandajlarımı yemeye devam etti sonra PDA daki merdivenle cıktığımız ( buraya çıkmak içinde yan daki binayı kullanmak ve borulardan geçmek gerekiyor ki yalnız deiliz..) kırmızı noktaya gittim ve ordan 5 metre mesafeden çok açık bi görüşle tek kurşunla indirdim şimdi soru şu sanırım yapımcılar benim sniperı aşağıda kaçarken o kargaşa içinde vurmamı istemiyor oyunun zorlaştırdıklarını sanıp daha yakından net bir vuruşla işini bitirmemizi istiyor

bence olay bu.. yapımcılar oyunun nasıl zorlaştırırız diye uğraşmışlar ve sadece bizi sinirlendiriyorlar buna benzer başka durumlarda var daha oyunun bitirmedim ama daha da olacak galiba
    stalker daki oyun özgürlüğü bize pahalıya patlıyor çünkü kimse aynı görevi aynı şekilde oynamıyor herkez başka bi açıdan ve başka silahla başka bi zamanda görevleri yapıyor.
    son bişey: oyun yapımcıları bazı şeyleri bizim düşünmemizi istemiş olabilirler belki ben bütün kurşunum bitene kadar sıkmaya dewam edecektim ama bi yerde durup daha yakına gitmemizi istiyorlar bazı stalker ların aptal aptal saklanışlarıda bundan kaynaklanıyor galiba
    belkide tamamen yanılıyorumdur sadece BUG da olabilir
    herkez gibi bende oyunu rahat bitirmek için yeni yamayı bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: fahrencelcius

quote:

Orjinalden alıntı: wahotr

arkadaşlar bana COrdon dan sonraki garbage ile başlayan map için save dosyası atabilirmisiniz ???

garbage a geçemiyorsan gamedata dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu dizine atmalısın ben geçemiyordum yes diyodum tekrar aynı yere atıyordu eğer sorunun buysa sayfalara bi göz at

Ya bendeki olay biraz farklı Cordonda eliminate military depot görevini bitirdim base e döndüm bizim komutan esiri sorguladı esir bitane mavi kutunun yerini söyledi işte bizim komutanda bana git o mavi kutuyu bul getir dedi bilgileri pda ana yükledim dedi ancak öle bi mavi kutu ne yazıkki bulamadım pda amdada yüklenmiş bişey yok öle yani mavi kutunun yerini göstermiyor o mavi kutuyu bulup sidaroviche bu yerin altındaki tradera götürmem gerekiyormuş kutunun yerini bilmediğimden görevi yapamıyorum ondan dolayı biri o görevin yapılmış oldugu save dosyasını atabilirse garbageye geçerim die düşünüyorum

• abi kutu sanırım.gösterdiği yerde en üst katta. çıkılabiliyor oraya.
  • helal olsun yama çıkmadı milleti o kadar beklettiler üstelik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fahrencelcius

quote:

arkadaşlar bana COrdon dan sonraki garbage ile başlayan map için save dosyası atabilirmisiniz ???

garbage a geçemiyorsan gamedata dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu dizine atmalısın ben geçemiyordum yes diyodum tekrar aynı yere atıyordu eğer sorunun buysa sayfalara bi göz at

Ya bendeki olay biraz farklı Cordonda eliminate military depot görevini bitirdim base e döndüm bizim komutan esiri sorguladı esir bitane mavi kutunun yerini söyledi işte bizim komutanda bana git o mavi kutuyu bul getir dedi bilgileri pda ana yükledim dedi ancak öle bi mavi kutu ne yazıkki bulamadım pda amdada yüklenmiş bişey yok öle yani mavi kutunun yerini göstermiyor o mavi kutuyu bulup sidaroviche bu yerin altındaki tradera götürmem gerekiyormuş kutunun yerini bilmediğimden görevi yapamıyorum ondan dolayı biri o görevin yapılmış oldugu save dosyasını atabilirse garbageye geçerim die düşünüyorum

kutu dediği alet çantası gibi bişey görevi aldığın yerin karşısında BANDİT LER VAR ONLARI ÖLDÜR EVİN ÇATISINDA MERDİVENLE ÇIKTIĞIN YERDE o bölgeyi temizlemen gerekiyor..

• @msw:
    zehir-zıkkım olsun aldıkları paralara demek daha iyi olcak...
    madem zamanında düzeltemeyeceksiniz neden gününden evvel satıp cebinizi haksızca doldurdunuz rus kenelerii!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 28 Eylül 2008; 2:10:37 >
  • çok kritik bi yerde save ettim oyunu radyasyondan sürekli enerji geri gidiyor ve ölüyorum çalışan bi trainer bilen varmı 1.5.03 versiyon için enerjim çok az hemen bitiyor çevrede serumda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

çok kritik bi yerde save ettim oyunu radyasyondan sürekli enerji geri gidiyor ve ölüyorum çalışan bi trainer bilen varmı 1.5.03 versiyon için enerjim çok az hemen bitiyor çevrede serumda yok

sabit save yapmadan sadece quick save ile ilerliyorsan sonra sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 28 Eylül 2008; 4:10:24 >

• Ne diyor bu arkadaş
  • @Stalker83
    oyunda özel kişileri öldüremiyorsun, sana düşman olsalar bile.
    buna tüccar, tamirci, rehber ve tüm diğer mavi işaretli olanlar dahil.
    bunun dışında yaşadıklarının anlamı anca bug olabilir.

@crstyn
    birşeyler ye ve vodka iç. o da yoksa mecbur bir önceki save'den tekrar oynamalısın.
    serum, vodka ve yiyecek olmadan uzun yola çıkmamak ve save yapmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Eylül 2008; 7:21:37 >
  • Bu oyun 1-2 ay sonra adam gibi oynalınır.Patchler ve fix'ler çıkmadan oynamıyacam kesinlikle.

Xray engine bilgisayara zarar verdi.Fatal Error aldım oyundaki saçma sapan hatalar yüzünden.
  • ne biçim oyun çıkarıyorlar ben anlamadım ya ...bitmediyse çıkarmayın arkadaşım salak salak buglarla uğraşıp duruorz...bak blizzard a ..belki çoktan diablo 3 de starcraft 2 de bitmiştir...ama adamlar test mest falan yapıolardır oyunları buglardan temizliolardır..bitmeden asla çıkarmazlar... ve şu aptalların yaptıına bakın bide...hayır güzel bi seri tutturdun işte..neden oyuncu kaybetmek için elinden geleni yapıosn ki
  • 1.5.4 ingilizce sürümü oynuyorum 8500gt gibi kabız bi kartım olduğu için kısabildiğim her şeyi kıstım ama oyun kasım kasım kasılıyor.çizim mesafesini ve doku detayını sonuna kadar açıyorum oyun oynanabilecek kadar akıcı hale geliyor bu nasıl iş?

herneyse.mavi kutuyu bizim dayıya teslim ettim.sen sağ ben selamet kuzeye doğru yol alıyorum dedim ama ilk stalkerdan hatırladığım altında elekrik anomalisi olan bi alt geçit vardı yolumun üzerinde. (yanında tren vagonu,geçitin içinde devrilmiş askeri jip var.) lan dedim açiyim artifact sayacını da şurda buluruz belki.ama anomali olmadığı gibi silahsız bir vatandaş var orda ki aman abi öldürme beni ayaklarına yattı.herneyse benden tren yolunun sonundaki yere gidip arkadaşının pda sını almamı istiyor ama tren yolunun sonuna gitmenin imkanı yok sürekli geriye atıyor adamı.stalkerlara sor dedi ama orasıyla ilgili konuşan yok.nasıl geçicem oraya?

bi de banditlerin yolumu kestiği yerde paramı istiyolar ok verdim arıza çıkarmak istemedim ekipmanlarımı istediler gene arıza çıkarmadım ama ekipmanlar envanterimden silinmedi.kendim mi atmam gerekiyor anlamadım?kafamı bozdular temizledim hepsini ama banditleri öldürmem ilerde sıkıntı yaratır mı?paramı ver eşyalarımı versem nası geri alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.