Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Oyunun kendisi tutarlı değilki modları tutarlı olsun. İşin gerçeği oyuna farklı bir hava katmış hataları olmazsa güzel bir mod olacakmış ama kısmet değilmiş.

Bu arada 1.5.10'da save sorununa bir çözüm öneribilirmisin? Daha önce auto save yapınca gidiyordu.Şimdi quick save yapsanda normal save yapsanda uçuyor oyun.

valla haklısın dostum, bir tutarsızlık var oyunda ama ne yapalım - aşkın gözü kördür.
    zaten bu oyunda Wolfenstein'ın mükemmel optimizasyonu ve sabit 60FPS i olsa, tüm dünya müptelası olur.
    bundan çekinmiş olmalılar ki ufak tefek birkaç hata koymuşlar bilerek...

şimdi sende 1.5.10 da tam nasıl bir save sorunu oluyor bilmiyorum ama bende çok sağlam çalışıyor.
    şöyle ki, dilimi ısırıpta söyleyeyim, şu ana kadar tek bir sorun yaşamadım - ne save de ne oyundan atma ne başka birşey.

yaptığım tek şey oyunu iso'dan kurmak, bu arada kullandığım oyunun çoklu dil isosu - int versiyonu.
    üstüne sadece 1.5.10 patchi kurmak ve tabii bin klasöründeki malum dosyaları değiştirmek.
    eskiye göre oyun saveleri çok daha çabuk yazıyor, anında diyebilirim - yükleme ise eskisi kadar uzun sürüyor.

nazar değer diye korkarak tek bir mod yükledim o da DRACON1C dostumuzun "+50kg ve sürekli koşma" modu.
    neyse ki sorunsuz çalıştı ve oyun kararlılığı etkilenmedi. şu an Cordon'u sildim süpürdüm ve Garbage'e geçmek üzereyim...

@guraktan
    yormaz hocam merak etme, Evliya Çelebi indirimini istemeyi de unutma.
    hatta ben oradayken KDV ve sonbahar indirimi vardı her halde ki adam bana koskoca SEVA'yı aşağı yukarı 18500RU ye bıraktı.
    gözlerime inanamadım, son oyunu oynayışımda o suitin değieri 60000RU civarındaydı.
    şu an o tüccara her 2. ve ya 3. gidişimde bir adet SEVA daha görüyorum, elinde var yani.
    selamlarımı iletiver gidince, bir güzellik yapar sana da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Ağustos 2009; 8:45:56 >

• Çernobili bitirdim sıra clear sky'a geldi.Yalnız bu patchleri nasıl kuracağız.En son 1.5.10 çıkmış sanırım bu güne kadar çıkan tüm patchleri sırayla kuracağız mı yoksa en son çıkan 1.5.10'u kurmak yeterli olur mı?
  • @Hokagé 1.5.10' patchinde biraz tutarsızlık var.Kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor.Tavsiyem 1.5.07.

Bu arada tek tek kurmana gerek yok. Hangi versiyonu yüklemek istersen onu yükle

@sahafiec hocam bu oyun bence yaşıyor.Nasıl deme bildiğin yaşıyor işte. Adamına göre muamelemi yapıyor ne anlamadım ki. Canı ne isterse onu yapıyor.Biz bu yüzden sevdik bu oyunu işte.
  • @BeyzadeM
    aynen katılıyorum, o sadece bir oyun değil - o canlı, o bizden biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@guraktan
    yormaz hocam merak etme, Evliya Çelebi indirimini istemeyi de unutma.
    hatta ben oradayken KDV ve sonbahar indirimi vardı her halde ki adam bana koskoca SEVA'yı aşağı yukarı 18500RU ye bıraktı.
    gözlerime inanamadım, son oyunu oynayışımda o suitin değieri 60000RU civarındaydı.
    şu an o tüccara her 2. ve ya 3. gidişimde bir adet SEVA daha görüyorum, elinde var yani.
    selamlarımı iletiver gidince, bir güzellik yapar sana da...

Anladım kardeş, bir cordon boyu yapalım bakalım, senin selamını da iletirim elbet, biraz ucuza versin, maksat ayağımız alışsın, hatta bir alana bir bedava olsa daha kebap olur ya neyse, yarından itibaren tüccarcığımın ziyaretine gideyim de sevinsin fukara

• evet arkadslar uzun zaman sonra tekrar stalkera gerı dondum ama ınanılmaz bır hata ıle oyunun kurulum dosyalarını pc den sılmısım..sımdı ındırmem lazım hızlı bır yer arıyorum bulur bulmaz ındırmeye baslıcam..arada baska ıslerım vs vardı bılıyorsunuz yazın oyun oynamak bazen cıleye donusyor ama bu oyunu oynaymassam gozum acık gıder..pc ye kurur kurmaz burada takılmaya devam ederız..bu arada eskı tadı verır umuduyla wolfesteın ı oynuyorum ama tavsıye etmem garıp bır oyun olmus..nazıler ıcın bıle fazla fantastık olmus..
  • @reko
    hoşgeldin hocam, sefalar getirdin.
    ben Cordon -> Garbage geçidindeyim beklerim, gel bir radiasyonsuz Vodkamı iç hem laflarız.
  • @sahafiec
    Hocam hastayım senin şu muhabbetlerine Bu arada avatarım nasıl güzelmi yaw bu redforest ne illet bi yer ya. heryerden bi hışırtı bi homurtu. beynim sulanıyo oraya girdimmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 31 Ağustos 2009; 19:34:24 >
  • @sahafiec eyvallah dostum zaten oyunun basında baya yol almıstım onra ıslerım cıktı pc den uzak kaldım2-3 ay derken yaz araya gırdı tatıl matıl havalar sıcak oyun olmuyodu..sımdı tekrar pc basına gecebılırız..ben oyunun rıpını buldım 1,7 gb lık..onu kurucam..sonra yamasını atar devam ederız..zaten bu oyunda olup dıgerlerınde olmayan sey vodka ıcıp sarhos olmak sanırım :) bırde kasvetlı ve degısken hava durumu olabılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Ağustos 2009; 21:45:00 >
  • @reko
    valla dostum rip ve ya full önemli değil de aman 1.5.10 dan başka patch kurma ilk başta.
    sadece onu kur ve bir dene, bende mükemmel çalıştı.
    anca olmazsa başka çözümler ararsın...

şu manzaralara bak yahu...şu güzelliğe...
    valla samimi söylüyorum bu Clear Sky'da yalnızlık bulamayan Vodkacı arkadaşlarıma şaşıyorum ya.
    daha 2 bölgeyi hallettim, Swamps ve Cordon, ama yabanileştim ya - kendi gölgemden tırsar oldum.
    hele de Swamps'da birçok görevi gece yapınca...

• ılk oyundakı gıbı sorunları var oyunun sanırım...dırek yama kurup ole oynamaya baslıcam..
  • S.T.A.L.K.E.R. oyunlarını oyun çıktıktan baya bi sonra oynamak süper oldu benim için. En son yamalarda hiç sorun olmadı ve iki oyunun da tam çözümünü buldum, güzelce oyunları bitirdim Yalnız sonu hiç hoşuma gitmedi oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

@sahafiec
    Hocam hastayım senin şu muhabbetlerine Bu arada avatarım nasıl güzelmi yaw bu redforest ne illet bi yer ya. heryerden bi hışırtı bi homurtu. beynim sulanıyo oraya girdimmi.

Oyun için rusça öğrenmiştir herhalde biraz biliyor :?=9
  • Arkadaşlar Bende burada takıldım,Komutanla konuş diyor ama ortalıkta Komutan Falan yok
    Acaba benim patchle ilgili bir sorunmu oldu?Yabancı Sitelerin Birisinde okumuştum "Patchle ilgili oyuna baştan başla" falan gibi birşeyler yazmış Bu bölümü geçen arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim....

• arkadaşlar Clear Sky'a başlicam en son yamalar hangileri ?
  • @Lifetaker
    sağ olasın hocam, avatarın şahane olmuş.
    ama uzun süre bakamıyorum ona hemen cihaz cızırdamaya başlıyor radyasyon var diye.
    mecburen basıyoruz iğneyi - müptela olduk gittik.

Red Forest öyledir ve tek ilacı vardır - Kozak Vodkası. oraya silahsız girsen şansın var ama Vodka'sız girdin mi yandın.
    her seste her zımbırtıda zıplar terler dökersin, hele de orayı benim gibi gece oynamaya kalkarsan...

@fenerista07
    neyini beğenmedim hocam sonunun? bence iyi bağlamışlar SoC'a, böylece hikaye anlam ve mantık kazanmış oldu.

bu arada rusçayı söktük tabii mecburen, adamlar türkçe bilmiyor ki, zavallılar.
    oraya bir türk okulu mu kursak ne yapsak şöyle tam Red Forest'in ortasına???
    çıkıyormuş sonra S.T.A.L.K.E.R. 2 sadece türk dilinde - oh beee...Cevat Yerli çatlar...

@OnurTuğra
    naaptın hocam ya komutana???

@zortingen
    son yama tek bir tane yoldaş adı da 1.5.10, başkası lazım değil...

bu da benden tüm stalker'lara hediye:

• quote:

@OnurTuğra

Napçaz şimdi?Enazından bölüm atlamak için bir çözüm sunun...
  • quote:

@Lifetaker
    sağ olasın hocam, avatarın şahane olmuş.
    ama uzun süre bakamıyorum ona hemen cihaz cızırdamaya başlıyor radyasyon var diye.
    mecburen basıyoruz iğneyi - müptela olduk gittik.

Red Forest öyledir ve tek ilacı vardır - Kozak Vodkası. oraya silahsız girsen şansın var ama Vodka'sız girdin mi yandın.
    her seste her zımbırtıda zıplar terler dökersin, hele de orayı benim gibi gece oynamaya kalkarsan...

@fenerista07
    neyini beğenmedim hocam sonunun? bence iyi bağlamışlar SoC'a, böylece hikaye anlam ve mantık kazanmış oldu.

bu arada rusçayı söktük tabii mecburen, adamlar türkçe bilmiyor ki, zavallılar.
    oraya bir türk okulu mu kursak ne yapsak şöyle tam Red Forest'in ortasına???
    çıkıyormuş sonra S.T.A.L.K.E.R. 2 sadece türk dilinde - oh beee...Cevat Yerli çatlar...

@OnurTuğra

@zortingen
    son yama tek bir tane yoldaş adı da 1.5.10, başkası lazım değil...

bu da benden tüm stalker'lara hediye:

saolasın hocam bilgilendirdiğin için hemen indiriyorum

• @OnurTuğra
    şimdi önce şunu öğrenelim:
    sen daha önce bu komutanla konuştun mu yoksa bu onunla ilk konuşman mı olacaktı?

@zortingen
    birşey değil hocam, kolay gelisn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Eylül 2009; 12:34:12 >
  • quote:

@OnurTuğra
    şimdi önce şunu öğrenelim:
    sen daha önce bu komutanla konuştun mu yoksa bu onunla ilk konuşman mı olacaktı?

Daha Önce Komutanla Konuşmadım,sanırım sandalyade oturması gerekiyor ama orada yok
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.