Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.'a Başladım,Tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shadow of Chernobyl'i indirdim kurdum 1.005'i kurdum Oblivion Lost'u kurdum Türkçe Yama'yı kurdum ve oyuna başladım.
    40 dk 1 saat falan oynadım ve oyun zor geldi.Silah kullanımı farklı.Kanamayı bi durduramadım bandajım yok hep ölüyorum kanamadan.
    Birde it sürüsü bi bastı 5-6 tane kaça kaça öldürdüm onlarda vur kaç yapıyolar zor oldu biraz.Adamları öldürmek çok zor kafadan vurmak gerekiyor.
    Biraz tavsiyelerde bulunur musunuz?Mesela Oblivion'ı kurmasamıydım ilk oynayışımda?

• Keşke önce modsuz oynasaydın.
    Ama neyse böylede güzel.
    Yalnız şu var kurduğun oblivion mod 2009 olan mı?
    Yani şu;
    http://www.stalkerturkiye.com/index.php?topic=148.0
    Eğer buysa bende baya ilerlediğimde hatalar vermişti.
    Onun dışında süper bir moddur.Özellikle silah çeşitliliği inanılmaz artmıştı.
  • Yok o değil ben google'a stalker oblivion lost yazdım 2.2 versiyonunu indirdim 170 mb sanırsam oyunun klasörüne at diyodu attım.
    Çok kararsız kaldım silsemmi modu.Eğer silince daha kolay olursa silerim.
  • Complate modu vardı onu kur tavsiye ederim.İngilizcen yoksa Türkçe yamasıda var. Oyunun başları biraz zor gelebilir ama iyi bir suit ve modifiye silahlar elde ettikçe rahat edersin.
    Türkçe yamayı kurmuşsun zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 21 Temmuz 2011; 20:31:26 >
  • Şu anda en sinir olduğum özellikler; hedef vurduğun yeri asla tutmuyor,can azalınca sağa sola sallanmaktan nefret ediyorum ve birisi lütfen söylesin şu kanama hiç durmuyormu?Kanama yeşil ama nerdeyse sonuna kadar dolu canımı bitiriyor ve ölüyorum düşmanlar sadece kafadan vurunca ölüyor ama bize 2 sıkıyo yerdeyiz.Oyunun en beğendiğim özelliği ve oynamamın sebebi çernobil ve çevresinde geçmesi.
  • Kanama için bandaj kullanıyormusun ?
  • Bulamadım ki bandaj.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 - Seriyi sırasıyla oyna Shadow of Chernobyl , Clear Sky , Call of Pripyat

2 - Bence modsuz oyna sadece Türkçe yama yeter . Modsuz bitirdikten sonra istersen modlu oyna
    3 - Oyun zor geldiyse zorluk derecesini düşür Veteranda oynuyor olabilirsin

4 - Uzaktan ateş edince şarjörün yarısı alakasız yerlere gidiyor zaten başlarda, ama alışıp daha iyi silahlar alınca daha iyi oluyor

5 - Bandaj kanamanı durduracaktır

• Zaten Shadow Chernobyl'le başladım ve modla başladığım için geri dönemiyorum.En kolay zorlukta oynuyorum.Bandajım yok bunun yüzünden bi çatışmaya giremiyorum tek mermide kanama bşlıyor ve durmuyor.
  • Fox diye bi adam var yerde yatıyor medkit istiyor nerden bulcam ben medkit?
  • Oyun çok zor geldi sanırım yarın OL silip yeniden başlıcam oyuna.
  • Mod'da zorlaştırmış olabilir modsuz oyna . tüm serileri bitir modsuz . oyun sararsa modluda oynarsın
  • Ben bide böyle yaratıklı oyunlardan korkuyorum aniden çıkıyo falan.Ama çernobil,pripyat falan ilgimi çektiği için oynamak istiyorum.
  • Benimde Call of Pripyat yarım kaldı pc'ye format attım oyun gitti şimdide oyunun dvd'si bozulmuş okumuyo bilgisayar kısa zamanla alıp bitiricem .
  • stalker dunyasına hosgeldin
  • bi arkadaşı daha kaybettik. Arkalardan bi masa ayırın. Biraz salam birazda votka çekin bu yiğide :D
  • Yok ya daha bağımlısı olmadım.Yan görevleri yapıyımmı?
  • modlu modsuz olayı ne bu oyunda?
  • OL modunu sildim oyun baya bi kolaylaştı.Baştan başladım ama oyunda yürürken bile korkuyorum.Sessiz sessiz yürüren köpeğin biri bi atladı üstüme direk esc gittim bi su içtim falan kendime geldim sonra devam.Yan görevleri yapmak istiyorum ama şu anda yağmur yağıyo diye dışarı çıkmıyorum korkudan sid'in yanında bekliyom geçsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer95

OL modunu sildim oyun baya bi kolaylaºtı.Baºtan baºladım ama oyunda yürürken bile korkuyorum.Sessiz sessiz yürüren köpeğin biri bi atladı üstüme direk esc gittim bi su içtim falan kendime geldim sonra devam.Yan görevleri yapmak istiyorum ama ºu anda yağmur yağıyo diye dıºarı çıkmıyorum korkudan sid'in yanında bekliyom geçsin diye.

o kadar tırsılacak biºey yok relax man
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.