Yok güncelleme gelmeden oynanmaz bu oyun ne zaman insanların olduğu bir tesise girsem fps çakılıyor mesela şu sultan denen herifin gemisine gireyim oyun resmen donuyor hatta kimi zaman pc komple donup mavi ekran hatası veriyor. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (136. sayfa)
-
-
Duga kısmında düşmanın boku çıkmış adım atılmıyor. işten güçten hayattan anca 1 2 saat oynuyoruz onda da ilerlemiyor oyun.
-
ben stabil değiştirmeyeceğim grafik ayarını bulduğumdan beri kullanıyorum herhangi extra bir sorun yaşamadım. grafik ayarı değiştirirsem modu kaldırıp tekrar shader kurulumu yapıp modu tekrar aktif ederim.
-
www.nexusmods.comMost endorsed mods at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and communityhttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/trendingalltime/
-
Maalesef memory leak'i çözemediler. Vram doldukça doluyor. Eski verileri silmeyince de yenileri eklendiğinde bir süre sonra birikiyor ve limite geliyor. Genelde 8gb vramli kartlarda oluyor bu. 16gb vs. kartlar yüksek vramli olduğu için dolması uzun sürüyor.
-
Donma, takılma süreçlerini kabullendik artık.
Tamir masrafları mantık dışı. 80kg yükle gelip yarısını satıyorsun ve ancak ,sadece zırhın tamirini ancak karşılıyor :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16 gb vramli kartım var ama oyunu en fazla 1 saat normal oynuyorum (bu sorunu 4090 kartı olanlarda yaşıyormuş) sonrası kalabalık ortamlarda donma ve kitlenme yaşıyorum ama dışarlarda hiç sorun yok üstelik bu sorun ayarları düşürsem bile devam ediyor 1.3 yamasından sonra oyun bende daha kötü oldu o yüzden bir umut yeni yamayı bekliyorum.
-
Kalabalık ortamda en çok işlemci yükü artıyor işlemci nedir?
7900xt ile 4k da oynuyorum baya ss almışım hiçbirinde vram kullanımı 9gb değerini geçmemiş. Nvidia'da vram dolma sorunu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5800 X3D, bellek 64gb 3200, ekran kartı 4080 oyunu hard diskten kaldırıp 2 tb 990 pro ya kurdum şu ana kadar gördüğüm en büyük fark her defasında çıkan gölgelendirici derlemesinin son derece hızlandığı ama ani fps düşüşü ve kitlenmeye çare olmadı sorun aynen devam ediyor.
-
-
Quest itemler niye çantada kalıcı kalıyor ? ilgili Quest bitti. Yapacak bir şey yok. Boşu boşuna çantamda 5-6 kilo var. Kocaman jenaratör duruyor çantamda.
-
Sistemde nvidia app yüklüyse kaldırın bir miktar fps düşürüyor Indiana Jones oyununda eski sürücü kullanmak güncel sürücüden daha iyi performans veriyordu nvidia kullanıcıları eski sürücü kurmayı denemeli bence çünkü oyuna özel çıkan sürücü o oyunda sorun çıkarıyor.
565.90 bunu deneyin mesela.
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/results/232900/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X