Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.021
Cevap
81
Favori
86.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu health loot'larını azaltan bir mod var mı acaba?

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Vakit ayırıp test yaptığınız için çok teşekkürler. Benim crash olayı, GPU üzerindeki core ve memory overclock değerlerini defaulta çektiğimde düzelmişti. Şu an sadece stutter sorunu var yani buna micro stutter da denir mi bilemedim. Major stutter sanırım. Bir arkadaş da driver değişin demiş yani onu da deneyebiliriz. 24H2 ile sadece bu oyunda sorun yaşadım aslında. Yoksa memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

4kda herşey orta ayarda. Dlls performans seçtim. Başka birşey yapmadım. Şu an oyun pcsinde değilim.Zaman olursa atarım yine de ekran görüntüsü.

• innorvous kullanıcısına yanıt
    Şehir binalar olan yer demişsiniz ya orayı diyorum. Oraya girdim dün oranın sonunda filan fps yine sıkıntı çıkardı. Benim o kısma gelmeden önce yaptığım bir görevi başkası o kısmı oynayıp bitirdikten sonra yapmış. Yani bazı görevlerde bir sıralama yok. Kimi görevi başka görevden önce veya sonra yapabiliyorsun hatta oyun o şekilde veriyor. Yaptığımız bazı seçimlerde görevleri etkiliyor.

• kocankoi kullanıcısına yanıt
    Reis bu optimized modu base olanı mı kurdun benim ekran kart 3090ti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    3090 ti sistemim sence hangisini kurmalıyım teaks s.2 base olanı mı

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt

Base'ı kurdum. Benim kartta 4060, önerdiği ayarlarla birlikte ciddi fark oluyor bende stutter kalmıyor

Hocam öyle bir mod yok ama bandajların heal vermesini engelleyen mod var, sadece yaraları iyileştiriyor. Ben denemedim.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    Bandages Do Not Heal
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/694
  • Oyunun yarısını geçtim takır takır oynuyodum taa ki son güncellemeye kadar. Rostok şehrine girmem lazım görev için ne zaman girsem video memory yetmiyo diyip çöküyor 4070 super var high oynuyorum. Hayır defalarca gelip gittiğim yer olmasa neyse diycem

• Oyun son patch ile bozdu bende dakika başı düşman spawnlıyor. Oynanacak gibi değil şu an.

Özellikle hikaye görevinde yaptığım bir seçim yüzünden düzenli olarak gittiğim kamplar ve yollar askerle doldu ve devamlı sıkıyorlar. Tüm şevkim hevesim kaçtı neredeyse.

• Nvidia yeni güncelleme gelmiş (566.36) Stalker 2 ile birlikte deneyen oldu mu?

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Denedim aynı. Hatta daha beter de olabilir. 25 fpslere düşüyor %1 lerim. 4080 Super ile. Temiz kurulum yaptım her şeyi temizledim cache mache ne varsa. Shader cache ile ilgili de değil yani çünkü oyunun başında compile etti hepsini.

• Son güncellemeleri yapar bir iki kez daha beklerim olmuyosa silerim zevk alıyodum ama yapacak bir şey yok indiana jones geliyor biraz yer açılmış olur S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• zafer5139 kullanıcısına yanıt
    Indiana jones patlicak bence agır

Loot module indirince mermiler dahil yarı yarıya indiriyor tam çözüm değil ama şimdilik idare eder.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    Modular Hard Mode
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/88?tab=files

Attığım 2sini de kurabilirsiniz, ikisini de kullanıyorum. 4070 var bende, benden daha iyi performans alırsınız muhtemelen

Yani baseyi kurdum doğru dimi hocam

Evet onu kullanıyorum ben de

Dx12 yaparsak daha iyi olur aslında baktım da binalar birden beliriyor uzaktaki.

• Amd Radeon 24.12.1 sürücüsü çıkmış. Bu sürücü baya gecikti stalker 2 destekli. Kayıttan yüklediğim yer açıldığında eski sürücüye göre 6fps artış var %1low değeride 7fps daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Aralık 2024; 22:52:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.