Şimdi Ara

S.M.A.R.T. Verileriyle HardDisk Kalitesi . Siz De Paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hard Disk: Seagate Momentus 2.5" 7200.4 320 GB
    Kullanım Süresi: 5. Yıl
    Hiç bozuldu mu: Hiçbir şekilde bozulma olmadı. Çok kez dosya kopyalarken düğmeye basılı tuturarak kapattım ancak hiç bir zaman Bad Sector olmadı, veya oldu ama chkdsk göstermedi.
    Ses: Normalde hiç ses,titreşim olmuyor ancak örneğin küçük dosyaları kopyalama işlemi yaparken duyulabilecek kadar ses çıkıyor.
    Sıcaklık: HP Laptop (Fanı çok kötü) ta genellikle 40 derece (C) çok yüklenme olduğunda 50 derece (C) oluyor.

---

Eğer sizde bunun gibi özellikleri paylaşırsanız hangi harddiskin ne kadar iyi olduğunu belirleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 8 Nisan 2013; 20:57:25 >

• Bozuk sektör oluşmuş ama yedeklerden değişdirildiği için görünürde yoklar. 5 yıllık 56 dereceleri görmüş bir disk için iyi durumda diyebilirim.
  • Aynı diskten benim laptoptada takılı benim laptopta 3 senedir takılı bende son 1 yıldır aşırı hor kullanmama rağmen en ufak bir sorun çıkarmad.Yalnız ben aldığından beri 91.1mb okuma hızı gördüm.Sizinki 97 benim laptoptaki 450 günlük çalışma süresine sahip ama nedense 400 de iken sayac sıfırlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki o kadar eski değil ama karşılaştırma yapılabilmesi açısından referans olsun.Asus ux32vd ultrabook ta kullandığım 6 aylık Hitachi 500 gb ve 24 gb Sandisk hybrid hard disk bilgileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 10 Nisan 2013; 15:36:49 >

• Konuyu yükselteyim de herkes yararlansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.