Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 S-LINK SL-HSW33 3 PORT HDMI SWITCH Satın Al 10 Eylül 2016 15:01 1 1 S-LINK SL-HSW33 3 PORT HDMI SWITCH S-LINK SL-HSW33 3 PORT HDMI SWITCH 3PORT HDMI ÇOKLAYICI 1 SENE KADAR ÖNCE SATIN ALDIM ANCAK HİÇ KULLANMADIM. FATURASINI BULAMIYORUM. YANİ GARANTİSİ YOK GİBİ. http://www.hepsiburada.com/s-link-sl-hsw33-hdmi-3lu-switch-p-BSUCZLKPC-1323?magaza=Abtek%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=Cj0KEQjw3s6-BRC3kKL_86XDvq4BEiQAAUqtZ9ExpZY3ZxbAAGUm-OFfcGqkDN8bYkViJuE5uNfvLq0aAhmh8P8HAQ FİYAT: 45 TL. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Masaüstü bilgisayar(Komple yada 2 Parçalar halinde satılık) POWERCOLOR 1GB HD4850 EKRAN KARTI S-LINK SL-HSW33 3 PORT HDMI SWITCH