Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da uyar dostlar. ayrıca benim yeğen için joe danger almayı düşünüyordum sizce uyar mı. bir de fiyatlar nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

bana da uyar dostlar. ayrıca benim yeğen için joe danger almayı düşünüyordum sizce uyar mı. bir de fiyatlar nedir

hocam joe danger baya guzel fakat o da var bende psn id neydi hocam senın ekleyelım bugun de bı toplanıp renegade ops atsak aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

bana da uyar dostlar. ayrıca benim yeğen için joe danger almayı düşünüyordum sizce uyar mı. bir de fiyatlar nedir

hocam joe danger baya guzel fakat o da var bende psn id neydi hocam senın ekleyelım bugun de bı toplanıp renegade ops atsak aslında

can seninde almadığın oyun kalmamış kardeşim dead space ve joe danger alalım ben iki kişilik yatırayım arkadaşa yüklerim birini yinede dört kişi olacaz bu seferlik can kardeşim olmayacak ozaman elinde olan oyun için bir daha para vermek olmaz arkadaşında yoksa onunla 5 kişi oluruz kardeşlerim sizden ricam elinizdeli oyunların listesini yazın ona göre kararlaştırırız oyun alımını bügün renagade ops co-op yapabiliriz dün ispanyollarla oynadım çok konuşuyorlar yaw dayanamadım

• quote:

quote:

Dostum hakkaten sende de yok yok:)

PSN: paseyx23

Bende ki oyunlar

Little Big Planet, EA Active 2, Assasins Creed 1, Uncharted 1- 2, GT 5, Castlevenia, GOW 1-2-3, Bulletstorm, Killzone 3, infamous 1, Dead Nation, Red Dead Redemption, Fear 2, MAG

Bu arada Outland oyununu merak ediyorum. Demo bayağı güzeldi ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paseyX -- 25 Eylül 2011; 13:09:47 >

• bendekilerde red dead redemption-bfbc2-just cause2--

psn oyunları :gow vol1 ----gow vol2---bulletstorm---splintercell trilogy---prens of persia trilogy----resindent evil director cuts----infamous 2 -----driver san fransisco---infamous1---- dead nation----rachet & clank----lbp---burnout paradise--plants & zombie
  • psn : magic --- uno--- redfaction---laracorft---dungeonhunter--baconing---undersiege--riskfaction-- armageddonriders---mag--blacklight tango down----premier menager---custume quest-- boderlands---modern combat---dead nation-- hustle kings--- tetriz--- socom---deadt spank

napıyoruz şimdi ? ne alıyoruz ?
  • kardeslık falan bılmıyoduk aldık zamanında

eldekılerı soyleyeyım ben de bı alım programı yapalım. benım arkadas da ankaraya gelmek uzere gelır gelmez bı dh hesabı acacak

bluray: ninja gaiden sigma - silent hill: homecoming - mgs 4 - killzone 2-3 - gt 5 - the fight - demon's souls - resident evil 5 - uncharted 1-2 - god of war 1-2-3 - infamous - burnout paradise - nfs hot pursuit - sports champions - little big planet - motorstorm 2 - resistance 1-2 - mortal kombat vs dc universe - mortal kombat - tekken 6 - fifa 09 & 10 - time crisis - dead space 2 - marvel vs capcom 3 - ssf4 - terminator salvation - dark void - soul calibur 4 - yakuza 3 - castlevania - darksiders - majin & the forsaken kingdom - dirt 3 - def jam rapstar - dj hero 1-2

psn: infamous 2 - driver san francisco - joe danger - costume quest - kill team - sega rally - death spank - death spank thongs of virtue - outland - limbo - super stardust hd - flower - gatling gears - fat princess - beyond good & evil hd - dead nation - hard corps uprising - marvel vs capcom 2 - sonic the hedgehog 4 - scott pilgrim vs the world - wipeout hd - lbp sackboy's prehistoric moves - street fighter third strike

psnın eskılerden aldım baya önceden yenı oyunların hepsıne katılırım sıkıntı olmaz eskılerden de almadıklarıma seve seve katılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfrost -- 25 Eylül 2011; 15:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okinore

psn : magic --- uno--- redfaction---laracorft---dungeonhunter--baconing---undersiege--riskfaction-- armageddonriders---mag--blacklight tango down----premier menager---custume quest-- boderlands---modern combat---dead nation-- hustle kings--- tetriz--- socom---deadt spank

napıyoruz şimdi ? ne alıyoruz ?

hocam bız de bılgısayarda steamden magıc atıyoruz arada platformlar tutsaydı beraber oynardık

• magic 2012 al derim bence burdan birde ek paketi çıktı süper bikaç arkadaşta burdan oynuyoruz biz
  • Dostlar o zaman şöyle yapalım solidfrost ta neredeyse eski tüm oyunlar var :) öncelikle yeni çıkan oyunları alalım. eski oyunlarda ise solidfrost kardeş katılmadan alalım. bir arkadaş vardı beni de alın diyen ona söylesek yada sizin tanıdığınız bir arkadaş katılsın solidfrostta olan ama bizde olmayan eski oyunları öyle alırız. Ama önceliği yeni kimsede olmayan oyunlara verelim.
  • quote:

magic 2012 al derim bence burdan birde ek paketi çıktı süper bikaç arkadaşta burdan oynuyoruz biz

hocam bızım oynadıgımız da 2012 sanırım duels of the planeswalkers 2012 yazıyo

yahu burnout crash ne trophy fakiri oyunmuş. gold bile yok bi tane silver var gerisi bronz
  • quote:

kardeslık falan bılmıyoduk aldık zamanında

eldekılerı soyleyeyım ben de bı alım programı yapalım. benım arkadas da ankaraya gelmek uzere gelır gelmez bı dh hesabı acacak

bluray: ninja gaiden sigma - silent hill: homecoming - mgs 4 - killzone 2-3 - gt 5 - the fight - demon's souls - resident evil 5 - uncharted 1-2 - god of war 1-2-3 - infamous - burnout paradise - nfs hot pursuit - sports champions - little big planet - motorstorm 2 - resistance 1-2 - mortal kombat vs dc universe - mortal kombat - tekken 6 - fifa 09 & 10 - time crisis - dead space 2 - marvel vs capcom 3 - ssf4 - terminator salvation - dark void - soul calibur 4 - yakuza 3 - castlevania - darksiders - majin & the forsaken kingdom - dirt 3 - def jam rapstar - dj hero 1-2

psn: infamous 2 - driver san francisco - joe danger - costume quest - kill team - sega rally - death spank - death spank thongs of virtue - outland - limbo - super stardust hd - flower - gatling gears - fat princess - beyond good & evil hd - dead nation - hard corps uprising - marvel vs capcom 2 - sonic the hedgehog 4 - scott pilgrim vs the world - wipeout hd - lbp sackboy's prehistoric moves - street fighter third strike

psnın eskılerden aldım baya önceden yenı oyunların hepsıne katılırım sıkıntı olmaz eskılerden de almadıklarıma seve seve katılırım

maşallah kardeşim gel dükkan açalım seninle ortaklaşa şaka bi yana yeni çıkan oyunları alırız bakarız eski oyunlarda ucuz olursa 4 kişi alırız muhtemelen başka birisini daha karştırmak istemem ben çünkü devamlı aynı hesap üzerinden alıcaz biri daha girse hesabı onunlada paylaşmak icap edecek olur ya bi sorun çıkar başımız ağrımasın benim görüşüm böyle dostlar ama sonuçta hepimizin kararı olacak ortak noktayı bulalım

• Herkeze merhabalar donanım haber hesabını yeni açabildim, şehir dışındaydım, oyunları şimdi indiricem
  • selam kardeşim ekle bu arada bizi de psnden co op yapalım tab ieşimden fırsat bulabilirsem.. ya kaan keşke şu akimi denilen oyunu almasaydım diyorum ya
  • quote:

selam kardeşim ekle bu arada bizi de psnden co op yapalım tab ieşimden fırsat bulabilirsem.. ya kaan keşke şu akimi denilen oyunu almasaydım diyorum ya

sana kalmıyor dimi ps bu arada mertcan kardeşim hoşgeldin ben kaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

selam kardeşim ekle bu arada bizi de psnden co op yapalım tab ieşimden fırsat bulabilirsem.. ya kaan keşke şu akimi denilen oyunu almasaydım diyorum ya

yok ya hala onda olsun napalım ben çok oynadım hehehe.. bu arada ben okan hoşgeldin mertcan kardeşim

• teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

yok ya hala onda olsun napalım ben çok oynadım hehehe.. bu arada ben okan hoşgeldin mertcan kardeşim

bıkmasını bekleyecen artık

• zor ya okadar azimliki trophy için resmen savaş veriyor hanım ben sabredemiyorum valla trophy için yani
  • kaan gördüm seni sanırım sende kaptırdın psyi hanıma akimiyi beyenir umarım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.