Şimdi Ara

S III Sarji cok cabuk bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar S3'un sarji cok cabuk bitiyor.Guc tasarrufunu acmak istemiyorum eskiden s4 mini kullanirdim 3 saat ekran kullanimi alirdim.S3'de ise 1.5 saat ekran kullanimini anca aliyorum.40 dakika beklemede %10 sarji bitiyor.Lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• 2G de kullan
  • 4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

2G de kullan

Hocam s4 mini de 3g acik 3 saat ekran kullanimi aliyordum.2G cok yavas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri...

4.3 guncellemesini bile yapmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri...

4.3 guncellemesini bile yapmadim

Bataryanızın hızlı bitmemesinden sonra kullandığınız ekran widgetleri kapatın. Şarjı hızlı bitmediği zamanla şuan hızlı biterken farklılıkları arayın. Herhangi bir değişiklik yaptıysanız eski hale getirin. Olmazsa Teknik Servise başvurun... Hee birde telefonu yeniden başlatın açık olan uygulama var mı yok mu bakın eğer varsa ve işinize yaramayan bir şey ise devre dışı bırakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 6 Aralık 2013; 19:46:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep internetteysen çabuk bitmesi normal olabilir.
    ben iş yerinde 2G de kullanıyorum hep.
    sadece izinli olduğum günler 3G açık. ondada yanımda taşınabilir şarj cihazı alıyorum.
  • Kardeşim sabah telefona dokunmuyorum bile akşam eve geldiğimde (16:00) şarjı %40 oluyor ve ben asıl bu zaman diliminden sonra telefonu kullanmaya başlıyorum.Sadece beklemede (8 saatte) %60 sarjı bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.