Bildirim
S III Sarji cok cabuk bitiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2G de kullan -
4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri... -
quote:
Orijinalden alıntı: mavzerturk
2G de kullan
Hocam s4 mini de 3g acik 3 saat ekran kullanimi aliyordum.2G cok yavas.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri...
4.3 guncellemesini bile yapmadim
quote:
Orijinalden alıntı: hasan0338
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
4.3 güncelleştirmesini yaptıysanız normaldir. Çünkü S3 ile çok problemler olmuş, güncelleme birçok ülkede durdurulmuş. Batarya problemide en başlarından biri...
4.3 guncellemesini bile yapmadim
Bataryanızın hızlı bitmemesinden sonra kullandığınız ekran widgetleri kapatın. Şarjı hızlı bitmediği zamanla şuan hızlı biterken farklılıkları arayın. Herhangi bir değişiklik yaptıysanız eski hale getirin. Olmazsa Teknik Servise başvurun... Hee birde telefonu yeniden başlatın açık olan uygulama var mı yok mu bakın eğer varsa ve işinize yaramayan bir şey ise devre dışı bırakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 6 Aralık 2013; 19:46:27 >
-
hep internetteysen çabuk bitmesi normal olabilir.
ben iş yerinde 2G de kullanıyorum hep.
sadece izinli olduğum günler 3G açık. ondada yanımda taşınabilir şarj cihazı alıyorum. -
Kardeşim sabah telefona dokunmuyorum bile akşam eve geldiğimde (16:00) şarjı %40 oluyor ve ben asıl bu zaman diliminden sonra telefonu kullanmaya başlıyorum.Sadece beklemede (8 saatte) %60 sarjı bitiyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- telefonda arama simgesi kayboldu
- s24 ultra alınır mı
- samsung s21 fe ne zaman çıktı
- fiyat performans telefon
- galaxy z fold 7
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- samsung z fold 7 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X