Şimdi Ara

S> HELENID+7 CARNAC-E 1 (serverde tek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

helenid +7

121 ap
    90 glacier
    bifrost itemi(serverde tek)
    atak enchant sc basılıyor(+8 ib kadar atağı oluyor, ib eb ee cb ye atak enchant sc atak vermiyor sol el olduğu için)

• up
  • o itemi lanet edip fiyatının aşırı altında satıcaksın ben sana söyliyim.. kimse bilmiyor ne işe yaradığını
    up.
  • Ben bi tane basmıştım +7 sattık sonra o galiba
  • Orası Carnac.. Emin misin tek olduğuna..

Ha, yok +7'si tek dersen eyvallah derim.. +8 +9 bi dünya vardır
  • +8 i yok +7 si tek bifrost kapandı çünkü.
    1 tane duydum +4 ü var oda basması lazım.
  • benimdi o helenid. :))
    benim bildiğim tek, ben satmıştım elden ele dolaşıp sana gelmiş sanırım sonunda.
    ama başta söleyen arkadaş haklı değerinin çok altında satmak zorunda kalcaksın ben ee fiyatına satmıştım:(
    aslında çok pahalı olması gerekir ama ee nin bonusları var falan diyo salaklar.
    kaça satıyosun ? ben geri alayım helenidimi sattığıma çok pişmanım.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +8 lugias ve +8 giga tek el
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan alınmıştır

2 gb ve +7 eagle eyes verilip.
  • bana 20 gb ye mal olmuştu zararına sattım ama şöle düşünürsek item fiyatları düştü 15 ee etse 2 gb de üste aldım 17 falan eder yine aynı mantık hem ee çabuk satılır
  • (java sorunu var alıntı olmuyor)
    aimar
    benimdi o helenid. :))
    benim bildiğim tek, ben satmıştım elden ele dolaşıp sana gelmiş sanırım sonunda.
    ama başta söleyen arkadaş haklı değerinin çok altında satmak zorunda kalcaksın ben ee fiyatına satmıştım:(
    aslında çok pahalı olması gerekir ama ee nin bonusları var falan diyo salaklar.
    kaça satıyosun ? ben geri alayım helenidimi sattığıma çok pişmanım.:)
    -------------------------------------------------------------------------------------------

sen banlanmadınmı :D
    evet bana kadar geldi.
    biriyle konuştum +4 varmış basıcam dior basarsa 2 olur:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 25 Temmuz 2008; 17:22:26 >
  • Ha 1 tane ha 1000 tane bence değerini pek etkilemez. Sonuçta öle otantik bir silah değil yani çok sayıda alternatifi var. Ama satış politikası olarak serverda tek demek güzel mantık
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ha 1 tane ha 1000 tane bence değerini pek etkilemez. Sonuçta öle otantik bir silah değil yani çok sayıda alternatifi var. Ama satış politikası olarak serverda tek demek güzel mantık

o silaha 5 ap ekle. alternatifi yok bence aynı + da :)

elementali de cabası.

@hardnight

banlandım ama yılmadım.:))
    o +4 helenidi olan kim basim astronomik teklifi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 25 Temmuz 2008; 18:45:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.