Şimdi Ara

s.e. k810 digital foto.mak.sı gerekesinimini karşılayabilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayrı bir digital mak taşımak ayrı bir mp3 player taşımaktansa s.e k810 ile bu gereksinimlerimlerimi karşılarmı? cybershot 3.2 mp +mp3 player+telefon olması)

Mesala ben Sony Dsc-T50 TouchScreen+7.2mp almayı düşünüyorum bu dig mak ın çoğu çekim özelliğini karşılayabilirmi bu telefon

Çünkü mak 800 ytl den aşağı değil ama çok fonksiyonlu olan bu tel 1000-1100 ytl arası
    sizce dig mak ın tadını bu telefon verebilirmi geçe çekimi, kırmızı göz, makro gibi hassas çekimler açısından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect expert -- 24 Mart 2007; 17:57:56 >

• Kesinlikle dig makın tadını veremez.
    Sonuçta biri telefon biri foto makina
    Eğer istediğin resim çekmekse dig mak alacaksın.
    Eğer istersen K800i incelemesi forumda var. Oradan fotolara bakabilirsin.
  • kesinlikle karşılayamaz bnde 200 yhtllik dandik ogatech kamera var 6.6mp aynı resmi bzm arkadşn n73 ile çektik ve aradaki fark inanılmazdı o dandik kamera n73ü ezdi geçti yani
  • Sony Ericsson K810i fotoğraf ihtiyacınızı belli bir yere kadar karşılayacaktır. Çünkü dijital kameralar daha iyi lens, sensör ve fotoğrafı işleme kabiliyetine sahiptir. Kaliteli bir dijital kamera almanızı tavsiye ediyorum. Nikon, Panasonic ve Canon gibi markaları da araştırabilirsiniz.
  • eski bir digital makina gereksinimlerini karşlılar . ..
  • Eğer bütçeniz varsa Nikon, Canon gibi markaların "SLR" modellerine yönelmenizi tavsiye ederim!....
    800-900 YTL'ye çok muhteşem makinalar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Eğer bütçeniz varsa Nikon, Canon gibi markaların "SLR" modellerine yönelmenizi tavsiye ederim!....
    800-900 YTL'ye çok muhteşem makinalar var

Hacı, konu hortlamış.
    Dalgınlıktan herhalde, tavsiye veriyorsun...
    Adam almıştır bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.