Şimdi Ara

s.a arkadaşlar ekran kartı aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI p4m890m için ekran kartı arıyorum. Bu anakart için uyumlu ekran kartlarını yazarsanız sevinirim.(biraz uygun modeller olursa sevinirim) Şimdiden vereceginiz yanıt için tesekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
    İşletim Sistemi: Windows XP
    Sistem Özellikleri:
    MSI p4m890m anakart
    DdrII 512 Mbyte ram
    80 Gbyte harddisk ıntel pentıum 4 3.06 ghz...

• Pci-ex kartları takarsın da o işlemciyle performans bekleme yeni alacağın karttan oyunlarda...Ramin de düşük...Bence o sisteme yatırım yapma...
  • ram yükseltmen lazım 2 gb olmalı ve alacağın kart 4670 512 mb bence yalnız yüksek grafik ayaralrında oynarsan işlemcin darboğaz yapacaktır pentium 4 yavaş kalır güncel kartlara
  • PCI-Ex yuvası olduğuna göre bütün PCI-e kartları kullanabilirsin ama diğer parçalar oldukça eski görünüyor. bu durumda güç kaynağında oldukça yetersizdir buna hangi ekran kartını takarsan tak yeterli güç beslemesi yapamayabilir ekran kartına. darboğazdan sürekli kapanır bilgisayar senin yerinde olsam ufaktan tek tek bütün parçaları tek tek değiştiririm. eğer bu sistemi illaki kullanacam dersen atinin hd1600, nvidianın geforce 7000 serisinin çok üstüne çıkma derim.
  • anakartın CORE 2 DUO işlemci destekliyor 6000 serisi modelleri fiyatı ucuzdur istersen işlemcini değiştir önce sonra

ram ini 2 gb yap sendeki 512 mb uraşma onu sat yada kaldır.

hdd 250 gb aşağı olmasın derim

ekran kartını en son al onuda

tavsiyem: 8800gt ideal fiyatlarda 2. el bulursun kullanmakdayım güzel kart.
  • mesela hangisini öneriyorsunuz 6000 serisinden dual core değil core 2 duo değil mi
  • evet e6550 kullanıyorum daha üstünü alabilir ben memnunum ısınma sorunuda yaşatmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sen boşver o sistemi yükseltme ya da sıfır sistem topla bu vakiten sonra lga775 e yatırım yapılmaz ayrıca ddr2 fiyatları da ddr3 le aynı oldu...
  • Adam bütçesini bile belirtmemiş ki.
    Ne kadar bütçeniz var,belirtin ki ona göre bir yorum yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 10 Mart 2010; 19:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kardeş sen boşver o sistemi yükseltme ya da sıfır sistem topla bu vakiten sonra lga775 e yatırım yapılmaz ayrıca ddr2 fiyatları da ddr3 le aynı oldu...

1156 veya 1366 mı alsın,adam bütçe belirtmemiş sadece ram alarakmı sistem kuruyorsun kafadan ? DDR 3 ler düştü de git lga 775 alma diye bir öneride bulunmak bence biraz saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradosphere

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kardeş sen boşver o sistemi yükseltme ya da sıfır sistem topla bu vakiten sonra lga775 e yatırım yapılmaz ayrıca ddr2 fiyatları da ddr3 le aynı oldu...

1156 veya 1366 mı alsın,adam bütçe belirtmemiş sadece ram alarakmı sistem kuruyorsun kafadan ? DDR 3 ler düştü de git lga 775 alma diye bir öneride bulunmak bence biraz saçma

Ben zaten sistem kurmadım ki konuyu biraz okursan milletin sistem kurmaya çalıştığını görürsün...Ben de 775 sistem kurma dedim sebepleri 1-)Yarın anakartı bozulsa 775 anakart arayacak... 2-)İntel lga775 in kullanıldığını bildiği için fiyat kırmıyor ve pahalı... 3-)Bu sistemi parça parça değiştir diyorlar konuda ama ben bunun gereksiz bir uğraş olacağını düşünüyorum... 4-)Ddr 2 pahalı demem de 2 sene sonra bi uygulamaya ram yetmeyecek mesela ondan sonra pahalı pahalı ddr1 gibi ram mi alsın...

Umarım anlamışsındır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.