Şimdi Ara

s.a apple mac mini almak istiyorum kasar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a forum dh ailesi babam dükkandaki pc yi çok kaba diye kaldırınca banada ufak bir kasa lazım ve aradığımı buldum mac mini alacağım 2. eli 400 tlye buldum fakat bunu bizim dükkandaki lcd tvye bağlaya bilirmiyiz markası seg zaten kablozus logitech klavye + mouse seti var

yani birbirine kurarken problem yaşarmıyız

ve oyun oynamıyacağım sadece internette sörf video facebook oyunları facede takılmak haberler onları yapacağım acaba performans yönünden çok kasar mı?

ve bu mac minilere ram ve ekran kartını hafızasını arttıra bilirmiyiz

bilgisi olan herkese teşekürler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

s.a forum dh ailesi babam dükkandaki pc yi çok kaba diye kaldırınca banada ufak bir kasa lazım ve aradığımı buldum mac mini alacağım 2. eli 400 tlye buldum fakat bunu bizim dükkandaki lcd tvye bağlaya bilirmiyiz markası seg zaten kablozus logitech klavye + mouse seti var

yani birbirine kurarken problem yaşarmıyız

ve oyun oynamıyacağım sadece internette sörf video facebook oyunları facede takılmak haberler onları yapacağım acaba performans yönünden çok kasar mı?

ve bu mac minilere ram ve ekran kartını hafızasını arttıra bilirmiyiz

bilgisi olan herkese teşekürler.....

400 TL bilgisayar için hızın bir göstergesi değil. Özelliklerini yaz bilgisayarın. Ram değişiyor ekran kartı değiştirilmiyor.

• valla tam bilmiyorum özelliklerini apple.com dan baksın anlayan arkadaşlar mac mini diye
  • 400 tl değildir 400$'dır o. bence sırf nette gezmek için mac mini çok lüks olur. ucuz bir kasa toplayın. küçük kasalardan alabilirsiniz.http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/aopen-nagas-g3-nagas-g3-400w-micro-atx-cube-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47102 gibi.
  • küçük bilgisayar arıyorsanız ilanımı inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_66227542/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66227542
  • Hangi nesil Mac Mini ?? iPhone gibi düşün, Mac Mini'ler de güncelleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.