s.a forum dh ailesi babam dükkandaki pc yi çok kaba diye kaldırınca banada ufak bir kasa lazım ve aradığımı buldum mac mini alacağım 2. eli 400 tlye buldum fakat bunu bizim dükkandaki lcd tvye bağlaya bilirmiyiz markası seg zaten kablozus logitech klavye + mouse seti var
yani birbirine kurarken problem yaşarmıyız
ve oyun oynamıyacağım sadece internette sörf video facebook oyunları facede takılmak haberler onları yapacağım acaba performans yönünden çok kasar mı?
ve bu mac minilere ram ve ekran kartını hafızasını arttıra bilirmiyiz
bilgisi olan herkese teşekürler.....
quote:
Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS
s.a forum dh ailesi babam dükkandaki pc yi çok kaba diye kaldırınca banada ufak bir kasa lazım ve aradığımı buldum mac mini alacağım 2. eli 400 tlye buldum fakat bunu bizim dükkandaki lcd tvye bağlaya bilirmiyiz markası seg zaten kablozus logitech klavye + mouse seti var
yani birbirine kurarken problem yaşarmıyız
ve oyun oynamıyacağım sadece internette sörf video facebook oyunları facede takılmak haberler onları yapacağım acaba performans yönünden çok kasar mı?
ve bu mac minilere ram ve ekran kartını hafızasını arttıra bilirmiyiz
bilgisi olan herkese teşekürler.....
400 TL bilgisayar için hızın bir göstergesi değil. Özelliklerini yaz bilgisayarın. Ram değişiyor ekran kartı değiştirilmiyor.
valla tam bilmiyorum özelliklerini apple.com dan baksın anlayan arkadaşlar mac mini diye