Şimdi Ara

Ryzen ITX Anakart Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mouse donmasına bile Ryzen sistem mi sebep oluyor?
  • sistem anlık takılıyor oynatılan video,ses, mouse vb. herşey anlık duruyor.

cümleden anlaşılacağı gibi sistem komple donuyor/anlık takılıyor.

ben ryzen / intel tartışması yapmak istemiyorum. tecrübelerimi yazdım, tavsiyemi verdim. benden bu kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tartışılacak bi durum yok. Cs Go gibi tek çekirdek performansı önemli bi oyunda İntel işlemci almalıydınız. Diğer sebeplerin Ryzen ile alakası yok. Donanım uyuşmazlığı olabilir, anakart fazla voltaj veriyorsa ısı sorununa, dolayısıyla reset atmaya sebep olabilir. Yazılımsal bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Tartışılacak bi durum yok. Cs Go gibi tek çekirdek performansı önemli bi oyunda İntel işlemci almalıydınız. Diğer sebeplerin Ryzen ile alakası yok. Donanım uyuşmazlığı olabilir, anakart fazla voltaj veriyorsa ısı sorununa, dolayısıyla reset atmaya sebep olabilir. Yazılımsal bir sorun olabilir.
    ram ve anakart uyumlu
    h100i işlemci soğutucusu var kasanın önünde 3 tane 120mm içeri üfleyen fan var. 140 mm egsoz fan var. işlemci sıcaklığı 50-60 derece arası.
    1.5 senelik kullanım sürecinde 3 ekran kartı değiştirdim. ramleri değiştirdim. defalarca format attım.
    bence sorun ryzen ile alakalı.
    ucuz etin yahnisi yavan olur..
  • Donanımsal veya yazılımsal bir sorun var. Sizin bu sorunu bulmanız lazım.
  • Bende i7 9700k var ara sıra bende de oluyor anlamadım.

Sorunu bulmak lazım başlatmada gereksiz şeyleri kapadım pasifleştirdim düzeldi bugün CS go da aniden birden oyun içinde takılmalar oldu ne oluyoruz dedim ;)

Eskiden i7 4790k vardı sorunsuzdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.