Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ryzen 5 7600 5 aylık Satın Al 11 Şubat 2026 00:27 1 1 ryzen 5 7600 5 aylık 23 eylül 2025 itopya faturalı henüz 5 aylık işlemci yükseltmek için satıyorum kullandığım süre boyunca gördüğü en yüksek sıcaklık tek bir oyunda 67 derecedir onun dışındaki oyunlarda 48-61 derece arası tertemiz kullandım sağlam bir soğutucu ile her teste açıktır cinebench çoklu çekirdek testinde 61,5 derece gördü maksimum herhangi bir overclock işlemi kesinlikle yapılmamıştır (istanbul içi elden ALACAĞIM İŞLEMCİYİ BULDUM DİP FİYAT ACİL SATILIK) FİYAT: 5500 TL YER İSTANBUL SİLİVRİ BEYLİKDÜZÜ ESENYURT BAHÇELİEVLER BAKIRKÖY ELDEN VEREBİLİRİM KARGO DÜŞÜNMÜYORUM Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Eylül 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ryzen 5 7600 5 aylık _____________________________