|
bende 5600x aldım stok fanlı şuanda . anakart b550 gaming edge wifi. msi mag forge kasaya kurulum yaptım kablolamaya özen gösterdim etrafta hiç yok hemen hemen öyleki rx6800 ün güç kablolarını havayı engellemesin diye kartın hemenince kenarının üzerinden geçirdim. Önde 3 fan arkada bir egzos fan var. anakart sıcaklığı 34 derece işlemci boşta 45 derece ama video falan açınca 50 lerde geziniyor cod warzone açtım 86 derecelere çıktı korkup kapattım. https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sogutucu-ve-fan Şu linkteki cpu soğutucuyu sipariş verdim. ( ID-COOLING SE-224-XT ) Kendi macunuyla geliyor ama pek güvenemediğim için ayrieten arctic termal macun sipariş verdim. Nispeten ucuz bir soğutucu ama bir iki videoda soğutma performansının iyi olduğu söyleniyordu. İki gün içinde kurulumunu yapıp sonuçları paylaşırım. edit : yukarıda yazan soğutucuyu açmadan geri yolladım. kesenin ağzını açıp bitane noctua nh d15s almaya karar verdim. Sıcaklıklar gerçekten ürküttü. Henüz gelmedi. aşağıdaki değerler sistemimin stok fanlı hali (boşta) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyturk06 -- 18 Aralık 2020; 22:35:56 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı