Şimdi Ara

Ryzen 5 5600x İçin Soğutucu Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bir de arctic liquid var sizce overclock yapilmayacaksa sadece sessizlik ve gaming icin liquid alinir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • exploitt kullanıcısına yanıt

ben sıvı sogutma önermiyorum ne marka olursa olsun 3 5 sene sonra bozulma ihtimali var.

• MrWest kullanıcısına yanıt
    Hocam bende zalman vardi garantiye gitti yeni gelen de bozuldu , o ürün mü sikintiliydi bilmiyorum ama sanirim eninde sonunda pompada bir problem cikiyor.beni endiselendiren tek sey gürültü farki

• exploitt kullanıcısına yanıt

arctic markanın hava sogutmasını alabilirisn ses yapmiyor , başka marka bakiyorsan kullanılan fanlarin rulman teknolojisine bakman lazim Sleeve bearing yaziyorsa uzak dur

• MrWest kullanıcısına yanıt
    Hocam peki deneme imkaniniz oldu mu bilmiyorum ama hava ile sivi arasinda kayda değer bir gürültü farki oluyor mu

• üründen ürüne değişir o fanlarin DB si (gürültü oranı) üzerinde yaziyor zaten , freezer e34 duo normal kasa fanından farki yok benim tecrübelerime göre . benimde ses takıntım var zaten fanlarin hepsini silent modda kullanırım

• Core i5 11400f ve rtx 2060 için hangi anakartı tercih etmeliyim ve b serisi anakartlarla h serisi anakartlar arasında ne gibi farklılıklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scythe Fuma2 f/p de lider.

Daha uyguna Scythe Kotetsu Mark, Arctic esports 34 alnabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.