Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ryzen 5 3600 tüm kutu içeriğiyle Satın Al 5 Mayıs 2023 13:07 1 1 Ryzen 5 3600 tüm kutu içeriğiyle Merhabalar, sistemimi yenilediğim için işlemcimi tüm kutu içeriğiyle satmaya karar verdim. 3 sene boyunca overclock yapmadan düşük voltaj ayarlayarak 360mm sıvı soğutucu ile kullandım. Stok soğutucusunu, sıvı soğutucum gelene kadar çok kısa süre kullandım. Kutu ve faturası var. Ancak garantisi bitmis durumda. Zonguldak içi elden teslim yapabilirim. Zonguldak dışı havale sonrasinda ptt harici istenilen kargo firmasi ile yollayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK)Zaopin Z1 Pro [SATILDI] Ryzen 5 3600 tüm kutu içeriğiyle Hulk Figür Razer Basilisk X Hyperspeed Wireless Mouse