Şimdi Ara

Ryzen 5 3550H ve GTX1650 uyumsuzluk yapar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Bunu tavsiye etmiyorum hocam. Hem kasa farklı hem de sorun yaşayanların çoğu teknorya'dan almış bilgisayarı.

Bu nasıl fiyatına göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-15-ec0008nt-amd-ryzen-5-3550h-16gb-ddr4-1tb-256-gb-ssd-nvidia-geforce-gtx1650-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-8br13ea-p-HBV00000NPZ6I?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ben aslında bu laptopu almak istiyorum ama satıcı teknorya güvenilir mi sizce sorun yaşar mıyım ?
    Bu laptop dün 4700 liraydı yinede almadım sende alma ,ve ayrıca o satıcı hakkında dünya şikayet var, sorunlu ürün yolluyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldınız bende sipariş geçmeyi planlıyorum?
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. İndirim ile https://www.amazon.com.tr/dp/B081443DT5/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_ew02DbKZ10YWJ ürünü aldım. İndirim ile 3700'e geldi. Sanırım Intel olmasa da GTX 1650 ve Ryzen 5 için iyi fiyat.
    4200 e düşmüş tekrar alınır mı sizce sizin elinize geçti mi nasıl laptop

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    3700 için f/p bir ürün. Şu an kullanıyorum ekran harici memnunum. Ekrana da gözüm alıştı diyebilirim. Bu fiyata GTX1650 ve Ryzen 5 yok. O yüzden HP iade ile alabiliyorsanız tabsiye ederim. Ama her zaman bir risk var unutmayın. O yüzden alırsanız da risk almış olursunuz. kesinlikle sorunsuz demiyorum ben de kullandıkça göreceğim.
  • quote:

3700 için f/p bir ürün. Şu an kullanıyorum ekran harici memnunum. Ekrana da gözüm alıştı diyebilirim. Bu fiyata GTX1650 ve Ryzen 5 yok. O yüzden HP iade ile alabiliyorsanız tabsiye ederim. Ama her zaman bir risk var unutmayın. O yüzden alırsanız da risk almış olursunuz. kesinlikle sorunsuz demiyorum ben de kullandıkça göreceğim.
    Oyun denediniz mi nasıl performansi ve ısınma gibi bir sorunu var mı ? Ayrıca iade kampanyası Aralık başında olacakmış yetişmiyor yani 4200 e geliyor , ya bunu alacam yada 4800 liraya bunu alacam

Ne yapmamı önerirsiniz ?

4800'e Lenovo öneririm. Oyun olarak en çok oyandığım Cities Skylines oyununu denedim. CPU %100, RAM %90-95i GPU %75 30 FPS kullanımda ısınma sorunu yaşamadım. Fanlar yeterli soğutmayı sağlıyor. Ancak kullandıkça değişir mi bilmiyorum. LoL oynuyorum ancak fazla performans isteyen bir oyun olmadığı için yardımcı olacağını sanmıyorum. Onun dışında CS:GO denedim o da fazla performans istemiyor gayet iyidi.

Aslında denemek istediğim bilgisayarı zorlayacak çok oyun var ama kaldığım yerde internet hızım yeterli değil birkaç gün sonra Witcher 3 ve son çıkan Tomb Raider oyununu deneyeceğim orada daha çok anlarım nasıl bir performans olduğunu.

Amd Ryzen 5 3550h ve Intel i5 9300h arasında karşılaştırma videoları Youtube'da mevcut incelemenizi tavsiye ederim. 4200'e gelecekse 600 daha verip Lenovo alın derim. Hatta daha çok param olsa Lenovo alırdım ama bütçemi aşıyor maalesef.
  • quote:

4800'e Lenovo öneririm. Oyun olarak en çok oyandığım Cities Skylines oyununu denedim. CPU %100, RAM %90-95i GPU %75 30 FPS kullanımda ısınma sorunu yaşamadım. Fanlar yeterli soğutmayı sağlıyor. Ancak kullandıkça değişir mi bilmiyorum. LoL oynuyorum ancak fazla performans isteyen bir oyun olmadığı için yardımcı olacağını sanmıyorum. Onun dışında CS:GO denedim o da fazla performans istemiyor gayet iyidi.

Aslında denemek istediğim bilgisayarı zorlayacak çok oyun var ama kaldığım yerde internet hızım yeterli değil birkaç gün sonra Witcher 3 ve son çıkan Tomb Raider oyununu deneyeceğim orada daha çok anlarım nasıl bir performans olduğunu.

Amd Ryzen 5 3550h ve Intel i5 9300h arasında karşılaştırma videoları Youtube'da mevcut incelemenizi tavsiye ederim. 4200'e gelecekse 600 daha verip Lenovo alın derim. Hatta daha çok param olsa Lenovo alırdım ama bütçemi aşıyor maalesef.
    Lenovoyu aldım bende umarım doğru tercihi yapmışımdir

• Merhaba, 4800 TL’ye aşağıdaki lenovayı alıp kullanan varsa düşüncelerini bizlerle paylaşabilir mi acaba?

www.amazon.com.tr
    Lenovo IdeaPad L340 Gaming, 15.6" Dizüstü Bilgisayar, Full HD, Intel Core i5 9300H, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, 4 GB Nvidia GeForce GTX 1650, 81LK00Q2TX, Windows 10, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Lenovo-IdeaPad-Bilgisayar-GTX-1650-81LK00Q2TX/dp/B07TSQJ613

Teşekkür ederiz.

Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsınız.
  • Ben hala bu bilgisayarı düşünüyorum. 8 gb modelinde işlemcinin ramden 2 gb çalma sorunu vardı. Bu modelde öyle bir şey yok sanırım. Ekran ips değil va panel. Başka bir problem yok sanırım.
  • JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarı almayın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    detaylandırır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.