Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ryzen 5 3400g pro sistem Satın Al 1 Şubat 2023 03:05 1 1 Ryzen 5 3400g pro sistem Kendime bir laptop aldığım için eski sistemimi satmak istiyorum.Özellikleri şu şekilde:Ryzen 5 3400g pro.Msi A320m A-Pro anakart. 8+8 16 gb 3200mhz ram.512gb ssd.Sharkoon shp650 v2 80+ Psu. Ekran kartı yok.Bilgisayar karşısında oturmayı çok sevmediğim için, hareket halinde kullanabileceğim bir Laptop aldım kendime.Ve artık kullanmadığım kasamı satmak istiyorum. Ürün çok temiz kullanıldı, herhangi bir sorunu yok. Oyun oynayan bir insan olmadığım için ayrıca bir ekran kartı alma ihtiyacı hissetmedim. 18.5 inç Powerboost monitörümü size ek ücret talep etmeden hediye edeceğim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 5 3400g pro sistem