Şimdi Ara

Ryzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1) ANAKART: Gigabyte-AX370M-DS3H
    2) İŞLEMCİ: AMD Ryzen™ 5 1600X
    3) EKRAN KARTI: Gigabyte Radeon™ RX580 4G
    4) RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz LPX CMK8GX4MD3000C16
    5) SSD: ADATA SU650 240GB
    6) Power: High Power 500W 80+ Bronze
    7) Kasa: Frisby Cyber FC-9265G
    8) Cpu Soğutucu: Akasa Nero 3

Merhabalar,

Sistemi 2019 şubat, mart gibi topladım. Şuanda sorunsuz sıkıntısız kullanılmaktadır. Hem ihtiyaç hemde bir süre kullanılmayacağı için satmaya karar verdim.
    Anakart, ram, ssd, kasa sıfır alınmıştır. Garanti, kutu, faturaları bulunmaktadır.

İşlemci, ekran kartı, power supply, cpu soğutucu ikinci el alınmıştır.
    ** İşlemci forumdan alındı. Kutu, fatura, garanti hiçbir şeyi yok. Güvenerek almıştım işin açığı bi sıkıntı problemde çıkmadı Allah'a şükür.
    ** Ekran kartı da forumdan alındı. Kutusu, faturası, garanti belgesi, her şeyi bulunmakta fakat garantisi devam ediyor mu bilmiyorum.
    ** Power supply forumdan alındı. Kutusu, faturası yok bildiğim kadarıyla. Başka bir psu kutusu ile göndermişti. Bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
    ** Cpu soğutucu Kayseri'den ikinci el buldum. Kutusu, parçaları, garanti belgesi bulunmakta, faturayı bulamadım.

İdareten aldığım samsung syncmaster 2233 1080p monitör ile kullanmaktayım. İstenirse uygun fiyata monitörü de dahil edebilirim.

FİYAT: xxxxTl

Az da olsa pazarlık payı vardır.
    Ryzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendi Ryzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendi
    Ryzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendiRyzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendi
    Ryzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendiRyzen 5 1600x - RX580 - HAZIR SİSTEM - Resimler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilii -- 9 Kasım 2019; 22:24:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.