Şimdi Ara

Ryzen 2600 - Rx570 Satılık Sistem SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İşlemci AMD Ryzen 5 2600
    Anakart ASUS PRIME B450M-K
    Ekran Kartı Asus ROG Strix RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit
    Ram CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz
    Ssd Gigabyte 480GB UD Serisi SATA3.0 2.5" SSD (550MB Okuma/480MB Yazma )
    Kasa Corsair Carbide 100R 600W 80+ PSU

Sistem 1 aylık olup sadece birkaç günlük kullanıldı. Tüm fatura garanti belge ve kutularıyla teslim edilecektir. Ankara içi elden teslim tercihim farklı iller havale/kargo şeklinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasud0 -- 4 Nisan 2019; 1:0:25 >

• Hocam merhaba. Acaba satma sebebinizi sorabilir miyim? Buna benzer bir sistem toplamayı düşünüyorum da nisanda ve bu sistem G2 diye adlandırılan bir model sanırım
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Aynı parçalar ile kasa şeklinde G2-itopya.com üzerinden satın aldım. Sorunsuz bir sistem bence. Şuana kadar 1 ay oldu kullanmaya başlayalı herhangi bir sorun yaşamadım ve piyasadaki tüm online oyunlarda yeterli ve iyi denebilecek şekilde performansı mevcut. Böyle bi sistem için soru işaretiniz var ise diye yardımcı olmak istedim.
  • Aynen g2 sadece corsair kasanın sessizliği ve kalitesini sevdiğim için kasayı farklı aldım. Satma sebebim dizüstü bilgisayara geçiş yapmak istemem.
  • Sembek kullanıcısına yanıt
    Ben de laptop kullanıcısıyım masaüstü geçeceğim beklentim çok değil ancak ileriye dönük bir sistem kuracağım ileride upgrade ederken sorun yaşamamak vs o yüzden ağırlığım anakart olacak. Sadece oyun oynadığım için Ryzen 5 2600 yerine bu aralar fiyatları çok cazip olan Ryzen 3 2300X düşünmekteyim ekran kartı da RX570 Nitro+ 4GB. Anakart kısmında zaten 3. nesili de destekleyecek olan B450 chipset MSI B450 Gaming Plus ya da Tomahawk alacağım bulursam uyguna. İşim sadece oyun hani işlemci oyun performansı benim için daha önemli
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    bu sistem sana ileriye yönelik anakarttan dolayı pek uymayabilir ama tabi ne kadar ileriye oda ayrı bi soru. anakart -K modelli bi anakart. üzerinde 2 ram slotu var ve normal anakartlara göre biraz daha ufak. bunun tam olarak ne kadar avantaj yada dezavantajı var bilmiyorum açıkçası. ama Ryzen işlemciler 2020 yılına kadar aynı chipset kullanacaklarının garantisini vermişlerdi. bu yönden aklına yatarsa düşünebilirsin bence.
  • Sembek kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız ben böyle hazır bir sistem kurmayacağım kendim parça alıp kuracağım ve anakartı B450 Gaming plus ya da Tomahawk olacak bu kesin. Gerisini 3. nesil gelince ileride upgrade ederim diye işlemci Ryzen 3 2300x alacağım oyunlarda performansı 2600 ile aynı hemen hemen gerek yok 350-400tL daha ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - 8700K Sistem
    7 yıl önce açıldı
    [SATILDI] [ALINIK] RYZEN 5600
    geçen yıl açıldı
    [SATILDI] RYZEN 7600 SATILDI.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.