Şimdi Ara

Ryzen 2 Serisi İşlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 2 serisi işlemcilerin VGA performansı nasıl ?

Ryzen 3 2200G ve Ryzen 5 2400G ne farkları var ?

Bu işlemcilere alınabilecek en iyi anakart ( marka model chipset) hangisi ?

• takma kafana böyle şeyleri.
  • ryzen 2 den kastın 2200g ve 2400g ise onlar ryzen 2 değil , normal ryzen çipleri sadece içinde vega görünütü çipleri var. Eğer Ryzen 2 lerin vga performansını soruyosan onların çıkmasına daha var. Bu mart gibi Zen+ (12nm) işlemciler çıkıcak onlarda vega görüntü çipleri olucak mı bilmiyorum.

Eğer sorun 2200g veya 2400g için en iyi anakart ne diye soruyosan. 2200g için herhangi bir a320 anakart hdmi çıkışı olursa iyi olur

2400g için herhangi bir b350 anakart

performansları verdiğin paraya göre iyi sanırım ama çok başarılı olduklarını söyliyemem.
  • İnternet cafeler için birebir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ryzen 2 lerde büyük ihtimal ya hiç olmayacak ya da düşük bir ihtimal sadece intel uhd gibi görüntü vermelik olacak içindeki igpu. Yani bir medet umma pek. Çok fazla da değişiklik olmayacak sızıntılara bakılırsa. 12nm ye düştükleri için 4.2ghz e aynı tdp de kalarak çıktılar, bellek optimizasyonları vs. Ayrıca 300 serisi anakartlar bios güncellemesi gerektiricek ryzen 2 lerle kullanım için bu da ryzen 1 e sahip olman gerek demek bios update i için. Bu yüzden sıfırdan toplayacaksan herşeyin çıkmasını bekle. Yine de oyun için toplayacaksan yeni çıkacak intelin b ve h serisi anakartlarından biri ve i5 8400 alırdım. Oyunlarda arasında 8700 ile pek bir fark yok oc sız. Her türlü ezip geçiyor oyunlarda. Tabi render vs. içerik oluşturucusuysanız birşey diyemem.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 15 Şubat 2018; 9:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 1,5 bu gelenler 2 ileriki zamanda gelecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu bunu bilmem de Ryzen 2 ler kesinlikle Intel'in UHD graphic birimi gibi bir şeyler barındırmak zorunda. Adamın ekran kartı bozuldu garantiye verecek yada ekran kartını satmak zorunda kaldı veya sistem topladı ekran kartını sonra alacak ama sistemi açamıcak? saçmalıktan başka bir şey değil. Kesinlikle kötü de olsa bir gpu barındırmalı Ryzen 2 ler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • APU işini ayrı yapıyorlar. Elbette daha ekonomik güçteki vega gpular kullanılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

APU işini ayrı yapıyorlar. Elbette daha ekonomik güçteki vega gpular kullanılabilir.

Zaten APU ayarında bir şey koymasınlar öyle bir beklentim yok. Nasıl UHD grafik çöp ama yine de PC yi çalıştırmak için yeterliyse o ayarda bir şeyler koymalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

APU işini ayrı yapıyorlar. Elbette daha ekonomik güçteki vega gpular kullanılabilir.

Zaten APU ayarında bir şey koymasınlar öyle bir beklentim yok. Nasıl UHD grafik çöp ama yine de PC yi çalıştırmak için yeterliyse o ayarda bir şeyler koymalılar.

Katılıyorum. En azından belli durumlarda işe yarar bir şeyler olması güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.