Şimdi Ara

Ryze Bu Kadar Güçlü mü? (1 vs 6 Hexakill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yoksa takım mı noob?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzlu Masta -- 7 Haziran 2014; 0:24:31 >

• bronze playz
  • fake and gay
  • Bence adamlar 5 level.
  • Karşıdaki oyuncuların aldığı itemlere bakın.Karşısı 30 level bile değildir muhtemelen
  • 1-2 galiba...
  • Bu adam hala piyasada mı ya derken kanala girdim video izlenmeleri falan dibe vurmuş sonra thumbnaile meme koyarak view toplamaya başlamış.İyi oldu gözden kaybolsun şu egoist ezik artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    270 saat mge iyi mi kötü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu elemana uyuz oluyorum
    Tamam anladık ryze seviyorsun, LoL'e çok güzel bir item de kazandırdın ama yeter be abicim git kendin oyna tutulmuyorsun işte artık, zorlama yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Bu elemana uyuz oluyorum
    Tamam anladık ryze seviyorsun, LoL'e çok güzel bir item de kazandırdın ama yeter be abicim git kendin oyna tutulmuyorsun işte artık, zorlama yav

"LoL'e çok güzel bir item de kazandırdın" ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Bu adam hala piyasada mı ya derken kanala girdim video izlenmeleri falan dibe vurmuş sonra thumbnaile meme koyarak view toplamaya başlamış.İyi oldu gözden kaybolsun şu egoist ezik artık.

Senin egoist ezik dediğin adam 40 yaşında; bir yayınında her gelen bağış için saçlarından bir tutam kesmişti ve en son yayında kel kalmıştı. Bunu da afrikadaki çocuklara bağışlamıştı topladığı para 1 milyon $.
    Ayrıca diablo 1-2-3 en son lvllara ilk gelen kişidir kendisi. Lolden pek anlamaz o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

Bu elemana uyuz oluyorum

Athene's unholy grail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

Bu elemana uyuz oluyorum

Referans sisteminden en çok oyuncu kazandıran adam. Athene nin lanetli kadehi onun adından gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Bu adam hala piyasada mı ya derken kanala girdim video izlenmeleri falan dibe vurmuş sonra thumbnaile meme koyarak view toplamaya başlamış.İyi oldu gözden kaybolsun şu egoist ezik artık.

Senin egoist ezik dediğin adam 40 yaşında; bir yayınında her gelen bağış için saçlarından bir tutam kesmişti ve en son yayında kel kalmıştı. Bunu da afrikadaki çocuklara bağışlamıştı topladığı para 1 milyon $.
    Ayrıca diablo 1-2-3 en son lvllara ilk gelen kişidir kendisi. Lolden pek anlamaz o ayrı konu.

Kendisini çok iyi tanıyorum söylediklerim hala geçerli.

• Vay be Athene'yi görmeyeli epey zaman olmuştu ne kadar hazzetmesem de .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Kendisini çok iyi tanıyorum söylediklerim hala geçerli.

Bana göre saygı duyulması gereken bir insan, böyle atıp tutmak yanlış. Tabii sizin görüşünüz.
    Edit: video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oe6 -- 7 Haziran 2014; 1:12:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.