Şimdi Ara

Rx5700 Mech (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonradan o kanalı yapamıyız dimi ?
    Buda Witcher full ayarlar
    Rx5700 Mech
    Normalde bu sistem ile 100fps almam gerekirken 60 sabit aldım.Ayarları düşüge aldım yine 60.
  • t8n9 T kullanıcısına yanıt
    Yapılırda 1 kasa parası verirsiniz:))
    Elinizdeki kasayı satıp üstüne ekleme şansınız varsa öyle yapın yada 2 tane saç kestirip kaynak yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps değerleriniz genel anlamda standart seviyenin biraz altında bunda temel etken tek kanal bellek modülü kullanmanızdır bu yaz sıcağında sıcaklık değerleri hem ekran kartı hem cpu için kasanızda ki kargaşayı da hesaba katarak normal sayılır öncelikle kasanın kablo içi düzeninisağlayıp sonrasında etkin benzer devir fanlarla besleyerek iyi bir hava akışı sağlayabilirsiniz tercih edilen mech model diğer modellere nazaran bir miktar fazla ısınır ama bunlar hayati sorun teşkil etmez vs550w ise o sistem için sınırdır işlemcinize sakın o.c yapmayın gerek anakartın sağlığı için gerekse sistemin genel sağlığı için önermiyorum tek vakitte sistemdeki tek kanal belleği satıp 2x 8gb bellek edinin ve kasa içi kargaşayı ortadan kaldırarak benzer devir fanlar ile hava akışı sağlayın gözle görülür bir fark yaşamanız mümkün olacaktır.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    tek 16 yerine 8*2 kullansam arada 40 fps değer olmaz herhalde.Kasa o kadar karmaşıkmı ya :) psu kasanın içinde vardı ve zaten overclock yapmayı düşünmüyordum artık hiç düşünmem.Benzer devir fanlar derken ? birde sıcaklık aman aman çok değil gibi kasa kapağını açınca ama fps hala düşük.
  • t8n9 T kullanıcısına yanıt
    Çift kanal ve tek kanal bellek testlerine internet üzerinden bakabilirsiniz.
    aynı markanın benzer rpm değerine sahip fanlarından söz ediyorum.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Tek ve çift kanal videosu izledim.Witcher de hiçbir fark yok :) binbir ümitle izlemiştim ama yine olmadı.Sıcaklık değerlerim kapak açıkken sabit ve oyunlarda drop felanda girmedi şimdiye kadar.Ayrıca Rgb olmayan ucuz yollu fan öneriniz varsa alabilrim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.