Şimdi Ara

RX5500XT AKTIF DÖNÜŞTÜRÜCÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler konuyu monitor alt başlığına mı yoksa ekran kartı başlığına mı açmalıyım tam bilemedim fakat ekran kartını yeni aldığım için buraya açmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. Teknobiyotik adlı siteden aktif dönüştürücü alarak yeni aldığım ekran kartının hdmi çıkışını eski monitörüme vga ile aktif dönüştürücü ile bağladım. En basta bilgisayar açıldı ve driver güncellemek icin google'a girdim fakat biraz sonra monitör kendini sinyal gelmediği gerekçesi ile uyku moduna aldı. Ekran kartında bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü bir sorun olsa ekran o kısıma kadar gelemezdi. Kablonun herhangi bir temassızlığı olduğunu da düşünmüyorum çünkü anakart uzerindeki hdmi bağlantısı ile sorunsuz çalışıyor. E ister istemez monitorde de görüntü olduğundan sorun yok gibi fakat internette bir yerlerde çözünürlük falan diyorlardi. PCyi tekrar başlattığımda artik windows logosuna kadar geldikten sonra monitorde görüntü gidiyor. Ekran kartını farkli bir yerde deneyemedim. Yeni monitor olmadığı için onu da deneyemedim. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı? Pc ekrani açılmadığı için çözünürlük ayarlarını değiştiremiyorum. Ekran kartı fanlari da açılışda çalışıyor sonra duruyor ama bu ekran kartının belli sıcaklığa kadar sessiz çalışması amacıyla fanını kendi calistirmadigindan kaynaklı. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.