Şimdi Ara

Rx 570 vs gtx 1650 hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2500k islemcim var komple sistem guncelleyemecegim. Şuan gigabyte gtx 660 var 5 yildir 1 kere sorun yapmadan çalıştı artık emekli etmeli diye düşünüyorum. Neyse rx 570 in daha performanslı olduğunu ben de biliyorum ama wattman, sürücü sorunlari, ekran gitmesi bilmem ne yaşamak istemiyorum bu konuda nvidiaya güvenim tam. Rx 570 alip sinir krizi geçireceğime gtx 1650 çok daha mantıklı bence. Saydığım sıkıntıları çıkarmasın 1080p medium yeter bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stabil bir driver bulduktan sonra uzun süre götürüyor. Sorun yaşarsan yapacağın en büyük iş driver güncellemek olur. Daha ucuz ve daha güçlü rx 570 almak varken gtx 1650 alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir rx570 kullanıyorum. Bir kere ne driver nede başka sorun çıkardı. Her çıkan güncellemeyi de yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

1 senedir rx570 kullanıyorum. Bir kere ne driver nede başka sorun çıkardı. Her çıkan güncellemeyi de yapıyorum.
    Sorun yaşayanlar niye yaşıyor hocam googlea 570 sorun yazın milyon tane konu var. Aktif dönüştürücü ile kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

Sorun yaşayanlar niye yaşıyor hocam googlea 570 sorun yazın milyon tane konu var. Aktif dönüştürücü ile kullanacağım

Alıntıları Göster
    Çok basit Windows dan tutun oynadıkları oyunlar crack li ve kimin yaptığı belli olmayan yazılım kullanıyorlar. Hatta size şunu söyleyim. Yıllardır amd kullanırım biraz sıcak çalışması dışında hiç sorun çıkarmadılar hepsini keyfi sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

Çok basit Windows dan tutun oynadıkları oyunlar crack li ve kimin yaptığı belli olmayan yazılım kullanıyorlar. Hatta size şunu söyleyim. Yıllardır amd kullanırım biraz sıcak çalışması dışında hiç sorun çıkarmadılar hepsini keyfi sattım.

Alıntıları Göster
    Zar zor 570 alacağım bundan dolayı tabiki ben de bütün oyunları orijinal alamayacağım. Neyse aktif dönüştürücüde sıkıntı yaşar mıyım?

• Aceleniz yoksa butce el veriyorsa gtx 1650 süperin fiyatının biraz düşmesini bekleyin 1100 civarına bulursanız hemen alın. Veya 900e 1650 vardı. Ama aradaki 200tl farka değer 1650 süper.
    Amdnin işlemci tarafı güzelde ekran kartı tarafında driver sorunları çok uğraşmaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    RX 570 Hangi model?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Aceleniz yoksa butce el veriyorsa gtx 1650 süperin fiyatının biraz düşmesini bekleyin 1100 civarına bulursanız hemen alın. Veya 900e 1650 vardı. Ama aradaki 200tl farka değer 1650 süper.
    Amdnin işlemci tarafı güzelde ekran kartı tarafında driver sorunları çok uğraşmaya değmez
    Aynen hocam zaten 1650 gtx 660in 2 katı gücünde yeter bana
    Ondan da önceki kartım gtx 550ti idi en az 2 kat fark olmayan kartı almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 18 Aralık 2019; 13:8:24 >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Sapphireden uzak durup sorunda yaşamayacaksın.

• Kesinlikle RX 570 alınır.

www.sinerji.gen.tr
    MSI Radeon RX570 Armor 4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx570-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405460

• Amd driver sorunu genellikle kartlar ilk çıktığında yanaşıyor. Amd de yeni çıkan bir ekran kartı aldığınızda beta kullanıcısı oluyorsunuz. Mayıs ayından beri 570 kullanıyorum herhangi bir driver sorunu yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum ben 1 aydır RX 580 asus dual 4Gb kullanıyorum ve RTX 2060 super var ikiside problemsiz çalışıyor ses falanda yok cw de yok ekran kartının ramıda samsung harika ucuza denk getirirsen al bitane böyle bişey incehesap cuma ındırımı falan oluyor bu arada arkadaşın attıgı 570 de fena değil alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

Kesinlikle RX 570 alınır.

https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx570-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405460
    4 yıllık corsair vs 550 kaldırır mı? 12v 504 watt

• Yıllardır en az 5-6 farklı amd sapphire ekran kartı kullandım bir kere olsun zerre sorun yaşamadım yarın ekran kartı baksan yine sapphire tercih ederim. Bu amd ısınır sapphire kötüdür olayları bi bitmedi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.