Şimdi Ara

RX 480 düşük FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sistemim;

    i5 6500 işlemci
    Sapphire Nitro RX480 8GB ekran kartı 256 bit
    16 GB 2133 MHz RAM
    Msı B150m Bazooka anakart


    Arkadaşlar ben bu sistemimde bu sabah Crysis 3 oyununu indirdim fakat FPS konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Aniden FPS düşmeleri yaşanmakta olup bu değer 18 FPS'e kadar düştü. Ama bazı yerlerde 70-80 FPS'e kadar çıkıyor. Olay aslında normal oyun sırasında bir yere gelince aniden düşüp diğer yerlerde yüksek fps vermesi ile alakalı FPS düşüklüğü anlık oluyor. Msaa- fxaa falan hepsi kapalı 1080p de ve Ultra ayarlarda oynuyorum. Youtube üzerinden gameplay videolarına baktığımda ise herkesin çok daha yüksek FPS aldığını görmekteyim. Acaba Crysis ile ilgili bir problem mi vardır yoksa benim sistemim ile ilgili mi? Ayrıca Battlefield4 ü de denemek amacıyla indirdim ultra ayarlarda hiçbir sıkıntı olmadan oynadım. Yapmam gerekenler hakkında önerilerinizi bekliyorum.

    Teşekkürler.







  • hocam tr ve yabancı forumlarda arastırdınız mı belki bir optimize hatasııdır driver ve oyun guncellemesi gelmiş olabilir.

    bir de full hd ultrada bazı yerlerde fps dusmesi normal ama izlediğiniz videolarda filan baskalarının basına gelmiyorsa bir sorun olabilir dediğim gibi driver optimize sorunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.