Şimdi Ara

Rüyamda osman pamukoğlunu gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce böyle hiç rüya görmedim siyasetle çok ilgilenmem sadece gündemi takip ederim her neyse ..

izmirdeyim yürüyorum kaldırımda kenarda evler var bahçeli çok güzel ağaçlar var yeşil çiçek açmış hepsi önümde yol var yolu geçiyorum bir bakıyorumki osman paşa bi amcayla konuşuyor ben gidiyorum o elini falan uzatıyor bende elini sıkıyorum konuşuyoruz sizin hayranınızım diyorum konuşuyoruz oralarını hatırlamıyorum sonra nasıl geçtiysek osman paşa balık pişiriyor sofraya oturduk bana balık yemeği nasıl hazırlanır tiyolar öğretiyo sohbet açılıyo diyorum sizin tüm kitaplarınızı okudum diyorum gerçek bi lidersiniz diyorum orada annem uyandırdı saat 8 e geliyo dedi 2 gündür tuhaf rüyalar görüorum ya

• Üstün açıkkalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Üstün açıkkalmış

Kesinlikle katılıyorum.
  • bişey örtmüyorumki açıkkalsın
  • Bende rüyamda gece tuvalete kalkiyordum doğalgazda açık kalmış nefes aldigim anda boğulmaya başladım yerde kivraniyorum. Annemede seslenmeye çalışıyorum biraz bağırabildim zor duydu beni. Bana doğru gelirken içimden de inşallah lambayi açmaz yoksa hepimiz ölücez diyorum.tam da lambayi açarken uyandım. Kalkıp mutfağı kokladim ocakları kontrol ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final diye film izledim ardından kan uykusunu açtım büyük ihtimal etkisinde kaldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.