Şimdi Ara

Rüyamda Nihilanth'ı gördüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nihilanth'ın türü the combine ile kontak kurmuştu ve yaşanan uzun süreli savaşlarda kendi türünden sadece bu arkadaş sağ kalmış.

rüyamda normal halini görüyordum enteresan...

• Bir nesli ne hale getirdin, alacağın olsun Gabe... Hocam rüyada HL3 ile ilgili bir gelişme var mıydı
  • İyi bir şeye delalettir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Bir nesli ne hale getirdin, alacağın olsun Gabe... Hocam rüyada HL3 ile ilgili bir gelişme var mıydı

sanırım hl3 çıkmayacak :'/

temmuzda noktalanmıştı

https://www.youtube.com/watch?v=50lSIaSR3zc
  • Tuz basma hocam. Umut fakirin ekmeği...

Hiç olmazsa hikaye gibi yayınlasınlar, film çeksinler, kitap çıkartsınlar, çizgi roman da olur. Böyle olmaz ki...
  • quote:

Tuz basma hocam. Umut fakirin ekmeği...

Hiç olmazsa hikaye gibi yayınlasınlar, film çeksinler, kitap çıkartsınlar, çizgi roman da olur. Böyle olmaz ki...

Yahu kardeşim, Angry Birds'in filmini yaptılar, Minecraft'ın filmi yapılacak. Ellerinde Half-Life gibi efsane bir senaryo varken neden gider bu dandrik şeyleri film yaparlar anlamadım ki? Abi ifade mesajlarını anlatan animasyon film bile yapacaklarmış. En büyük suç Valve'nin. Oyunu çok dar kapsamlı tuttu. Örneğin bak Warhammer'a. Hakkında yapılmayan şey yok. Masaüstü oyunu, video oyunu, dergiler-kitaplar, filmler. Adamlar tarihe işlediler resmen oyunu. Ama bak Half-Life'a. Video oyunundan başka neyi var? O da bir geliyor bir gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 10 Ocak 2016; 22:43:43 >

• Malesef hocam durum aynen dediğiniz gibi. Oyun aslında fena gitmiyordu. Ben o kadar da dar kapsamlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kaldı ki Episode 2' de oyunun kaldığı yer artık hikayeyi bambaşka bir dünyaya açacaktı. Damdan düşer gibi olmasın diye de Portal ile Aperture Science' ı tanıttılar ufak ufak Black Mesa ile aralarında geçenleri, neden maraz çıktığını easter egg şeklinde verdiler hep. Hikayenin suyunu ısıttılar yani. Tüm o heyecan boğazımızda düğümlendi kaldı resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 10 Ocak 2016; 23:18:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Tuz basma hocam. Umut fakirin ekmeği...

Yahu kardeşim, Angry Birds'in filmini yaptılar, Minecraft'ın filmi yapılacak. Ellerinde Half-Life gibi efsane bir senaryo varken neden gider bu dandrik şeyleri film yaparlar anlamadım ki? Abi ifade mesajlarını anlatan animasyon film bile yapacaklarmış. En büyük suç Valve'nin. Oyunu çok dar kapsamlı tuttu. Örneğin bak Warhammer'a. Hakkında yapılmayan şey yok. Masaüstü oyunu, video oyunu, dergiler-kitaplar, filmler. Adamlar tarihe işlediler resmen oyunu. Ama bak Half-Life'a. Video oyunundan başka neyi var? O da bir geliyor bir gelmiyor.

En büyük suç valve değil

Dota 2 ve Steam'dir

ve Steamden oyun almaya devam eden kitle + dota 2 ve cs:go marketing de cabası

• Hocam ne olursa olsun. Gabe' nin Half-Life serisine vefa borcu vardır, olmalıdır. Dünyada milyonlarca fanı olan bir oyun, iyi gelir sağlayacağını da düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi Dota, TF ve CS' nin yanında devede kulak kalır o gelirler. Yine de en azından HL3 ile oyunu noktalamaları gerekirdi. Hani ben parayı vurdum bi tarafımda değilsiniz diyor resmen bizim şişman...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.