Şimdi Ara

Rüyamda Mustafa Kemal Atatürk'ü Gördüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce İsmet İnönü'yü gördüm. Semtimizdeki Sağlık Merkezinde bir odaya herkes koşarak gidiyordu. Bende onlara takıldım ve odaya girdim. Odaya girdikten sonra herkes yok oldu. Odada Bir sedye üzerinde İsmet İnönü'nün naaşı vardı. Yanındaki masadaki kümük lamba odayı aydınlatıyordu. Önce korktum. sonra yaklaştım ve baktım. İnternetteki herkesin bildiği vesikalık fotoğrafı ile aynı sima idi.

    Uyandım. Bir süre sonra uyudum


    Daha sonra Atatürk'ü gördüm. Gördüğüm en güzel rüyalardan biriydi.
    Hatta görmedim evimde ağırladım. Evimdeki mobilyalar yoktu. Oldukça geniş ve boş, içinde bir masa ve 2 sandalye olan bir odada, Çok yakışıklı ve sakinlikle bana yaklaşıyordu. Önce asker selamı gibi bir selam çaktı. Gerçek hayatta yaşıyor gibiydim. İnanılmaz gerçekçiydi,anlatamam. Sandalyelerden birine oturdu. Eliyle diğerini 'buyur, sende otur' dercesine gösterdi. Heyecandan veya korkudan, ya da utançtan ezilip büzülüyordum, gözlerim doldu. Hafiften ağlamaya başladım. Bana Türkiye'nin durumunu sordu.'Siz gittikten sonra hiç bir şey iyiye gitmedi' dedim. Güncel durumları yumuşatarak söyledim.
    Atatürk, bakışlarını sertleştirerek Peki bunlar olurken sen neredeydin,sizler neredeydiniz ? gibisinden bir şey söyledi.

    Daha sonra uyandım. Heyecandan uyuyamadım. Çok gerçekçi idi. Şimdi kendime neden onun yüzüne daha fazla bakmadın diye kızıyorum ve rüyamın tabirini anlamaya çalışıyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.