Merhaba değerli müşterilerimiz, ben Erdal Sonkaya İzmir Baza Yatak Danışmanıyım. Konfor Şu zamanda kaliteden geçiyor kalite haliyle yüksek fiyatlardan geçiyor. Ben Sizlerin isteği üzerine 1. kalite 2. kalite ve 3. kalite olarak sizlere ürünleri açıklıyorum. Dürüst olarak sizin ihtiyacı üzerine mağaza değil imalatçılardan ürün kalitesi ve fiyatları sizlere sunuyorum. istediğiniz kalitede sizlere baza ve yatak başlıkları alıp ev adresine yani kapınıza kadar getirip monte edip gidiyorum. Ama şunu unutmayın bizler mağaza fiyatı değil direk imalat toptan fiyatı üzerine fiyat belirlediğimiz için 1. sınıf yani en pahallı baza yatakları bile yine mağaza o gördüğünüz mağazalaradan yinede daha ucuza teslim ediyoruz. İsterseniz fiyat analizi yapabilir en son bize gelip fiyat bilgisi alabilirsiniz. Unutmayın biz en son fiyatı verip yinede diğerlerinden daha ucuza sizlere teslim etmek istiyoruz. Rahatlık ve huzur bu kadar pahallı olmamalı. İddialıyız Biz aynı kaliteyi size daha ucuza veriyoruz. İletişim Fiyat Bilgisi Al: Erdal Sonkaya - 0535 323 7010 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbazayatak -- 22 Kasım 2021; 4:45:11 > |
Bildirim