Şimdi Ara

Rüyada canımızın gerçekten yanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ender de olsa bazı rüyalarda gördüğüm şey yüzünden acıyan bir yerim uyandıktan hemen sonra da acımaya devam ediyor. Bir keresinde rüyamda bıçaklanmıştım ve uyandığımda bıçak yarası sızlıyordu. Genelde bu tip rüyayı şu şekilde görüyorum; bir sebeple pantolonumun kemeri rüyamda çok sıkılıyor ve mideme kıramplar giriyor, nefes alamayıp sıkıyor beni ve sonra uyanıyorum. Uyandığımda kulağımda bir çınlama sesi oluyor ve aynen kemer sıkmış gibi gerçekte de karnımın o kısmı ağrıyor.

• o bildiğim kadarıyla ters işliyor... yani senin karnın vs. bi yerin ağrıdığı için psikolojik olarak öylesi bir rüya görüyorsun. Rüyadan dolayı ağrımıo yani
  • bana da bi yerden düşerken çok hızlı ayağımı çekerim bole irkilir uyanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: earandil

bana da bi yerden düşerken çok hızlı ayağımı çekerim bole irkilir uyanırım.

aynen o var bende.bide sanki yataktan düşermiş gibi olup aniden uyanırım.
    bide ilginç bi olay olay oldu.şimdi ben rüyamda cem yılmazın stand-up ına gitmişim manyak espriler yapıyo falan işte.sonra bi uyandım sırıtıyorum gülerek uyandım yaw.

rüyada bile güldürüyor şu adam ya
  • Haklısın dostum. Kalp krizi geçirip ölenler bile var. Beyin bazen gerçeği sahteyi ayırt edemeyip oranın prizini çekiveriyor. Tabi kaçınılmaz son. Birmilyonda birde olsa yaşanır bu tür şeyler. Yatarken kafanı boşaltıp falan yat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Haklısın dostum. Kalp krizi geçirip ölenler bile var. Beyin bazen gerçeği sahteyi ayırt edemeyip oranın prizini çekiveriyor. Tabi kaçınılmaz son. Birmilyonda birde olsa yaşanır bu tür şeyler. Yatarken kafanı boşaltıp falan yat.

Bu söylediğin Matrix'te vardı, insan Matrix'te (rüya diyebiliriz) ölünce beyin bunu gerçek zannedip vücut fonksiyonlarını istemsiz hareketlerini (kalp vs) durduruyordu.

Acaba gerçekte de bu olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

aynen o var bende.bide sanki yataktan düşermiş gibi olup aniden uyanırım.
    bide ilginç bi olay olay oldu.şimdi ben rüyamda cem yılmazın stand-up ına gitmişim manyak espriler yapıyo falan işte.sonra bi uyandım sırıtıyorum gülerek uyandım yaw.

rüyada bile güldürüyor şu adam ya

Gerçekten ispatlanmış bir konu, insan beyni fiziksel algılamaların yanında düşsel algıları, fiziksel algıya çevirebiliyor,
    Zaten rüyalarımızda, beynimizin gerçekliğinin ters yansıması diye tanımlanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu bana dial up dan düşünce oluodu rüyalarıma giriodu düştüm mü zıplıodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

quote:

• quote:

ARtık ADSL var sanırım o dert bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Haklısın dostum. Kalp krizi geçirip ölenler bile var. Beyin bazen gerçeği sahteyi ayırt edemeyip oranın prizini çekiveriyor. Tabi kaçınılmaz son. Birmilyonda birde olsa yaşanır bu tür şeyler. Yatarken kafanı boşaltıp falan yat.

kalp krizi geçirip de ölenin rüyasında gördüğünü nasıl biliyorlarmış. ayrıca beyin kendi yarattığı bir şey için niye yanılgıya düşsün?

• ben ağlarmışım ya paso .. rüyada ağladığımı farketmiyorum ama evdekiler ağladığımı söylüyor.

ula ne dertli adamım be uykuda bilem ağlıyorum..
  • quote:

ya bu banada oluyor. ama sadece uykuda değil. yataktan uzanmışım tam hayaller içndeyken bu oluyor. bunun sebebini araştırmaya bir türlü fırsatım olmadı. şimdi googleden araştırıcam ama ne diye arştıracam ki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya bu banada oluyor. ama sadece uykuda değil. yataktan uzanmışım tam hayaller içndeyken bu oluyor. bunun sebebini araştırmaya bir türlü fırsatım olmadı. şimdi googleden araştırıcam ama ne diye arştıracam ki?

Aye o banada oluyo ve sanırım herkese oluyo olay şu daha uyumamışsın hayal goruyosun yuruyon falan birden gerçek sanıp hayalle gerçek arasında olduğun için o hareketi yapıyosun ve şak uyanıyosun işte bole oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW_FireBlast

quote:

quote:

quote:

quote:

Aye o banada oluyo ve sanırım herkese oluyo olay şu daha uyumamışsın hayal goruyosun yuruyon falan birden gerçek sanıp hayalle gerçek arasında olduğun için o hareketi yapıyosun ve şak uyanıyosun işte bole oluyo

aynen. ama çok merak ettim.

• ben neler yapıyorum ya :)ya kaç kere duvara kafa attım:))topa atıyorum diye oldu ama hepsi öyle değildi:)sonra tekme filan:)birde çok irkiliyorum böyle birşey oluo rüyada düşüyorum yada ölüyorum filan
  • yaw ben rüyadayken bi anda müthiş bitremeyle uyanıyoru mveiçimde bi boşluk gibibişi oluo
  • Rüyamda vuruldum.....
    göğüsüm 2 gün ağrıdı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Embrio

Rüyamda vuruldum.....
    göğüsüm 2 gün ağrıdı.....

yırtmışsın Allah'tan göğüsünden vurulmuşsun başka bi yerden vurulsan of

başka yerden vurulup hayatını kaybedenlerede rastladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 13 Temmuz 2005, 0:54:35 >

• benim bir teorim var bence ruyada bir ust boyutla iliski kuruyoruz yani bu bedeni terk edip ruh olarak kalıyoruz ve bu durumda gelmi gecmis herkesle ve her olayla baglantmız oluyor o yuzden boyle sacma denilen seyler gorebiliyoruz
    cunki her istedigimiz ve hic olmayacak seyler oluyor bu boyutta aslında derin konular isteyenlerle konusalım derim !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.