Şimdi Ara

Rusya'ya gidene Rusya'dan ne aldırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektronik ve fotoğraf makinesi düşkünü bir insanım. Rusya'ya gidene Rusya'dan aldırılabilecek bir şeyler var mıdır sizce?

• elektronık ve foto makınası ıcın yanlıs adres fıyatlar tr den bıle pahalı rusyadan kımız getirt :D 3 lt lik biranın yaklasık olarak 35 40 ruble oldugunu dusunursek 2 2.5 tl ye tekabul eder (baltika ) alkol getirt en karlısı bu olur senın ıcın ... giysiyi hele hiç düşünme bildiğin colins mavi lcwaiki orada da var tr den alıp orada patlatıyorlar malı valla :D
  • Bence yerini bulursan fotorafmankinasıda uygun. Bira ile falan uğraşma:)) getirmişken Ruskiy Standart Platinyum getir. Yada apsent :DD
  • rusyadan kadın sigara ve alkol dışında bişey gelmez :)
  • Babam yurtdışında yani Rusya'da yaşıyor.

Ve her geldiğinde getirdiği şeyler :

Sigra (marlboro: 20 ruble, yaklaşık 1.5 TL ye denk geliyor)
    Araba (Türkiye'ye vw touareg getirdi, getirme sebebi: Rusya'da arabalar Türkiye'deki arabaların yarı fiyatı)
    Ve elektronik eşyalar Türkiye'ye göre daha ucuz.
  • Abi kusura bakmada:)9 biz hangi rusyadan basediyorum Malbora paketi 56-58 (2,35tl)ruble arası. Tamam her halkularda ucuz fakat 20 ruble değil :) ben Kendim Malbora içiyorum ordan biliyorum.

Araba konusunda kesin birşey diyemicem fakat %50 değil hocam bir yanlış anlama var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsonnn

Babam yurtdışında yani Rusya'da yaşıyor.

Ve her geldiğinde getirdiği şeyler :

Sigra (marlboro: 20 ruble, yaklaşık 1.5 TL ye denk geliyor)
    Araba (Türkiye'ye vw touareg getirdi, getirme sebebi: Rusya'da arabalar Türkiye'deki arabaların yarı fiyatı)
    Ve elektronik eşyalar Türkiye'ye göre daha ucuz.

2 yıl önce ordaydım parlament içiyordum 50 55 ruble civarıydı marlbora ise 35 40 civarı idi 2 sene önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fransa`dan ne alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.