Elektronik ve fotoğraf makinesi düşkünü bir insanım. Rusya'ya gidene Rusya'dan aldırılabilecek bir şeyler var mıdır sizce?
elektronık ve foto makınası ıcın yanlıs adres fıyatlar tr den bıle pahalı rusyadan kımız getirt :D 3 lt lik biranın yaklasık olarak 35 40 ruble oldugunu dusunursek 2 2.5 tl ye tekabul eder (baltika ) alkol getirt en karlısı bu olur senın ıcın ... giysiyi hele hiç düşünme bildiğin colins mavi lcwaiki orada da var tr den alıp orada patlatıyorlar malı valla :D
Bence yerini bulursan fotorafmankinasıda uygun. Bira ile falan uğraşma:)) getirmişken Ruskiy Standart Platinyum getir. Yada apsent :DD
rusyadan kadın sigara ve alkol dışında bişey gelmez :)
Babam yurtdışında yani Rusya'da yaşıyor.
Ve her geldiğinde getirdiği şeyler :
Sigra (marlboro: 20 ruble, yaklaşık 1.5 TL ye denk geliyor) Araba (Türkiye'ye vw touareg getirdi, getirme sebebi: Rusya'da arabalar Türkiye'deki arabaların yarı fiyatı) Ve elektronik eşyalar Türkiye'ye göre daha ucuz.
Abi kusura bakmada:)9 biz hangi rusyadan basediyorum Malbora paketi 56-58 (2,35tl)ruble arası. Tamam her halkularda ucuz fakat 20 ruble değil :) ben Kendim Malbora içiyorum ordan biliyorum.
Araba konusunda kesin birşey diyemicem fakat %50 değil hocam bir yanlış anlama var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: muratsonnn
Babam yurtdışında yani Rusya'da yaşıyor.
Ve her geldiğinde getirdiği şeyler :
Sigra (marlboro: 20 ruble, yaklaşık 1.5 TL ye denk geliyor) Araba (Türkiye'ye vw touareg getirdi, getirme sebebi: Rusya'da arabalar Türkiye'deki arabaların yarı fiyatı) Ve elektronik eşyalar Türkiye'ye göre daha ucuz.
2 yıl önce ordaydım parlament içiyordum 50 55 ruble civarıydı marlbora ise 35 40 civarı idi 2 sene önce