Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Merhaba bende başlamak istiyorum WoW a ama şu an memleketteyim int hızım yerlerde şimdi başlasam indirmeye seneye anca oynatım O yüzden İstanbula gidince başlamayı düşünüyorum. Şubat 15 gibi gideceğim. O zamana kadar bu sistem hala geçerli olur mu ? Birde Türkiyedeki fiyatı ne kadar Wow'un ?

Sistem hep geçerli , Tr fiyatları 2 ila 3 katı daha pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresim rusyada gozukuyor , kartim turk karti ve kendinev adresim kayitli.
    blizzardin iptal edip yolladigi maili okursaniz sizden provizyon numarasini istiyor.
    bu numarayi verdikten sonra birkac soru daha soruyorlar.
    bunlarida cevaplayinca , tekrar alim yapmanizi istiyorlar ve iptal ettiklerini geri bakiyenize gonderiyorlar.
    2. aldiginiz oyun onaylaniyor.

olay bundan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamak istemeyenler tek seferde onaylanmasını isteyenler için yazdım, o para bazen geç geliyor. Blizz 3 gün diyorken banka 10 yada 30 gün içinde yüklenir diyor. En iyisimi tek seferde halletmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam işte sende sorun olmasının nedeni kredi kartıyla alıp rus adresi yazman. diğer arkadışın dediği yapınca hiç provizyonla felan uğraşmaya gerek kalmıyo sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 17 Ocak 2015; 19:41:55 >
  • tamamdir

• Oyuna süre ekletmek istiyorum acaba rus pre-paid kartmı alsam yoksa direk kredi kartıylamı alışveriş yapsam karar veremedim.O kadar kredi kartıyla sorun yaşayan insan var bu sefer sıkıntı çıkmasından korkuyorum.Ne diyorsunuz bu konuda hangisini seçeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Oyuna süre ekletmek istiyorum acaba rus pre-paid kartmı alsam yoksa direk kredi kartıylamı alışveriş yapsam karar veremedim.O kadar kredi kartıyla sorun yaşayan insan var bu sefer sıkıntı çıkmasından korkuyorum.Ne diyorsunuz bu konuda hangisini seçeyim ?

Gametime silinmesi gibi bir olay olmaz bence , direk battle.net üzerinden alın . Adres kısmına gerçek adresinizi girin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Merhaba bende başlamak istiyorum WoW a ama şu an memleketteyim int hızım yerlerde şimdi başlasam indirmeye seneye anca oynatım O yüzden İstanbula gidince başlamayı düşünüyorum. Şubat 15 gibi gideceğim. O zamana kadar bu sistem hala geçerli olur mu ? Birde Türkiyedeki fiyatı ne kadar Wow'un ?

Sistem hep geçerli , Tr fiyatları 2 ila 3 katı daha pahalı

Cevap için teşekkürler , o zaman şubatta başlıyorum

• beyler cevaplarınız için teşekkürler hallodu sorunum ödememde onayladı
    kısaca özet geçecek olursam hesabı alırken bi sıkıntı yasamadım sadece ödemeyi kredi kartıyla yaptım ve kart işlemlerinde kartın adresini yazmadım kesinlikle ödemede kartınızın bulunduğu yeri yazın. İşte bu yüzden blizz benim kartan para cekememıs ve ödememi iptal etmiş sonra suppurtla ıletişime geçtim.oda benden provizyon kodu fln istemedi sadece bi text dosyasına acount bilgilerimi ve kredi kartımın bilgilerini yazmamı istedi. bende yazdım bide sonuna kucuk bi acıklama yaptım. erttesi gün mail attılar mailde tmm sorunuzu anladık ve acountunuzu güncelledik şimdi sorunsuz alın dedi dun sabah tekrar aldım oyunu bu sabah onaylandı . tek diycem kartla işlem yapanlar kart bilgisini doğru yazsın yazmadıysada heycanlanmasın blizzin bişeyden şüpelendiği yok bankadan dolayı cıkıyo bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuteybe -- 18 Ocak 2015; 17:01:37 >

• Kuteybe K kullanıcısına yanıt
    hallolduğuna sevindim. blizz kimin ne yaptığını çok iyi biliyodur. özellikle göz yumuyo bu işe. alan memnun satan memnun hesabı. adamların derdi para.
  • Kredi kartı kullananlar doğru bilgileri girsinler , sorun oluyor sonra

• bir kac sayfayı okudum da bulamadım, bu sekilde aldıgımızda 90 boost oluyor mu accountta? ve oluyorsa bu 90 lvl karakterleri eu hesaplarına transfer edebiliyor muyuz?
  • Hesap zaten eu'da oluyor eğer ki rus için eu serverlar kapatılırsa Türkiye'ye çevirebiliriz account'u ve 90 Boost oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

bir kac sayfayı okudum da bulamadım, bu sekilde aldıgımızda 90 boost oluyor mu accountta? ve oluyorsa bu 90 lvl karakterleri eu hesaplarına transfer edebiliyor muyuz?

Bir kaç sayfa değil sadece ilk sayfayı okusaydınız sorunuzun cevabını bulurdunuz 90 boost geliyor

• Merhaba arkadaşlar bende yazılanları okudum tekrar toparlamak gerekirse aşağıdaki adımları ve gerekenleri uygularsam bir sorun olmaz dimi.

vpn rusyaya bağlı bir şekilde;
    rusya ya ait bir battle net hesabı acıp battle tag oluşturuyoruz,
    sonra blizzarddan daha önce alışveriş yapılmayan bir kart olması gerekiyo galiba,
    bende ininal kart olduğu için adres falan kayıtılı olmuyor ve google map den detaylı bir adres buluyoruz,
    bu adresi hesabımızı yükseltirken kullanıyoruz ve bir kaç gün içinde sorunsuz bir şekilde onaylanıyor.

hatam varsa düzeltir misiniz. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Hesap zaten eu'da oluyor eğer ki rus için eu serverlar kapatılırsa Türkiye'ye çevirebiliriz account'u ve 90 Boost oluyor.

ok gormemisim tesekkurler, peki su oluyor mu anlamadım. ben rusyadan hesap acıp eu cevirmek istemiyorum. hesap acıp 90 lvl karakter acıp kendimin eu daki hesabına transfer etmek istiyorum karakteri. eu da 50 euro 90 boost bu bahsedilen yontemle 40 lira + 20 euro (eger ru hesaplarda migrate yine 20 euro ise) olacak yani daha ucuza gelecek gibi.
  • quote:

quote:

Hesap zaten eu'da oluyor eğer ki rus için eu serverlar kapatılırsa Türkiye'ye çevirebiliriz account'u ve 90 Boost oluyor.

ok gormemisim tesekkurler, peki su oluyor mu anlamadım. ben rusyadan hesap acıp eu cevirmek istemiyorum. hesap acıp 90 lvl karakter acıp kendimin eu daki hesabına transfer etmek istiyorum karakteri. eu da 50 euro 90 boost bu bahsedilen yontemle 40 lira + 20 euro (eger ru hesaplarda migrate yine 20 euro ise) olacak yani daha ucuza gelecek gibi.

Eu daki karakter rusyaya migrate edilemiyordu, tersininde olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

quote:

quote:

Eu daki karakter rusyaya migrate edilemiyordu, tersininde olmayacağını düşünüyorum.

Blizz'e sormak lazım o olayı aslında , net bir bilgi yok bu konu hakkında . Migrate ederken hata verdiğini biliyoruz sadece

• Bugün işlemlerim tamamlandı. Önceden sanal kredi kartı kullanmıştım. Yeni bir hesap açtım. Bu defa gerçek bir kart kullandım. Güvenlik amaçlı kartın mail order ve e-ticaret limitini 100 TL yaptım. Adres: İstanbul/34340/Russia Federation şeklinde oldu. Bu sorun yaratmamış. :) Onay öncesi VPN ile girdim hem hesaba hem de oyuna. Onay süresini tam bilmiyorum ama 24 saaten az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hursit_bey

Bugün işlemlerim tamamlandı. Önceden sanal kredi kartı kullanmıştım. Yeni bir hesap açtım. Bu defa gerçek bir kart kullandım. Güvenlik amaçlı kartın mail order ve e-ticaret limitini 100 TL yaptım. Adres: İstanbul/34340/Russia Federation şeklinde oldu. Bu sorun yaratmamış. :) Onay öncesi VPN ile girdim hem hesaba hem de oyuna. Onay süresini tam bilmiyorum ama 24 saaten az.

onay süresi max 72 saat , hayırlı olsun .

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.