Şimdi Ara

Rust Yeni Server No Wipe 7/24 Aktif Adminler 15.09 da başladık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir çok serverda oynadım hepsinde hack ya da sleeping bag glitchi vardı ve ne zaman ev yapsam bir şekilde içine girip kutularımı çaldılar.Girdiğim her serverda official server havasını aradım ama her serverda ya kit var ya teleport. Ben de bu yüzden kendi serverımı açtım. Serverda orijinal rust havasını yaşatmak için hiç bir komut yoktur. Başlangıç kiti ya da teleport veya sethome yoktur. Tıpatıp official server gibidir tek farkı hile veya glitch servest değildir rahatlıkla oynayabilirsiniz. Serverda sizin evinize siz izin vermediğiniz sürece bir başkası sleeping bagini koyamaz izin verme komutu (/build share isim). Serverda wipe atmamaya çalışıcaz ama çok fazla lag olursa ve engelleyemezsek atmak zorunda kalabilirz. Bu server gibi başka bir server şu oyunda mevcut değil zaten açma sebeplerimden de bi tanesi budur. En önemli nokta adminler kesinlikle item yaratamazlar nedeni kötüye kullanımı engellemek. Adminlerin yetkisi sadece Ban,Kick ve teleporttur. Adminlerin yaşı 20+ dır. Şu an tek ihtiyacımız olan şey oyuncu denerseniz ve eksiklerimizi dile getirirseniz sevinirim oyuniçi ismim Absolute.Bu arada server tüm Avrupaya açık olduğu için chatten sadece İngilizce konuşuluyor.

Buyrun IP: net.connect 95.141.40.141:28016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibretlik hesap -- 17 Eylül 2014; 12:29:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.