Şimdi Ara

Rus şapkası arıyorum nerden temin edebbilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
27.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yes of course

quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

şapkanın ortasına tuğra iyi gider

ne saçmalıyon ergen

bu arada blok

Bir komünist daha kendini ifşa etti

Blok

sen onun feykimisin la ne herşeye maydonoz oluyon ergen
  • Arkadaslarimdan biri bunu taksa doverim net bu kadar agiz burun birakmam heralde.

Not:milleyetci falan degilim veya herhangi bi akimin gorusune ait dusuncelerim yok ama kominizmden tiksinirim.rusyayi cok severim bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne saçmalıyon ergen

bu arada blok

Blok

bunu sana sormak lazım ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne saçmalıyon ergen

bu arada blok

Blok

Feyk misim ha ha biyerimle gülerim sana. Bir de herkese ergen diyorsun aşağılık psikolojisi var heralde sende ergenliğinde cok ezmisler tabi o doneme henüz girip girmediğinde muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: Jelly Bean

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka oğlum? Sen çok tuğra istiyosan tak kavuğunu gez

ne alaksı var gayet modern yaşayan bir insanım tuğra benim tarihimde var takarımda gezerimde inan hiç gocunmam.Elin kominizm simgesiyle dolaşcağıma kurt resmi veya tuğra takarım daha iyi banane ya

Daha komünizm yazmayı bilmiyorsun. Elin dediğin orak çekici takmıyorsun da elin şapkasını niye giyiyorsun? Madem o kadar milliyetçisi takma şapkayı da orak çekici de.

sanane kardeşim benim zevkim ayrıca ardahan -kars-ığrdır bölgelerinde o şapkanın aynısını takan Türk halkıyla karşılaşabilirsin.

Oha adam resmen şapkaya Türk şapkası diyecek neredeyse. Van'da deprem olunca gebersin Kürtler ilahi adalet iyi oldu dersin o bölgedekilere şimdi o bölgedekiler niye Türk halkı oldu?

ardahan-kars-ığdır üçlemesiyle vanı bir tuttuğun için aklından ya problemlerin var yada harita bilgin ilk okul 3 gel gelelim van depremine ben kimseye ölsün gebersin falan fistan demedim dediysemde ordaki bütün pkk lılara demişimdir benimde kürt akrabalarım var biraz dengeli salla lütfen

Rus şapkası arıyorum nerden temin edebbilirim

Benim harita bilgimde veya aklımda problemim yok senin bölge kelimesinin anlamını öğrenmen gerek Ayrıca "kürtler öldü iyi oldu ilahi adalet" cümlesi senin zihniyetinin ürünü milliyetçisin, ülkücüsün ya hani

Kardes ne kullaniyosun sen ve yas kac ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

şapka güzelmiş,ben de beğendim ama arkadaşların da dediği gibi o ortasındaki orak-çekiç midir nedir,artık suç sayılıyormuş.

Biz de onu çıkartır takarız,kış günü sıcak tutar bu.

Edit:İmla

orak ve çekiç benim bildiğim işçiliği sembolize eder ama daha sonradan komünizm simgesi haline geldi. Ne diye suç sayılsın ki
  • Bulursan pm bir komunist olarak cok aradım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Çeçen onlar be.

buna börk veya kalpak derler k.k.k nın depolarında vardır hala

ayrıca fotonun çekildiği yer kıbrıs çeçen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 29 Temmuz 2012; 19:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

şapka güzelmiş,ben de beğendim ama arkadaşların da dediği gibi o ortasındaki orak-çekiç midir nedir,artık suç sayılıyormuş.

Biz de onu çıkartır takarız,kış günü sıcak tutar bu.

Edit:İmla

orak ve çekiç benim bildiğim işçiliği sembolize eder ama daha sonradan komünizm simgesi haline geldi. Ne diye suç sayılsın ki

Öyle duydum valla,hatta bunu bahane edip RedHac'i de terör örgütleri listesine dahil etmişlerdi.
    Simgesinde orak ve çekiç var diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka oğlum? Sen çok tuğra istiyosan tak kavuğunu gez

ne alaksı var gayet modern yaşayan bir insanım tuğra benim tarihimde var takarımda gezerimde inan hiç gocunmam.Elin kominizm simgesiyle dolaşcağıma kurt resmi veya tuğra takarım daha iyi banane ya

Daha komünizm yazmayı bilmiyorsun. Elin dediğin orak çekici takmıyorsun da elin şapkasını niye giyiyorsun? Madem o kadar milliyetçisi takma şapkayı da orak çekici de.

sanane kardeşim benim zevkim ayrıca ardahan -kars-ığrdır bölgelerinde o şapkanın aynısını takan Türk halkıyla karşılaşabilirsin.

Nationalist Alert

• quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

bunu takarsan seni vururlar

Onu vuranida bane gibi iskence yaparak olmek icin yalvartana kadar vururlar.

• mesaj buluna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Çeçen onlar be.

he evet çeçen oldukları için Türkiye haritasıyla dolanıyolar

Nationalist Alert.

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Arkadaslarimdan biri bunu taksa doverim net bu kadar agiz burun birakmam heralde.

Not:milleyetci falan degilim veya herhangi bi akimin gorusune ait dusuncelerim yok ama kominizmden tiksinirim.rusyayi cok severim bide

Afedersin ama niye döversin onuda anlamadım .Şapka takmakta mı suç .Adamın belki soğuktan kafası üşüyor diye şikayet edip zorla takıyor olamazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mademan12

quote:

Arkadaslarimdan biri bunu taksa doverim net bu kadar agiz burun birakmam heralde.

Afedersin ama niye döversin onuda anlamadım .Şapka takmakta mı suç .Adamın belki soğuktan kafası üşüyor diye şikayet edip zorla takıyor olamazmı ?

Kafasini ortcek baska bisey bulamamis veya bu tarz sapkalar her yerde renk renk var illa cekic ve orak olmak zorundami bilader sekil mi olcan saniyon kendini?

• Bu arada beyler lütfen konuyu dağatmayalım . Hem şapkadaki arma kominist işareti olabilir ama aynı zaman da başka anlamlarıda var . Yani boşu boşuna tartışmaya gerek yok .Ayrıca Kafkas savaşlarında türk askerlerimiz takmıştır . Çünkü kafkaslar soğuktur. Son olarak bir şapkayla insan asla kominist olmaz. Belki hoşuna gidiyordur. Benimde hoşuma gidiyor .
  • açık ve net çevremde veya sokakta giderken falan bunu takan görürsem tekme tokat dalarım ;)
  • quote:

quote:

quote:

Kafasini ortcek baska bisey bulamamis veya bu tarz sapkalar her yerde renk renk var illa cekic ve orak olmak zorundami bilader sekil mi olcan saniyon kendini?

Şekilden değil.Bu şapkayı rusların takmasında tek sebep vardır . Oda şapkanın -25 derecede bile sıcak tutması .Ve belkide antikaya , askeri eşyalara düşkünlüğü olduğundan takıyordur .

• Kenyada bulabilirsin 10$

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şekilden değil.Bu şapkayı rusların takmasında tek sebep vardır . Oda şapkanın -25 derecede bile sıcak tutması .Ve belkide antikaya , askeri eşyalara düşkünlüğü olduğundan takıyordur .

Buyuk ihtimal kaz tuyudur ondan daha sicak tutani yok git kaz tuyu seyler bak armasiz madem oyle

Kutuplardada kanadada daha soguk yerlerdede insanlar var bundan takmiyor rusyanin ne kadar soguk olduunu anlatma bana biliyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.