Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
38
Favori
78.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2025)
Giriş
  • Edit: bu gün aklıma geldi Rusya - Ukrayna - Türkiye arasında bi evlilik sitesi kursak sizce nasıl olur ?
    Biz türk erkeklerine büyük bi çözüm olur gibime geldi
    Fikirlerinizi paylaşınız lütfen ki gelecek nesillere bi faydamız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

Ben 2 senedir bir Rusla beraberim.İngilizce bildiği için dil sorun olmuyor.Bence hiç burda Türk kızlarıyla boşa zaman geçirmeyin derim.Son 2 senede okadar rahatımki kafam rahat.Ne ego ne trip sadece kıskanclık olabiliyor.Oda olmasa olmaz tabi:) arada iş yerinden izin ayarlayabilirsem.Gidip moskovada yanında kalıyorum.Ayrıca yengeniz sarışın mavi gözlü 1.78 civarı boylarda tam orjinallerden :))

Hocam senin durum zor evlilik harici takilirsan yilda 50-60 kisiyle beraber olanlari var bunlarin. Ama evlenirsen ancak o zmm kafan rahat olur. Nerden bildigimi sorarsan yazin gelip bi arkimla takilani var her 2 haftada bir yer degistiriyir baska erkekte kaliyor tatilide bedavaya getiriyor. Turk kizi akli yani nitelikli dolandirici :D ha evlenip altinlari kacirmayi bi turlu akil edememis

Ona bakarsan , muayen günü ne erkek arkadaşı ile buluşma ayarlayıp kendini sağlam diye karalamaya çalışan yerli Kezban dolu bizim memleket, Onlar en azından dürüst

arkadaş türk kızlarını çözmüş yazdığı herşeye imzamı atarım

• quote:

Edit: bu gün aklıma geldi Rusya - Ukrayna - Türkiye arasında bi evlilik sitesi kursak sizce nasıl olur ?

Sitwler varda genelde dolandirici dolu ve cok oara kazaniyorlar. Fuhus sitesine donuyir direkt mlsf samimi olan insanlar pek olmiyor olsada arada kayniyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Edit: bu gün aklıma geldi Rusya - Ukrayna - Türkiye arasında bi evlilik sitesi kursak sizce nasıl olur ?

Sitwler varda genelde dolandirici dolu ve cok oara kazaniyorlar. Fuhus sitesine donuyir direkt mlsf samimi olan insanlar pek olmiyor olsada arada kayniyodur

süper dolandırıcı siteler var. Üye oluyorsun daha fotoğraf bile koymadan msj yağıyor bi site vardı mesajları okumak ücretsiz yazmak ücretliydi..
    çok ciddi dolandırıcılık var açıkçası @zx636 rusya veya ukraynada ajans ile anlaşmadan evlilik sitesi pek tutmaz gibi hocam..

• Dayımın oğlu türk kızıyla evlendı ama hamıle olmasına ragmen sıgara ıcıyordu cok dırdır yapıyor bizim aılede sıgaraya kotu bakılır hatta kadınlar hiç kullanmaz erkeklerde tek tük. Evlendikten sonra kendıne hiç bakmadı, bakımsız bırı ve vucuduna dıkkat etmıyor spor yapmıyor kendıne bakmıyor. Dedıkodu cok yapıyor. Diğer akrabalarım yabancıyla evlendıler, hem sıgarası yok hem dırdırı yok hemde kendıne bakıyorlar.
  • 6 aydır rus diye birlikte olduğum kadın kazakistanlı çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kebapçı Celal

quote:

quote:

quote:

Ben 2 senedir bir Rusla beraberim.İngilizce bildiği için dil sorun olmuyor.Bence hiç burda Türk kızlarıyla boşa zaman geçirmeyin derim.Son 2 senede okadar rahatımki kafam rahat.Ne ego ne trip sadece kıskanclık olabiliyor.Oda olmasa olmaz tabi:) arada iş yerinden izin ayarlayabilirsem.Gidip moskovada yanında kalıyorum.Ayrıca yengeniz sarışın mavi gözlü 1.78 civarı boylarda tam orjinallerden :))

Hocam senin durum zor evlilik harici takilirsan yilda 50-60 kisiyle beraber olanlari var bunlarin. Ama evlenirsen ancak o zmm kafan rahat olur. Nerden bildigimi sorarsan yazin gelip bi arkimla takilani var her 2 haftada bir yer degistiriyir baska erkekte kaliyor tatilide bedavaya getiriyor. Turk kizi akli yani nitelikli dolandirici :D ha evlenip altinlari kacirmayi bi turlu akil edememis

Ona bakarsan , muayen günü ne erkek arkadaşı ile buluşma ayarlayıp kendini sağlam diye karalamaya çalışan yerli Kezban dolu bizim memleket, Onlar en azından dürüst

Tmm iste bende dedim direkt nitelikli dolandirici oluyor cogu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

quote:

quote:

süper dolandırıcı siteler var. Üye oluyorsun daha fotoğraf bile koymadan msj yağıyor bi site vardı mesajları okumak ücretsiz yazmak ücretliydi..
    çok ciddi dolandırıcılık var açıkçası @zx636 rusya veya ukraynada ajans ile anlaşmadan evlilik sitesi pek tutmaz gibi hocam..

Hocam biz kendimiz kuralım diyorum , dolandırıcı siteler var biliyorum itibar etmedim kimse de etmesin ,

Biz forum olarak birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

6 aydır rus diye birlikte olduğum kadın kazakistanlı çıktı

Kız sizi fena kazıklamis hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Dayımın oğlu türk kızıyla evlendı ama hamıle olmasına ragmen sıgara ıcıyordu cok dırdır yapıyor bizim aılede sıgaraya kotu bakılır hatta kadınlar hiç kullanmaz erkeklerde tek tük. Evlendikten sonra kendıne hiç bakmadı, bakımsız bırı ve vucuduna dıkkat etmıyor spor yapmıyor kendıne bakmıyor. Dedıkodu cok yapıyor. Diğer akrabalarım yabancıyla evlendıler, hem sıgarası yok hem dırdırı yok hemde kendıne bakıyorlar.

Dayının oğlu yakında ya dırdır dan ölür yada boşanır ömür boyu nafaka öder ,

Her iki durumda da eşi garanti altında , Yan gel yat babam yat ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kebapçı Celal

quote:

quote:

quote:

Tmm iste bende dedim direkt nitelikli dolandirici oluyor cogu :D

Kim dolandırıcı anlamayamadım

• bol ss demişsiniz de 2 tane ss var. ss atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

bol ss demişsiniz de 2 tane ss var. ss atın

Konu içerisinde ki sayfaları gezersiniz konunun SS manyağı olduğunu görürsünüz ,

Yine de ben günün anlam ve önemini belirten bi SS bırakayım şuraya

• Sorma ya, bırde gelını çok vefasız. Dayım rahmete gidince gercek yuzunu gorduk, evi sahıplendı hemen.
  • Kezbanlardan kurtuluruz en azindan

• quote:

Dayımın oğlu türk kızıyla evlendı ama hamıle olmasına ragmen sıgara ıcıyordu cok dırdır yapıyor bizim aılede sıgaraya kotu bakılır hatta kadınlar hiç kullanmaz erkeklerde tek tük. Evlendikten sonra kendıne hiç bakmadı, bakımsız bırı ve vucuduna dıkkat etmıyor spor yapmıyor kendıne bakmıyor. Dedıkodu cok yapıyor. Diğer akrabalarım yabancıyla evlendıler, hem sıgarası yok hem dırdırı yok hemde kendıne bakıyorlar.

Kamu spotu gibi yorum olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Kazan şehri nasıldır? Onlar gelmiyorsa biz gidelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buradan olmuyor gitmek lazım , forumca toplanıp gitsek hiç fena olmaz, dh Rusya'da

• quote:

Sorma ya, bırde gelını çok vefasız. Dayım rahmete gidince gercek yuzunu gorduk, evi sahıplendı hemen.

Mirasta şunu da versinler bunu da versinler diyordur şimdilerde o

• Ne kızlar var bee şu Rusya'da,

Burası mahrumiyet bölgesi ...

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.