Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
38
Favori
80.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
Giriş
  • benim ukraynalı hocam vardı çok iyi insandı sınıfa çay ısmarladı normalde bir ödevin hakkı 2 dir düzletip veriyoruz ama o en iyisi olana kadar emek veriyor iyi insanlar ama bizimkiler kadını çok kullandı yok yazmıyordu filan bunlarda son saat geliyordu
  • amazondan ekran kartı almıyorsunuz, farkındasınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AasFresSeR

Her insan bir degildir.Türk kızları hakkında öyle genelleme konuşman bence yanlış.Çünkü kızlar kadar erkeklerde suçlu bu durumda.Kimse kimseye sadık degil yani dediklerini pek yapmıyor.

Hadi rus ile evlendin.Yemek konusunu ne yapacaksın peki kardeşim.

Akşam geldin işten yemek yiyeceksin eşin sana rus yemeklerini yapacak belki tadını beğenmeyeceksin ağız tadın kaçaçak.

Hadi tatile eşin diyecek annemlere gidelim.Rusya'ya nasıl gideceksin yada oraya gidip gelmen zaten baya para tutacaktır.

Ama türk kızı akşam gelirsin yemeğin önünde. Kuru fasülye+ pirinç pilavı+cacik bir güzelce yersin.Sonra geçersin televizyon karşısına açarsın maçı yada dizini eşin o sıra'da çay doldurup getirir ooo keyfe bak.

sen resmen hizmetci gibi görüyorsun eşini bu şekil olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MK MarineBoy

amazondan ekran kartı almıyorsunuz, farkındasınızdır

Olayda orda ya almak cok kolay degıl oyle aldım bıttı hemen ulasırım neyse bedelı oderım yapamazsınız dogru ama aynı zamanda aman neyse diyebileceginiz bir konuda degıl evlilik en iyisini en uyumlusunu en iyi gecinebileceginizi almanız lazım. Zor diye daha az sevecegınız bırıyle ya da az anlasacagınız bırıyle veya sızı omrunuzden sogutacak evlılık asamasında bıle gozunu doyuramayacagınız biriyle evlenmektense calısıp adam akıllı bir işe guce sahip olup sizi sevecek anlayacak ve sizinle olmaktan zevk duyacak kendısı ve huyu guzel biriniş bulmak cok onemlı. O yuzden basarabilirseniz Rus kızları cok ıyı birer altarnetiftir

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim kadınlara köle gibi davranmak yanlışdır
  • İyi Meslek + Para + Tip + Vücut + Çeşitli Hobiler.

Şampiyonlar Ligi gibi adamım kafam rahat beyler. Kızlara umut verip sallıyorum. İntikamınızı alıyorum rahat olun

Ama ruslar da iyidir şimdi
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim
  • Türk kızları ile birliktelik gerçek zor çok zor yürümüyor zaten bir çok ilişki çünkü son nesil aşırı derecede bozulmuş durumda annelerimizin ninelerimizin nesilleri gibi değil ,

Kimse yokluğa zorluğa varım demiyor artık .

Teyzemin torununa köyden kız istediler ( köy dedim yalnış anlaşılmasın köylüler de insan tabi hepimizin kökü köye dayanır )
    Kız mülayim bi köylü kızı ailesi çocuğun şehirden ev almasını , sözde 2 bilezik nişanda 5 düğünde 10 bilezik ve takı seti istemişler ( yuhhhh demiştim ilk duyduğumda )

Şu beyaz eşya olacak bu mobilya olacak istemiş te istemiş kız vs ... uzatmıyorum bizimkilerin durumu da iyi aman namuslu bulduk bu devirde ne isterlerse Tamam dediler .

Evlendiler şimdi kız şehir merkezinde oturuyor günde 6-7 defa instagram da foto swarm da yer bildirimleri selfi sopaları vs... facebook'u saymıyorum bile

Bir değişti bir değişti açıldı saçıldı makyaj falan gırla

Bin pişman şimdi teyzemler de iş işten geçti .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Sence bir eş neler yapmalı senden duyalım bu konuda senin düşünceni alalım.
  • Kardeş insanlığın mahallesi yoktur.Nerede nasıl biriyle karşılaşır ve nasıl denk gelirsin bilemezsin.Irk olarak ayıramazsın.
    Ama slavlarda başka bir güzel.Boşaklar, muhacirler...Fazla uzağa gitmeye gerek yok muhacirlerde gayet güzel.
  • kardeşim türk kızları böyle işte ne beklersin iki alışveriş merkezi gördü iki kafe gördü değişti.
  • ermanas22 kullanıcısına yanıt
    her ırkın kendine göre güzelliği var aslında
  • Kız bildiğin kezo , kendini ligte sanıyor,
    Köyde kargıdan oyuncak ile oynardı şimdi selfi sopası ile geziyor

• j.sahin kullanıcısına yanıt
    Konu Rus kızı olunca üşenmeden okuduk ellerine sağlık hocam

• kardeşim türk kızları bela ya en son 24 yaşında türk kız arkadaşım oldu şimdi 27 yaşındayım 2 senedir rus sevgilim var ama en sonki türk sevgilim gerçekten belaydı dır dır dır kafamın içine etti resmen acaip para harcattırıyodu resmen ona para harcıycam diye cebimde 5 kuruş para kalmamıştı ama en sonda ayrıldım ve çok iyi yapmışım
  • Rus olsun ukraynali bulgar kadınları vs hep eşine sadık kalıyorlar en kötü örnek rus erkekleri kadınlara hiç değer vermiyorlar siz biraz değer verince hoşlarına gidiyorlar sadık kalıyorlar neyseniz ona göre yaşıyorlar mutlu bir şekilde birlikte oluyorsunuz var mı ötesi
  • vk da hesabım vardı. şu konuyu görünce girip biraz dolaşayım dedim iç çeke çeke bi hal oldum. nasıl bir ırksa bebek gibi hatunlar ya. dil olsa çok herşey kolay gelişirde dil öğrenmesi sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 21 Ağustos 2016; 21:27:34 >
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim onun için bizi beğeniyorlar değer veriyoruz onlarda bize değer veriyor mutlu ilişki oluyor ama gerçekten rus erkekleri hiç değer vermiyor ve çok içiyolar votka içip içip sızıyorlamış
  • Kurtulmuşsun, Diğer Türk erkeklerini de ALLAH kurtarsın.

• Nedir la bu.Analarımız Almanya da lisans, rusya da doktora mı yaptı.Türk kızlarına kurban olun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.