Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
38
Favori
80.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2025)
Giriş
    hem dışı hem kişiliği güzel olmazsa ben o kızla evlenemem açık net
  • türk rus evlilik boşanma oranları yok denecek kadar az bence artık türk erkeğinin yeri rus bayanlardır. zaten türkiyedeki rus gelin sayısıda artıyor . Türk erkeği doğru yolu buluyor
  • Evlenmezsen evlenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide yok güzelliğe bakıyosun diyenlerde insanın evleneceği kadın güzel olacak tabi bakımlı olacak kendini salmayacak
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    niye evlenmeyeyim ? dünyada hem dışı güzel hem kişiliği güzel kız mı yok ?

suratsız biri ile evlenmek pişmanlıktır ! içi güzel diyenler kendilerini avutuyorlar
  • aynen kardeşim gece yattığında sabah kalktığında iyiki evlenmişim diyecek kadın olacak evleneceğin kişi
  • Popcorn Playa kullanıcısına yanıt
    Vize yok
    Bilet ucuz

Sizde gidin

• Bizim kizlar gercekten cahil,ama Rus kizlari onlardan daha berbat.Ingilizce la ingilizce,evrensel dil.Daha basic seviyesinde bile konusamiyorlar

Ha tabi bizim ulkeye gelen Ruslar genelde oranin low-life lari,onunda etkisi var

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    kardeşim ruslar neden ingilizce bilmiyor çünkü sovyetler döneminde sosyalist bir rejim olduğundan kendi dillerini benimsemişler ve özgür bir ülke olduğu için kimsenin bağımsızlığı altında yaşamayı sevmiyorlar bu sovyetler döneminden kalma bir alışkanlık
  • Dostum su anki dunya yapisinda ogrenmemek veya ogrenmeye caba gostermemek cehalettir.Herkesin elinin altinda internet var,internette bir bilgi arastirsan en cok ingilizce kaynak bulursun

Dedigin gibiyse bu kafa yapisi cok sakat

dostum ben rus sevgilime sormuştum neden ingilizce bilmiyorsunuz diye biz kimseniz bağımsızlığı altında yaşamayı sevmiyoruz dedi yani kendi dilimiz bizim için evrenseldir dedi. bizde sovyetlerden kalma alışkanlık dedi. tabiki ingilizce önemli bir dil ve daha önemlisi evrensel bir dil öğrenmek lazım böyle düşünmemek lazım
  • Karslı komsumuz vardı evlenmisti bir rusla ve cocuklari falanda oldu senelerdir evliler , calistigim 5 yildizli otellerdede türklen evli olan ruslar eşlerinin sözünden çıkmiyordu , erkeklerine bağlılar bilinenin aksine , benim görüsüm bu yönde.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    vk.com'a üyeli?i açtym

artyk burdan yürürüm diye dü?ünüyorum

sonra moskova senin petersburg benim
  • Beels kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim ben daha evlenmedim ama sevgilim var rus arkadaşım rusla evli yemeğe gitmiştik kocasına okdar saygılıki özendim çok özendim inşallah bende evlenicem yakın zamanda düşünüyorum ailedende onay aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

dostum ben rus sevgilime sormuştum neden ingilizce bilmiyorsunuz diye biz kimseniz bağımsızlığı altında yaşamayı sevmiyoruz dedi yani kendi dilimiz bizim için evrenseldir dedi. bizde sovyetlerden kalma alışkanlık dedi. tabiki ingilizce önemli bir dil ve daha önemlisi evrensel bir dil öğrenmek lazım böyle düşünmemek lazım

Kafa yapisina bak,İngilizce bilince bagimsiz olmuyorlar

Bende genelde Almanlarla munasabette bulunuyorum,cogu guzelce ingilizce konusuyor ve hala bagimsizlar

Devlet politikasi ingilizce den rusca daha ustundur dese bile bu ogrenmek icin engel degil,sadece bahane

• rus kızlar konusunda yardım almak siteyen pm atabilir kardeşlerim sizde mutlu olun benim gibi saçma sapan trip ego çekmeyin bu türk kızlarından
    bencede saçma dostum bu konuda sana katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

aynen kardeşim ben daha evlenmedim ama sevgilim var rus arkadaşım rusla evli yemeğe gitmiştik kocasına okdar saygılıki özendim çok özendim inşallah bende evlenicem yakın zamanda düşünüyorum ailedende onay aldık

Kız arkadaşınız rusmu ? yani şuan rus kız arkadaşınız varsa evlenin derim hem ruslar güçlü ırktır güzel çocuklarınız olur :)

• Beels kullanıcısına yanıt
    evet var ben 27 yaşındayım o 26 yaşında adı ludmila ve çok aşığım ya böyle tatlılık olamaz benim için çok özel ailemden onay aldım onun ailesindende onay aldık şimdi evlenmeyi düşünüyoruz. inşallah çok dua ediyorum
    Sen rusça öğren daha güzel oluyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.