Şimdi Ara

rus kızlar nelerden hoşlanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rubleden, dolardan bir de eurodan hoşlanırlar
  • ooo yaşadık o zaman zaten bu rus kızlar sırf turk erkeklerını tartıstıkları siteler açmışlar siteler sırf rusçawww.turkey.ru gibi bi dewww.bride.ru diye site açmışlar evlenmek ısteyen rus kızlar ıcın ilginç yani...
  • azıcık ilgi göster yeter
    bu ecardla da olabilir,sms lede başka türlüde
  • Peki antalyadaki rus kızları nelerden hoşlanır,yazın gidecemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Rus kılzraının büyük çoğunluğu parayı ve ihtişamı sever cüzdanın kalınsa bir ayı olmanda mahsur yok:)

evet dogru söylüyon ama ben fukara bir ayıyım
  • 5 yildir ruslarin arasindayim sunlari okuduktan sonra ruslar hakkinda hic bir bilgimizin olmadigini anladim.. Ruslar kadar evine bagli, itaatkar ve guvenilir millet yoktur.. sadece onun guvenini kazan o kiz olume gitsende seninledir.. tamam hepsi icin ayni sey soylenemez ama dediklerinizden turkiyede veya baska bir memlekette yokmu/?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

5 yildir ruslarin arasindayim sunlari okuduktan sonra ruslar hakkinda hic bir bilgimizin olmadigini anladim.. Ruslar kadar evine bagli, itaatkar ve guvenilir millet yoktur.. sadece onun guvenini kazan o kiz olume gitsende seninledir.. tamam hepsi icin ayni sey soylenemez ama dediklerinizden turkiyede veya baska bir memlekette yokmu/?

ama parkda beliyen rus kızları garın tokluguna yapıyomuş (bir arkadaş dedi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

5 yildir ruslarin arasindayim sunlari okuduktan sonra ruslar hakkinda hic bir bilgimizin olmadigini anladim.. Ruslar kadar evine bagli, itaatkar ve guvenilir millet yoktur.. sadece onun guvenini kazan o kiz olume gitsende seninledir.. tamam hepsi icin ayni sey soylenemez ama dediklerinizden turkiyede veya baska bir memlekette yokmu/?

Ayrica onlarda zevkine yapmiyor arkadasim. kimse bu isi zevki icin yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fade -- 23 Mayıs 2005, 23:31:52 >
  • Rus kızları çiçekten özellikle karanfilden hoşlanır.

Ama malesef acı gerçek: Bir de paradan hoşlanır...

Rus kızları gözümün önünde benim kaç tane arkadaşımı yaktı. Bizim arkadaşlar ne ümitlerle aşık oluyorlar, ama malesef para bitince kızlar "pırrrrrr". Bizimkiler sap gibi kalıveriyorlar. Amacım bir milleti aşağılamak değil ama acı gerçek bu. Onlar da öyle yapmasınlar, onurlu olsunlar biraz.

Rus kızları evlenseler de akıllanmıyorlar.

Size bir olay anlatayım. Rus kızları hakkında o..pu, namussuz v.s. denildiği zaman çok kızardım eskiden. yahu nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorlar, yani bunların hepsi mi böyle derdim. Örnek olarak ta türk bir adamla evli olan hanım hanımcık bir rus bayanı gösterirdim kendime.
    Bir gün bizim çapkın mı çapkın fırlama mı fırlama bir arkadaşım bu bayanı görmüş... Bana dedi ki: Bakın aynen yazıyorum "ben bu hatunu götürecem" dedi. Ben çok şaşırdım," saçmalama nasıl böyle düşünebiliyorsun" dedim, "o bayan evli barklı bir bayan üstelik kocası da Türk" dedim. Arkadaş ta bana güldü...
    Ertesi gün ben bunları gayet samimi ve haşnafişne pozisyonlarında görünce kahroldum. Üstelik gözümün içine baka baka gayet rahat bir şekilde samimiyetlerini sergiliyorlardı. Beni üzen nokta ise o bayana güvenmiş ve evlenmiş ve de hiç bir şeyden haberi olmayan bir kocasının olmasıydı ve benim nasıl bu kadar yanılmış olmamdı. Bu olay bana ders oldu... Bir rus bayana sevgili bazında güvenemem artık, evlenmeyi ise hiç düşünemem.

• lolipoplardan hoşlanırLar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peradur

rus kız demeyin arkada$lar, hafta sonu 16lık bi rus buldum (parayla falan degil, yanlı$ anlamayın) .

yanagından optum, dudagımda sivilce cıktı. acaip triplerdeyim, aids falan; tıpta okuyorum, bu kadar basit bir olaydan bula$mayacagını biliyorum ama insan yine de korkuyor

Senin azgınlığından çıkmasın lem o sivilce

• Türk Malı Yurdun Malı Herkez Onu Kullanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

rus kızları,aslında kadınları demeliyim, evine bağlı içkisi kumarı olmayaerkeklerden hoşlanır.Ben bunu bilir bunu söylerim.

yok be hocam nerde öyle rus hatunlar söyle de bilelim.
  • Hortlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

rus kızları,aslında kadınları demeliyim, evine bağlı içkisi kumarı olmayaerkeklerden hoşlanır.Ben bunu bilir bunu söylerim.

çok iyi bi damat adayı, zekiğğ çalığkağğğğğn gağğğğğppplan gibi! ailesini araştırdım annesi dokuz kere hacca gitmiş.
  • kara kas kara goz , sakal , gogus kili , bunlara bayilirlar ciddiyim ,bunlara sahipseniz birde esmer veya kumralsaniz size tapabilirler.. yani rus erkeklerinde olmayan seyler bunlar
  • genelde kırolardan hoşlanıyolar kıllı mıllı hanzo tiplerden :)
  • konu hort: bir iki kelimede ben yazayım dedim türk kızlarına göre daha tripsizdirler ancak açgözlüler açık büfede çıkan yemeklere bir saldırışları var yuh! canayakındırlar ancak zannetmeyin ki hemen boynunuza sarılacaklar, türk kızlarına göre çok serbesttirler bir rus kıza şu kıyafeti giyme ya da şuraya gitme dersen ters teper, rus kızları fazla sıkıya gelmez çok sıkarsan senle mi uğraşacam der gider... benim gözlemlediğim bunlar rus kızlar gerçekten güzel, ama evlenilecek, hayat arkadaşı olacak kadar değer mi onu bilmiyorum söylediğim gibi türk kızlarından çok farklı yanları var...
  • En başka Mustaf Kemal Atatürk ama detaya inerse
    1-Aydın Sayılı
    2-Cahit Arf
    3-Mimar Kemalettin
    4-Fatma Aliye
    5-Itri
    6-Yunus Emre
  • Bu sene Rusya'ya okumaya gidiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.