Şimdi Ara

Rus dili ve edebiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMXIII

    B1 seviyesi Rusçam var.

    Bu da Hergün Rus kız arkadaşımla konuşacak ve güncel haberleri takip edecek kadar Rusça'ya denk gelmektedir. Bundan sonrası teknik dökümantasyon ve edebi dile giriştir.

    Orada hayat deneyimi olarak kendine katkı sağlayacak ve dil öğrenmenin bahsedildiği kadar zor bir şey olmadığını göreceksin.

    Tavsiye eder miyim; senin hayatını değiştirebilecek kararları mümkünse kimseye sorma! Kendi kararlarını kendin ver.

    Daha nesnel sorular sorarsan sana gözlemlediğim kadarı ile anlatabilirim.Buna göre de gidip gitmeme konusunda karar vermek sana kalmıştır..

    Çok teşekkürler,

    Demek 1 sene kaldığınız halde ve kız arkadaşınız olduğu halde B1 seviyesindesiniz, ben 1 yıl kalma ile çok daha ileri gidilebileceğini düşünmüştüm.

    1+0 şeklinde ufak 30-40m2 bir ev tutsak kurs masrafı hariç toplam aylık ne kadar masrafımız olur sizce ?




  • Ev fiyatında 15000 ruble/ay üzerine çıkarsın.

    Rusça yı İngilizce'deki gibi hız yaparak öğrenmeyi aklından sil. Anadili Rusça olanlar bile hayatında bir kere bocalayıp o ne demek diye sorduklarında, "...Patomu şto Eta Velikiy Russkiy Yazık" diye bir tabir ile karşılaşıyor ki oraya gittiğinde göreceksin. Sokakta konuşulan dil ile resmi dil arasında bayağı bir fark var.

    Senelik ne kadar harcayacağın ise senin bileceğin iş. Okula senelik 1500 dolar bile versen yeter. Okuluna ve kursuna bağlı değişir. İyi araştırman gerekiyor.Sana full paket yan paket filan derlerse hiç gerek yok temel paket bile sana yeter. Zaten orada birçok işin için oradakilerden yardım isteyeceksin.Eğer ingilizcen varsa üniversitede her şeyi sana açıklarlar.
  • Okunur da eğer türkiye’de okuyacaksan İstanbul üni, Ankara üni yada benim gibi erciyes’de Okuyacaksın Rus dili ve edebiyatını diğerleri zaman kaybı. Ayrıca okul sonrası özel sektör düşünüyorsan ayrıcalığın olmadan bi hiçsin. İstanbul rusça bilen kırgız ve türkmen dolu adamlar 1500 liraya çalıştıkları için bizim yüzümüze kimse bakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.