Şimdi Ara

runuo server arayanlara Worldofuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.worldofuo.com bazan görüyorum server soranları , wou 1 yılı aşkın süredir açık bende 1 yıldır oynuyorum herhalde şuan için 300 online olan runuo sadece wou var ama haberi olmayanlar için yazayım dedim , server zor yanlız bodcu kasmak zor biraz sebebi makro kullanan ve kullanmayanın arasındaki uçurumu önleyip serveri pvp serverine çevirmemek iyide gidiyor 1 yıldır oynuyoruz daha çok çok iyi char dizemedik hala bi kaç eksiğimiz var :)

• 300 online, taş çatlasın 50-60 kişidir o. bende başlamıştım orada ama sonradan bıraktım başlamayı istiyorum ama o kadar şeyle tekrar uğraşmayı gözüm almıyor birde oynayan arkadaşım pek kalmadı yinede bakalım belli olmaz.
  • Bende bugun başlamış bulunuyorum. 300 online player var cidden, oynayan sayısı bu account vs. değil. Britain'deki actionu gördükten sonra direk kasmaya basladım...
  • actionda 15 kişi görsen 100 player dersiniz siz. Rahat olun online 300 gibi adamları görürsünüz çünkü multi alayı
  • 300 online var evet. Multiside var elbet ama df si olsun kumarhanesi olsun actionu olsun doyuruyor insanı buradaki kitleler. Her yerde birileri var inanın bana. Kabaca 150 tekil kişi oynamaktadır 300 online içinde.
  • oyuncu alımı ne zaman olucak ? var yazıyodu ama şu anda bakınca kapanmış bi bilgisi olan ?
    boş zamanımda vakit geçirmek için giriyim istedim hevesim kursağımda kaldı valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Aion Classic - Anatolian Clanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.