Şimdi Ara

Runuo 2.0 RC2 Kurulumu, Spawn Atımı ve ML Sistemleri, Farklılıkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben hala uğraşıyorum :) Razor'u çalıştırıp oyuna giriyorum. Runuo'ya kaydettiğim kullanıcı adı ve şifremle oyuna giriyorum, bir çar açmak için isim giriyorum ve "connecting" de kalıyorum :) Uo update'ini de yaptım ancak sorun devam ediyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: command_4

    Ben hala uğraşıyorum :) Razor'u çalıştırıp oyuna giriyorum. Runuo'ya kaydettiğim kullanıcı adı ve şifremle oyuna giriyorum, bir char açmak için isim giriyorum ve "connecting" de kalıyorum :) Uo update'ini de yaptım ancak sorun devam ediyor...
  • SVN 285 ML 122\Scripts\Accounting

    bölümünden

    AccountHandler.cs dosyasını açın

    private static int MaxAccountsPerIP = 1;
    private static bool AutoAccountCreation = true;
    private static bool RestrictDeletion = !TestCenter.Enabled;
    private static TimeSpan DeleteDelay = TimeSpan.FromDays( 7.0 );


    MaxAccountsPerIP nin değerini istediğiniz kadar yükselterek bu sorunu çözebilirsiniz, bu kendi accountlarınız içinde geçerlidir.

    ip sınırı var onu kaldırmalısın, yoksa tek karaktere girebiliyorsun sadece ilk hangi karakterle girdinse. Kendi bilgisayarın içinde geçerli bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: command_4


    quote:

    Orjinalden alıntı: command_4

    Ben hala uğraşıyorum :) Razor'u çalıştırıp oyuna giriyorum. Runuo'ya kaydettiğim kullanıcı adı ve şifremle oyuna giriyorum, bir char açmak için isim giriyorum ve "connecting" de kalıyorum :) Uo update'ini de yaptım ancak sorun devam ediyor...



    evt bunu nasıl çözücez yardım edin
  • Teşekkür ederim dünyamı yarattım :) Uzun süre kendimi Admin yapamadım ama onu da başardım :) Şimdiki sorunum itemlerle ilgili. En basitinden Taming Staff... Binek çıkarıyorum binemiyorum ayıp oluyor :) Diğer itemlerle ilgi de errorler var. İtemlerle ilgili bir düzeltme var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: command_4

    Teşekkür ederim dünyamı yarattım :) Uzun süre kendimi Admin yapamadım ama onu da başardım :) Şimdiki sorunum itemlerle ilgili. En basitinden Taming Staff... Binek çıkarıyorum binemiyorum ayıp oluyor :) Diğer itemlerle ilgi de errorler var. İtemlerle ilgili bir düzeltme var mı?

    nasıl yaptın bekledinmi ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burak_166


    quote:

    Orjinalden alıntı: command_4

    Teşekkür ederim dünyamı yarattım :) Uzun süre kendimi Admin yapamadım ama onu da başardım :) Şimdiki sorunum itemlerle ilgili. En basitinden Taming Staff... Binek çıkarıyorum binemiyorum ayıp oluyor :) Diğer itemlerle ilgi de errorler var. İtemlerle ilgili bir düzeltme var mı?

    nasıl yaptın bekledinmi ?


    Sanırım sorun patch ile ilgili. Patch'de ısrarcı olunca, yeni yeni patchleri yüklüyor. Sorun da böylece çözülmüş oluyor.
  • Aslında spellweaving scrollarını yeniden göndericem çalışır halde birde o scrolların çıktığı dungeondaki yaratıkların lootuna eklemem lazım scrolları, sıra sıra gidiyoruz işte, yenilik yapan olursa paylaşımları bekliyorum.

    Başlık karışık olmasın diye mesajlarımı toparlayıp düzenliycem bir ara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 23 Mart 2008; 18:46:36 >
  • Peki eş, dost, arkadaş, ahali nasıl giricek bizim server'a :)
  • USB Modeme sahipsen güvenlik duvarından ilgili portun UDP ve TCP portunu aç. Eğer kotalı kullanıyorsan sürekli açık server tavsiye etmem. Ağ modemi kullanıyorsa, modemden port açıcaksın ki bu konular forumda internet bölümünde var. İnternet IP numaranı öğrenip oyuna davet etmek kalıyor sana sadece.

    Bunu USB Modemlerde Başlat > çalıştır > cmd > ipconfig yazarak görebilirsin.

    USB Değilse ip numaranıhttp://www.showmyip.com/ gibi sitelerden ya da modemin admin ekranından öğrenebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 24 Mart 2008; 17:33:58 >
  • Dediğin gibi ekle klasörünün içindekileri data ve script in olduğu dizine kopyalıyorum fakat runuo yu açtığımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
     Runuo 2.0 RC2 Kurulumu, Spawn Atımı ve ML Sistemleri, Farklılıkları

    Teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkuc -- 21 Haziran 2008; 14:26:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burkuc

    Dediğin gibi ekle klasörünün içindekileri data ve script in olduğu dizine kopyalıyorum fakat runuo yu açtığımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkür ederim...


    ultima online kurulumu ?
  • www.kayipdiyarlar.com ML versiyonunu virgülüne kadar aciklamişlar.tebrikler kayipdiyarlar.Questleri dungeonlari.itemlari tek tek aciklamişlar bütün yenilikler..herşeyi göstermişler.bu adamlar cidden işi biliyorlar.harika işler yapiyorlar ultima adina..Cidden takdir ediyorum kd yi..hiç kimsenin cesaret edemedigi şeyleri dogrusunu ve orjinaline uygun sekilde yapabilen tek yer ..Etrafdan bulunma default script yerine kendileri yazıyorlar cünkü degerleri Osiye göre yapıyorlar.mecburlar kendileri yazması gerekli.Etrafdaki scriptler default cünkü.Copy paste scriptleri atarsan icine ne bir quest çalışır nede buff lar..Rocksound son halini incele derim kd nin.cok ilerlediler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Drakanas

    www.kayipdiyarlar.com ML versiyonunu virgülüne kadar aciklamişlar.tebrikler kayipdiyarlar.Questleri dungeonlari.itemlari tek tek aciklamişlar bütün yenilikler..herşeyi göstermişler.bu adamlar cidden işi biliyorlar.harika işler yapiyorlar ultima adina..Cidden takdir ediyorum kd yi..hiç kimsenin cesaret edemedigi şeyleri dogrusunu ve orjinaline uygun sekilde yapabilen tek yer ..Etrafdan bulunma default script yerine kendileri yazıyorlar cünkü degerleri Osiye göre yapıyorlar.mecburlar kendileri yazması gerekli.Etrafdaki scriptler default cünkü.Copy paste scriptleri atarsan icine ne bir quest çalışır nede buff lar..Rocksound son halini incele derim kd nin.cok ilerlediler


    Plato iyi bir coder , kişiliğide iyidir heralde. Ultima açısından KD de pek haz alamadım. Muhtemelen hayvanlar hala rare. Ben uyduruk hiryu ile tamer kasan bir insan olduğumdan, hiryu'su bile rare olan bir serverde girip oynamam. Diğer serverlerden iyi olabilir kabul ama , itemi rare, peti rare, stat capleri rare, eh bu durumda bizde rare oyuncuyuz. Player kasmalılar DF'de bol bol, champ yapmalılar, belki arti ps klasında oyuncular düşer bir iki tane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 7 Ağustos 2008; 16:30:48 >




  • free Serverda böyle yapmak zorundasın ya:) haklısında ama hersey kolay olunca cok cabuk skailiyorsun :)..hayır Ben questlerin falan aciklmasini yapmışlar o yuzden sana ahber verdim bilgi acisindan dedim rock :)..Sen yararlı bir adamsin ultima türkiye diye bir site kurdular ..Bilgileri topluyorlar türkceye cevirip koyuyorlar senden cok yararlanabilir insanlar :) bu yüzden bak istersen..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Drakanas

    free Serverda böyle yapmak zorundasın ya:) haklısında ama hersey kolay olunca cok cabuk skailiyorsun :)..hayır Ben questlerin falan aciklmasini yapmışlar o yuzden sana ahber verdim bilgi acisindan dedim rock :)..Sen yararlı bir adamsin ultima türkiye diye bir site kurdular ..Bilgileri topluyorlar türkceye cevirip koyuyorlar senden cok yararlanabilir insanlar :) bu yüzden bak istersen..


    orjinalde girdim oynadım en sonunda baktım skill kasmak gerçekten çok çok zor ama hayvanlar rare değil. Olmadı herşeyi orjinale göre yaparsın. gerçekten 3 ay da 4 ayda kasarsın skilini ama kastınmı zevk alırsın istediğin itemi alırsın. sadece skille o kadar vakit gittiği için hem saygı görürsün hemde oyundan zevk alırsın.

    Ya da diğer free shardlar gibi skill çabuk kasılır itemde kasılır 6 ayda bir reset atarsın.

    Ama orta karar bişey olunca skili zor kasıyorsun, ama çok zor değil yaratıklardan beziyorsun aynı yerde dönder aktar günlerce uğraşıyorsun hiç bir şey elde edemiyorsun. Günlerce tame kastıktan sonra bir binek hayvan elde edemiyorsun, basit yerlere yürüyerek giriyorsun.

    Ben baktım ölücem bineğe atlayıp kaçamayacaksam, bunun mantığı nerede. KD iyidir sistem olarak ama mantık konusunda biraz daha açık olmalılar. Hepsi matematik sonuçta oyunların. 1+1 =3 ya da 1+1 =1 olmaz.




  • Valla ben kolay serverları pek tutmuyorum..Biraz ugrasip zor elde edilmesi taraftarıyım buda bazı şeylerin degerini kaybetmesini engelliyor diye düşünüyorum eski tip oyuncuyum..Osi ilk yıllarında cok zordu skill kasması..Ne zaman EA aldı hersey kapatalizm e girdi para kazanmak anlayışı ön plana cıktı..Free serverlar da Kolay skill gelmesi herseyin kolay olması Free serverlarda tasvip etmiyorum..tabikide senin düşüncene fikrine saygı duyuyorum bu benim kendi fikrişm..Eskiden nasıldı serverlar zordu ve seviye cok daha iyi durumdaydı ..ne zaman kolaylaşmaya basladi bazı şeyler..ortam apachi üretim merkezine döndü..Aslına Rock rare item skill falan bunlar hepsi bahane Ortam önemli..Ortam hoşuna gittimi hiç bişiyin önemi kalmıyor..
  • önemli değil ultima oynamıyorum zaten, wow oynuyorum. Kendi guildim var ortamımda iyi. Başka da söylicek bir şey bulamıyorum.
  • Bende oynamiyorumki laf üretiyoruz işte..Warhammeronline ı bekliyorum 2 senedir..4.5 senelik daoc oyuncusu olarak warhammeri beklemem gayet normal..Bir ara setlers olarakda girdik ama sürekli giremedigimizden cikmak zorunda kaldim..www.warhammeronline.com incele istersen
  • bakayım bir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.