Şimdi Ara

Run DLL Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Asus F3JP bilgisayarım servisten yeni gelmişti.Yeniden işletim sistemi kurmuşlar.Bende antivirüs programı ve birkaç program kurdum.Dosyalrımı yeniden attım.Daha sonra Avira Antivir Premium Security ile tarattırdığımda 37 tane virüs sildi.Birde Spy Sweeper ile tarattım.Ondada bi tane ad ware buldu sildim.Ama şimdi bilgisayarı yeniden başlattığımda C:\Users\gokcell\AppData\Local\Temp\nencmgww.dll yüklemeda hata. Altındada Belirtilen Modül bulunamadı diyor.Tabi bu run dll hatasından 4 tane açılıyo. Birisi dediğim gibi nencmgww.dll, diğeri ljJBrSJd.dll, diğeri suxslcoc.dll, diğeri ise iifeed li bişeydi tam adını unuttum. Önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?Şimdiden teşekkürler

Not: İşletim sistemim Vista 32 bit

• Dostum senin o 4 dll dosyası silinmis. Vistası olan bi arkadasından o dosyaları kendine kopyalayabilirsin. XP ben cok aotım bunu. Vistada da olur heralde
  • O dll dosyaları silinmiş olmalı. Bu yüzden o hatayı veriyordur. Ya Windows cd siyle sistem onarımı yapacaksın. Ya da aynı işletim sistemi olan birinden o dosyaları kopyalayacaksın.
  • ama o dll dosyaları virüs olarak algılandığı için silindi. Ben silmedim. Virüs programı sildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.