Şimdi Ara

Rumblepad 2 tuş bozulması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2 yılı aşkın süredir rumblepad2 kullanıorum geçenler de 2 numaralı tuş basmaz oldu...ne de olsa garantisi bitti die açtım içini baktım tuşla elektronik kesim arasındaki tuşun bamasını sağlayan plastik şeyin(hani bazen kumandalar da da oluo...ne denio buna??) 2 numaralı tuşa denk gelen kısmının kopmuş olduğunu gördüm genelde pes oynadığım için pas wermeden oynımazdım ben de o plastik şeyi çevirdim artık orta açma tuşu çalışmıor...orta açmayı 7 numralı tuşa koydum nese bunlar önemli deil de o plastik şeyden bulabilirmiyim biyerler de...yani değeri 1 ytl bile deildir hatta 25 ykr bile deildir ama nasıl bulcam böle küçük bişey yüzünden doru düzgün oyun oynıamıorum...yardım edin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizkit -- 13 Ağustos 2007; 21:26:34 >

Sometimes I wish someone out there will find me...I've become so numb, so tired, so much more aware...No more eating, no sleeping, no living...Sail away, it's time to leave...The ship is taking me far away...This is how I disappear...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.