Şimdi Ara

Rumble in the jungle ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Golemler ile vs atarsın
    Yaval dönersin
    Gank'lık CC'in yok

aynen katılıyorum ağır bir hero karşı jungle 2 lane gezer sen 1 gank atana kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Mystogan

quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Ben farklı champ'lar ile jung yaparım genelde küfür yemeyi göze alarak fakat Rumble çokta hoş olmuyor başlarda sıkıntı cekiyorsun ve başlarda oyundan düşersen sonra zor toplarsın baskınlarda 6 lvl olana kadar zorlanırsın. Yapılmaz demiyorum ama sıkıntılı. Tryn. yada Shaco ile yap mesela çok kullanılmazlar belki jungta ama nasıl seri döndüklerini görüceksin Rumble mekanikleri buna müsait değil pek

Shaco try sık sık oynarım ben de senin gibi farklı şeyler oynamayi seviyorum galio,twisted fate,leona oynamisligim var rumble da denemek istedim nightblue izleyip denerim

Jungle da farklı Champ'lar oynamamın sebebi karşısı bilindik Junglara karşı nasıl oynancağını bilebiliyor ama mesela Seninde dediğin gibi Bir rumble'ın lane e baskına geldiğinde ne yapacağını bilemiyebiliyor. Değişiklik iyidir

Birde Jungta şey dene Belli başla Champlar Çarpsız dönebiliyor onun yerine tutuştur alırsan baskınlarda avantaj sağlar fakat dragon ve baron çaldırabilisin tabi :D

• Konuyu acan arkadas fail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Skin olanı soruyorsun sandım

Skin olanı legacy olacak yanlış hatırlamıyorsam.

Orman çocuğu sandığa kalkacak limited olacak ama ben super galaxy hastasıyım onu pek takmadim yani 2001li arkadaşim

Hem bir şeyden çaktığın , anladığın yok ezbere konuşup hiç bir dayanağı olmadan konuşuyorsun.Kalabalıkları kontrol edemezmiş slow.Örnek vererek açıklayayım madem o kadar basmıyor beynin almıyor kafan.Kassadin E skilli CC dir.Slow atar ve birden çok kişiye atabilir senin mantığınla bu CC oluyor çünkü ''kitlelere'' hitap ediyor dimi.Her türlü zayıflatma CC sayılır eğer bunlar alan etkiliyle o CC yani crowd control olmaz.Birde kafandan atarak konuştuğun halde milleti aşşağılamanda yokmu

• konuda herkes birbirine laf sokmaya çalışmış hll size soruya gelicek olursak oluyor arkadaşım paşa paşa dönüyor paşapaşa gank atıyor ms junglerlerden çok açık ara geride değil. tanklığıyla beraber çok yüksek aoe damagaesi var tfler için iş yapar zaten ap junglerler çoğunlukla tf şampiyonlarıdır bknz: fiddle,nunu,sejuani,amumu vs...
  • quote:

quote:

quote:

Ben farklı champ'lar ile jung yaparım genelde küfür yemeyi göze alarak fakat Rumble çokta hoş olmuyor başlarda sıkıntı cekiyorsun ve başlarda oyundan düşersen sonra zor toplarsın baskınlarda 6 lvl olana kadar zorlanırsın. Yapılmaz demiyorum ama sıkıntılı. Tryn. yada Shaco ile yap mesela çok kullanılmazlar belki jungta ama nasıl seri döndüklerini görüceksin Rumble mekanikleri buna müsait değil pek

Shaco try sık sık oynarım ben de senin gibi farklı şeyler oynamayi seviyorum galio,twisted fate,leona oynamisligim var rumble da denemek istedim nightblue izleyip denerim

Jungle da farklı Champ'lar oynamamın sebebi karşısı bilindik Junglara karşı nasıl oynancağını bilebiliyor ama mesela Seninde dediğin gibi Bir rumble'ın lane e baskına geldiğinde ne yapacağını bilemiyebiliyor. Değişiklik iyidir

Birde Jungta şey dene Belli başla Champlar Çarpsız dönebiliyor onun yerine tutuştur alırsan baskınlarda avantaj sağlar fakat dragon ve baron çaldırabilisin tabi :D

İnsan sıkılıyor her oyun lee sin kha zix rengar görmekten yeni şeyler olması lazım ki zevk alalim ama carpsiz olmaz tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

konuda herkes birbirine laf sokmaya çalışmış hll size soruya gelicek olursak oluyor arkadaşım paşa paşa dönüyor paşapaşa gank atıyor ms junglerlerden çok açık ara geride değil. tanklığıyla beraber çok yüksek aoe damagaesi var tfler için iş yapar zaten ap junglerler çoğunlukla tf şampiyonlarıdır bknz: fiddle,nunu,sejuani,amumu vs...

Sağol kardesim ben de öyle düşünüyorum zaten rünlerim var

• Yok ya iyi olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Golemler ile vs atarsın
    Yaval dönersin
    Gank'lık CC'in yok

Lee sinde khazixte cc yok ama önde olan isimler

Lee e
    Kha pasif w ? Cc nin anlamini biliyomusun

Yavaslatma ne zamandan beri cc oldu

• Konudan cehalet akıyor
  • Abi kimse de demiyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyor Üzünç
  • Kamp yavaş döner. Gank atması da zor olur gibi e nin menzili fazla uzun değil rahat dodgelarsın zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.