Şimdi Ara

Rumble

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldımda pek bi bilgim yok hakkında sadece bi kaç videosunu izledim internette araştırdığım guidelar hep ingilizce fazla bişey anlayamıyorum. Kısaca bu hero hakkında bana biraz bilgi verebilecek olan varmı mini rehber gibi bişey mesela.

• saten q skili 2 saniyeye bir açılıyor fazla yapman gereken bişi yok bas q adamın üzerine üzerine yürü

build olarak;

rylais
    sunfire cape

ben kullanmadım ama gördüğüm %60ı bu 2 itemi çıkıyor
  • q skili harbiden harciyormus rakibi hele bide üstüne ulti atinca. item rylai, sunfire, rabodon kasiyordum dogruymus demekki :) su heat isini anlayamadim bonus damageyi sadece dangr oldugundami vuruyor yoksa overheattede artiyormu
  • Q bas adamın üzerine koş 1 saniye arayla e skillinle slowla o slow bittiği anda w basarak sen hızlan. Yani amacın q skillinin tüm damage'ini yedirmek için aradaki mesafeyi kapalı tutmak olmalı. Build olaraksa sorc. bots rylai sunfire falan filan.
  • http://www.youtube.com/watch?v=fppYrmIZKUA&feature=related

Böyle kısacası. Q yu adamlara tutturmak için diğer skillerin. Tank kasarsan tabi w shieldı da işe yarıyor. Ultin de slowluyor ultini atıp ilk skili atman için o da. Bunun için rylai bu heronun olmazsa olmazı. Rylaiyi rushluyorsun. Ben offtank oynamayı pek sevmediğimden sunfire çıkmıyorum ama çıkılır yani o da iyi bi item sonuçta adamın yanında gezerken 40 40 vurmanın bir mahzuru yok. Hybrid de kasabilirsin[Ability Power + Attack Damage/Speed] çünkü warninge girince attack damage'ın hayvan gibi artıyor. Özel bir build kasmasan da normal buildin yanına Guinso's Rageblade alabilirsin.

• arada sırada rumble oynuyorum çok zevkli bir hero ultinin çalışma mekanizmasının sadece bu heroya özgü olması da ayrı güzel, birazcık OP ama benim genellikle kullandığım build şuna benziyor

Rylai's Crsytal Scepter
    Abyssal Scepter
    Sunfire Cape
    Hextech Revolver
    Haunting Guise
    Sorcerer's Boots veya Mercury's Treads

Summoner spell olarak flash+ignite, exhaust+ignite, ghost+ignite hepsi olur oyun tarzına bağlı ama ben flash ve ignite kullanıyorum. Skill dağılımı karşındaki heroya bağlı açıkçası ama ilk olarak her zaman Q'yu fullluyorum, sonrası karşımdaki adama bağlı. Çok fazla strateji gerektirmeyen bir hero zaten, ilk oynadığımda bile ezmiştim. Biraz oynarsan alışırsın hemen. Bir de lane kasarken heat'i yüksek tutmaktan korkma, her fırsatta skill kullan. Danger Zone'a girdiğinde gerçekten güzel bonuslar geliyor skilllere.

• Birazcık mı? Çok güldüm. Vladdan sonraki en broken champion rumble. Nerf değil direk silmeleri gerek. Gelen nerfler hiçbirşey yani. Vlad yine 3 q da canını fullüyor. Rumble yine öküz gibi damage vuruyor. Sadece ultisi OP diyen selimi kınıyorum. Op değil diyen varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxogulxxx

Birazcık mı? Çok güldüm. Vladdan sonraki en broken champion rumble. Nerf değil direk silmeleri gerek. Gelen nerfler hiçbirşey yani. Vlad yine 3 q da canını fullüyor. Rumble yine öküz gibi damage vuruyor. Sadece ultisi OP diyen selimi kınıyorum. Op değil diyen varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun.

ona bakarsan Vayne de hala OP :/
  • %8 true damage bence de op. En azından bir ranged champion için son derece dengesiz bir olay. Ama bi vlad ya da rumble kadar değil. %8 true değil %8 magic yaparlar olay biter. Ama vladla rumble a çözüm zor bulunur. Ömrünü Q ya basmaya adamış vlad fanboyları birazdan kapıma dayanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxogulxxx

%8 true damage bence de op. En azından bir ranged champion için son derece dengesiz bir olay. Ama bi vlad ya da rumble kadar değil. %8 true değil %8 magic yaparlar olay biter. Ama vladla rumble a çözüm zor bulunur. Ömrünü Q ya basmaya adamış vlad fanboyları birazdan kapıma dayanır.

vlad'ın sorunu Q değil passive çok fazla bonus veriyor, rumble'ı OP yapan da flamespitter'ın cooldownu bence.
  • M. speed bonusuda fazla. Unitelerin üstünden gidiyo yakalaman imkansız gibi birşey ilk levellarda. Flamespitter zaten range + cd nerf yemesi lazım. Ranged carrye kadar uzanıyo bu işin ucu. En iyisi tadında bırakmak. Dağılın.
  • Rumble başlı başına bir op karakter.Q skilline mağruz kalan birisi zaten felç oluyor.Hele bir de rylai si varsa bitmiş demektir.Ultisi zaten ayrı bir op.Q ve R bayaaaa nerflenmeli.
  • Bende arada sırada değilde gayet epey rumble oynuyorum. Sana süper bir build vereyim girdiğim oyunların %90ını kazanırım;

önce Q skilli açıyorsun item alarak dorans shield ve yürüyoruz çalılıklara. Early gamede senden güçlüsü yok çünkü neredeyse. Spell olarak exhaust ignite. Fb alırsan alırsın almazsan boşver zorlama. Çalılıklarda duruyoruzz senin lane arkadaşın minion kasıyor sen bekliyosun düşman geldiğinde üzerlerine atlıyosun flamethrower ile. bunu sürekli tekrarlıyorsun, dorans shield almamızın sebebide can vermesi tabikide. Bu taktikle karşı düşmana 1 minion kastırmıyorum şahsen. Sonrasında hızlıca spellvamp revolver çıkmak lazım. sonrasında ayakkabı, kesinlikle sorcerer shoes, çünkü zaten W skillin speed veriyor + olarak onu will of the ancient çevirirsin, hextech gunblade değil. sonrasında hemen rylais + eğer oyun gidiyorsa rabadon alırsan end game olur, ama void staffta iyidir. mr gerekirse abyssal scepter. ilerde iyice alışırsın heati yüksek tut q+w+passive combosu ile 2-3 saniye dayanamaz düşmanların early gamede. Birde ultini sık sık kullanabilirsin cooldown çok düşük nerf yese bile. Mesela tower dibinde duran canı az bir düşmanı köşeye sıkıştacak şekilde ulti atarsan yani tower engellerse kaçmasını çok rahat öldürebilirsin bayada eğlenceli bi karakter

• Çok teşekkürler verdiğiniz build ve taktikleri denedim. Gerçekten op bir champ harcıyo resmen rakibi
  • rumble a laf yok arkadaslar !

Manası yok bişeyi yok birtek ısınıyor ondada q skill i dusmanı darmadagın ediyor :)

Guzel bir ap tank kasılır rumble a
    Alacagın itemler bunlar soldan saga sırasıyla
     Rumble
  • şu adamın ultsni ayarlamak zor iş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

şu adamın ultsni ayarlamak zor iş ya

Ulti teamfight yada pusu icin birebir. Adamlarin icinden kosu yollarina dogru attinmi rakip felc oluyor resmen. Rylai varsa eger yakin mesafede kacabilen yok. Ulti baslarda zor olsada sonradan alisiliyor.ok yonunu cabuk ayarlarip birakmazsan tabii hic anlami kalmaz. Elin alisinca OP konulari acarsin artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

şu adamın ultsni ayarlamak zor iş ya

Ulti teamfight yada pusu icin birebir. Adamlarin icinden kosu yollarina dogru attinmi rakip felc oluyor resmen. Rylai varsa eger yakin mesafede kacabilen yok. Ulti baslarda zor olsada sonradan alisiliyor.ok yonunu cabuk ayarlarip birakmazsan tabii hic anlami kalmaz. Elin alisinca OP konulari acarsin artik :)

op konuları görmeye tahammül edemezken açıcağımı sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

rumble a laf yok arkadaslar !

Manası yok bişeyi yok birtek ısınıyor ondada q skill i dusmanı darmadagın ediyor :)

Rumble

Araya bir yere Will of the Ancients sıkıştırmanı tavsiye ederim. Spell Wamp Rumble için olmazsa olmaz şeylerden biri çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

rumble a laf yok arkadaslar !

Rumble

Araya bir yere Will of the Ancients sıkıştırmanı tavsiye ederim. Spell Wamp Rumble için olmazsa olmaz şeylerden biri çünkü.

bugun bu buildi denedim rumble ' a bu şekilde ustune tank yok diyemem belki ama süper bir tank oluyor skorları yakında eklerim
    karsıda ataker yoksa bu
     Rumble

varsa
     Rumble

Rumble

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 30 Eylül 2011; 18:19:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.