Arkadaşlar yardımcı olurum.Fakat çalıntı gibi mesajlar atmayın, zaten yukarıda belirttim.
Üst konuluktan çıkartıldı, hayırlı olsun.
Arkadaşım ne kadar kıskançsınız, sen yapsaydında senin konunu üst konu yapsalardı.Coderde zaten emri vaki sanki, neden böyle birşey yapmaya çalışıyorsunuz ki o zaman tüm oyunları indirin üst konuluktan.Olmaz ki böyle, çekememezlik yapmayın artık..
Arkadaşım Fazla İlgi Görmedi Ayrıca Kopyala Yapıştır.
Şunu Belirteyim Pokemon Bölümünde TPCC Sırf Kopyala Yapıştırdı.Ve İlgi Görmedi Bİr Yönetici Arkadaş Tarafından Konu Tamamen Silindi
Ya allahım, ClubPenguin de ilgi görmüyor, sil o zaman.Zamanında gördü şimdi boş..Biz ona birşey diyormuyuz.Adamın teki kıskanmış, diğer ona yalanmış oluyor resmen bu.Lütfen ama yani artık yaşınız kaç bilemeyeceğim ama çocuk gibi davranmayın..
Zamanında 1000 mesajlık Pokédox Ana Konu bile indi talep olmadığı için bu ne ki? Bu oyunu senden başka kaç kişi oynuyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Beefyking
Ya allahım, ClubPenguin de ilgi görmüyor, sil o zaman.Zamanında gördü şimdi boş..Biz ona birşey diyormuyuz.Adamın teki kıskanmış, diğer ona yalanmış oluyor resmen bu.Lütfen ama yani artık yaşınız kaç bilemeyeceğim ama çocuk gibi davranmayın..
Arkadaşım Kural Bu Kıskanmak Değil Kopyala Yapıştır İle Olmaz.Ve İlgide Görmedi.Lütfen Benle Kavgaya Girmeyin..
quote:
CoderWriter : 15
Ank_yer_6 : 14
Ben : 17
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
quote:
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
quote:
Ömer Lafı Ağzımdan Aldın
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Zamanında 1000 mesajlık Pokédox Ana Konu bile indi talep olmadığı için bu ne ki? Bu oyunu senden başka kaç kişi oynuyor?
O zaman inecek çok konu var be gülüm.. Ayrıca o mesajdan sadece yaşınız kaç cümlesini anlayabiliyorsanız artık karışmıyorum.Ne yaparsanız yapın..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
O zaman inecek çok konu var be gülüm.. Ayrıca o mesajdan sadece yaşınız kaç cümlesini anlayabiliyorsanız artık karışmıyorum.Ne yaparsanız yapın..
İndir o zaman şekerim.
Bunu kuralları harfi harfine, her boşluğunu bile ezbere bilen, her kuralın kaçıncı satırda olduğunu aklında tutan Coder arkadaşımızın yapması gerekli.. Sonuçta kural bu..
Teşekkürler belki üye olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme